koffie

Koffie van Fleur de Café

Vers gebrande koffie bonen is het lekkerst om koffie van te zetten. Het is belangrijk om uw koffie bonen zo goed mogelijk te conserveren.

Bewaar uw vers gebrande koffiebonen vooral niet in de koelkast of vriezer. Door condens wordt de koffiesmaak beïnvloed, wij raden u aan om uw koffiebonen in een blik te bewaren op een droge en donkere plek. Vermijd sterk ruikende producten bij uw opslag van de koffiebonen, koffiebonen nemen namelijk geuren uit de omgeving op. Dit heeft namelijk effect op de geur en de smaak van koffie.

Smaken verschillen en daarom vindt u in ons assortiment diverse soorten koffiebonen. Bent u op zoek naar krachtig en donker gebrande espressobonen? Probeer dan eens de Noir Desir, Donizetti blend of de Style Italien bonen. Deze koffiebonen zorgen voor een volle koffiesmaak. Drinkt u liever een milde koffie? Dan zijn de AOC, Mundo Novo, Panama Boquete of Guatemala Antigua echte aanraders.

Private label koffie zakken

Uw eigen private label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Met een private label koffie onderscheid u zich van andere winkels. U heeft namelijk uw eigen merk koffie. Zo kunt u uw eigen merknaam doorvoeren in meerdere artikelen zoals op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal.

Bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van uw eigen mek koffie? Onze koffie experts helpen u graag om in 3 stappen uw eigen private label koffie te ontwikkelen.

  • Stap 1: Uw eigen koffiemelange
  • Stap 2: Uw eigen smaak
  • Stap 3:  Uw eigen verpakking

U stelt uw eigen koffiemelange met onze koffie expert samen. U kunt kiezen uit verschillende soorten ongebrande koffiebonen. 

Uw eigen smaak wordt bepaald door de samenstelling van de koffiebonen melange, maar ook door de brandgraad van de koffiebonen. Wij helpen u graag met de juiste branding te bepalen zodat uw uitgekozen koffie melange de perfecte smaak krijgt.

Laat uw eigen merk koffie aansluiten bij de look en feel van uw zaak door uw eigen verpakking te kiezen. U kan een keuze maken uit, kraft boxpouch koffie zak 750 gram of kilo verpakking en witte en zwarte koffiezakken in 750 formaten of kilo formaten. Met onze full colour printer kunnen wij elk design etiket printen en is uw private label koffie klaar.

kop thee van Fleur de Café

Thee van Fleur de Café

U bent bij Fleur de Café aan het juiste adres als u op zoek bent naar losse thee. Onze losse thee wordt gemelangeerd in onze eigen thee melangeerderij. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment losse thee.

Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit verschillende soorten losse thee: zwart thee, groene thee, rooibos thee, kruidenthee, witte thee, speciale thee, exclusieve thee, biologische thee, theebloem en losse ingrediënten.

Private label thee

Uw eigen private label thee

Fleur de Café is als theemelangeur dé partner voor het creëren van uw eigen smaak en merk thee. Kiest u zelf de basis thee en ingrediënten en ontwikkel met ons de private label thee die u wenst.

Fleur de Café is dé leverancier van private label thee en heeft als theemelangeur de beschikking tot tientallen ingrediënten. Daardoor is het mogelijk om bij afname vanaf 10 kilo verschillende private label theesoorten te creëren. Combineer zwarte, groene, witte of rooibos thee met kruiden, bloemen, specerijen of fruit, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook het maken van een bijzondere infusie of kruidenmelange is mogelijk. 

Private label thee: de mogelijkheden

Of het nu gaat om een pure theesmaak of melange met verschillende ingrediënten. Wij maken samen met u een prachtige losse thee die u als private label thee kunt verkopen. Bovendien denken wij ook graag met u mee over de verpakkingsmogelijkheden.  

  • melange of puur
  • vanaf 10 kilo
  • verpakkingsmateriaal: kraft, wit of zwart

Piramide private label theezakjes

Wij hebben duurzame theepiramides ontwikkeld. De piramide theezakjes zijn gemaakt van “nature based” PLA, maiszetmeel en composteerbaar. Het is mogelijk om uw gekozen private label thee in onze piramide theezakjes te ontwikkelen. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Plateau van Fleur de Café

Verschillende theeplateau soorten

Onze plateaus zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen en hebben daardoor een eigen look and feel. De theeplateaus zijn verkrijgbaar met 6, 8 of 12 theeblikjes. Afhankelijk van de manier waarop u het plateau wilt gebruiken kiest u de maat die bij u past.

Zoekt u de ideale mix van theesoorten om uw gasten en klanten te laten genieten dan geven wij u hierbij de top 12 van meest verkochte theesoorten weer. Laat u inspireren om een mooi theeassortiment samen te stellen. Overigens is het natuurlijk altijd mogelijk om van theesoorten te wisselen.

1. Earl Grey Superieur
2. Sencha CactusVijg
3. Sencha Lemon
4. Keizers 7 Kostbaarheden
5. Rooibos Naturel bio
6. Zorgeloos
7. Sterrenmix
8. Zwarte thee Bosvruchten
9. Rooibos African Orange
10. Zomer Zotheid
11. Ginger Lemon Kruidenmix
12. Liefdevol

Blikken van Fleur de Café

Opberg en bewaar blikken

Losse thee en koffie kunt u best luchtdicht en donker bewaren. Het liefst op een koele droge plaats. Daardoor blijft de smaak veel langer lekker. Met een handig blik bewaart u uw thee em koffie op de juiste manier.

Onze losse theesoorten hebben veelal grove ingrediënten waardoor er veel lucht tussen de thee zit. Daardoor kan het zijn dat een zakje thee van 100 gram, toch niet in het blikje van 100 gram past. Neem bijvoorbeeld onze Liefdevol thee van 100 gram, terwijl bij bijvoorbeeld een Ceylon thee van 100 gram, het blikje niet helemaal vol zal zitten.

Wij hebben verschillende soorten blikjes in ons assortiment. Van 20 gram tot een kilo blik. Wanneer u op zoek bent naar een bepaald soort blik dan kunt u bij ons altijd informeren naar de mogelijkheden om deze te bestellen. 

Verse ijsthee

Verse ijsthee

Niks is verfrissender dan heerlijk zelf gemaakt verse ijsthee van losse thee. Fleur de Café heeft 4 theeën ontwikkeld welke je als een warme thee maar ook als een ijsthee kan gaan drinken. De theesoorten hebben een heerlijke zomerse smaak en bevatten 100% natuurlijke ingrediënten.

Het maken van verse ijsthee is heel eenvoudig. De theesoort is bepalend voor de eindsmaak, voor ijsthee adviseren wij losse thee te gebruiken of basis van kruiden of fruit. Maak uw ijsthee af door er pompjes routin aan toe te voegen.

Kokos – meloen: een zomerse vruchtenthee met kokos, meloen en appel. Zacht en zoet van smaak, heerlijk met een paar pompjes routin mango of kokos siroop.

Ginger lemon kruidenmix: een frisse kruidenthee met verbena, zoethoutwortel,  gember, citroengras en pepermuntblad. Een kruidenthee heerlijk met een paar pompjes routin lemon siroop.

Zomer Zotheid: een thee op basis van fruit die u doet verlangen naar de zomer. Smaakt zacht en zoet met onder andere stukjes appel, ananas, cranberries, mango en sinaasappel. Zoet en fruitig van smaak, voeg een paar pompjes routing peach siroop toe en uw thee zal u heerlijk smaken.

Carribbean blue: een thee die u doet wegdromen naar zee. Deze prachtige blauwe ijsthee ziet er niet alleen mooi uit maar smaakt ook nog eens heerlijk naar banaan. Maak deze ijsthee nog zoeter met een paar pompjes routin bananen siroop.

Verse ijsthee van fleur de café

Wat heb je nodig om zelf ijsthee te maken?

Wat heb je nodig om zelf ijsthee te maken?

De makkelijkste manier om ijsthee te maken is door middel van een magic tea filter. Dit plexiglas theepotje heeft een ingebouwde theezeef en in een inhoud van 0,5 liter. Door de ingebouwde zeef kun je losse thee gebruiken zonder dat dit in het theeglas terecht komt. Op dit moment hebben wij een magic tea filter met Fleur de Café logo en een magic tea filter zonder logo, dus blanco. Verder is het handig om een thee doseerlepel te hebben om de losse thee toe te voegen aan het magic tea filter. Het laatste wat nog nodig is om uw ijsthee af te maken is een ijsthee glas.

Hoe maak je verse ijsthee met een magic tea filter?

Hoe maak je verse ijsthee met een magic tea filter?

  • Voeg 3 schepjes (a 2 gram) losse thee met een doseerlepel toe aan de Magic Teafilter.
  • Plaats deze onder de espressomachine en vul met heet theewater (ongeveer 0,3l). Laat even trekken.
  • Voeg nu 2 pompjes Routin siroop toe in de smaak die past bij uw theesoort.
  • Roer met een lepel even door de thee zodat de siroop goed opgenomen is.
  • Vul de Magic Teafilter nu helemaal met ijsklontjes. De thee wordt nu in één keer sterk gekoeld. Voeg eventueel nog verse ingredienten toe.
  • Serveer de MagicTeafilter met een ijstheeglas gevuld met ijsklontjes.
  • U kunt ongeveer 2 glazen ijsthee uit de theekan halen.

Zelf verse ijsthee maken

Zomer zotheid 1 kg

Ginger Lemon kruidenmix 1 kg

Kokos - meloen 1 kg

Caribbean blue 1 kg

Zelf verse ijsthee maken

Online bestellen

Bent u al klant bij ons met uw bedrijf, horeca of winkel maar heeft u nog geen webshop account? Wilt u vanaf heden via onze webshop bestellen? Met het e-mail adres wat bij ons bekend is zal er een webshop account aangemaakt worden. U krijgt van ons een link via de mail, het kan zijn dat deze link in uw SPAM mail box belandt. Middels deze link kunt u een wachtwoord aanmaken om toegang te krijgen tot uw account. 

U kunt vanaf nu in onze nieuwe website uw eigen private label koffie of thee bestellen. Onder het kopje private label koffie, het kopje private label thee en mijn assortiment vindt u uw private label koffie of thee. 

Bestelt u via onze website? U krijgt dan 2% korting, betaalt u ook via onze website dan krijgt u nog eens 3% korting over uw totaal prijs.

Heeft u geen link van ons ontvangen? Neemt u dan contact met ons op. 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Deze worden alleen gebruikt om u te informeren over het verloop van uw bestelling en het factureren van  goederen en/of diensten.  Fleur de Café gebruikt uw gegevens niet voor marketing doeleinden. In onze Privacy Statement kunt u meer lezen hoe wij omgaan met de door u verleende gegevens.

 

Neem contact met ons op

Heeft u geen link ontvangen om in te loggen met uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

09.02.2024

Maak kennis met koffie groothandel Fleur de Café

Zoek je een koffiegroothandel? Dan is het tijd om kennis te maken met Fleur de Café. Als koffiegroothandel zijn wij vooral leverancier voor de horeca. En ook voor winkels en andere ondernemers staan wij klaar. In onze eigen koffiebranderij werken wij dagelijks met de beste bonen. Wij beloven je de lekkerste koffie. En ook alle andere zaken rondom koffie kan je bij onze groothandel terecht!
Lees meer
02.05.2022

Verse ijsthee maken van losse thee voor particulieren

Niks heerlijker dan op een warme zomerdag met je voeten in een badje en in je hand een glas ijskoude ijsthee. En dan niet uit een blikje, maar een ijsthee gemaakt van echte losse thee. Want thee is naast water de beste dorstlesser die er is.  Bovendien bevat deze vers gemaakte ijsthee geen kunstmatige toevoegingen en ongeveer 90 % minder suiker. Lekker en verstandig dus om jezelf te verwennen met verse ijsthee.
Lees meer
29.06.2020

Wederverkoper Espressomachines, koffie en thee worden?

Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meerdere bedrijven zijn u voorgegaan.
Lees meer
05.07.2018

Koffiebrander worden? Tips & Trucs

Heeft u de ambitie om zelf professioneel koffie te gaan branden? De ervaring die wij inmiddels hebben als koffiebranderij delen wij graag om u zo op weg te helpen als koffiebrander. Wij zijn zelf koffiebranderij en daarnaast verkopen wij diverse koffiebranders en andere benodigdheden.
Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.