Thee

Filters weergeven
01.03.2024

Is kruidenthee gezond?

Bij ons ontdek je een wereld aan theesoorten, waaronder veel soorten kruidenthee. Je vraagt je af of deze gezond zijn. Of er gezondheidsvoordelen zijn hangt af van waar de thee van gemaakt is. En op welk gebied je jouw gezondheid wil verbeteren. We nemen een aantal gezonde eigenschappen onder de loep. Zo kan je kan bepalen of en welke kruidenthee voor jou gezond is.
Lees meer
01.03.2024

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer
08.02.2024

Zo verhoog je jouw theeverkoop met Fleur de Café

De verkoop loopt niet altijd van zelf. Er zijn maanden dat het een stuk rustiger is in jouw winkel of horecabedrijf. Of zelfs periodes dat je merkt dat klanten toch echt minder uitgeven. Hoe kan jij toch het onderste uit de kan halen met je theeverkoop? Fleur de Café weet raad. We nemen vijf stappen met je door om jouw theeverkoop een flinke boost te geven!
Lees meer
08.02.2024

Zo maak je indruk met koffie en thee in de horeca

In de wereld van de horeca draait alles om de juiste sfeer, gastvrijheid en smaak. Je wilt dat alles op elkaar is afgestemd. En dat je gasten blijven terugkomen. De smaak de beleving zijn van groot belang in de horeca. Natuurlijk geldt dit ook voor je drankenkaart. Met koffie en thee kan je onvergetelijke ervaring creëren. Ontdek hoe je indruk maakt op je gasten met koffie en thee.
Lees meer
04.01.2024

Warme winterthee voor de fijnproevers

Ze passen perfect bij elkaar: een koude winterdag en een warme kop thee. Thee lest niet alleen je dorst. Het verwarmt ook jouw lichaam van binnenuit. Dat is natuurlijk heerlijk tijdens de wintermaanden. Welke thee past nu het beste bij de winter? Als echte fijnproever ben je vast benieuwd. Wij zochten dit uit. Je ontdekt de lekkerste thee voor de winter in dit blog.
Lees meer
01.01.2024

Thee de warme dorstlesser op een koude winterdag

Op een koude winterdag is er niets heerlijker dan een kop thee. Je kunt je handen er aan opwarmen. Met regelmatig een kopje zorg je ervoor dat je ook op een koude winterdag genoeg drinkt. Zoek je een speciale warme dorstlesser om de kou te doorstaan? Ontdek deze top 3 met meest verwarmende theesoorten.
Lees meer
19.12.2023

Zo maak je simpel glühwein met kruidenthee

De donkere dagen zijn aangebroken. Dit is de tijd dat je weer gezellig met familie samenkomt. De kerstmuziek klinkt al weken uit je radio, er zijn veel kerstmarkten en zelfs het weer lijkt winters te worden. Of je nou thuis bent of over een gezellige kerstmarkt struint. Overal ruik je de heerlijke, kruidige geur van Glühwein. Hoe maak je dit winterse drankje zelf? Met dit simpele recept maak jij een heerlijke Glühwein.
Lees meer
19.12.2023

Wat zijn de lekkerste theesmaken voor het najaar?

Het is alweer september en dat betekend dat we richting de herfst en de winter gaan. De klok gaat verzet worden. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Het weer begint kouder en regenachtiger te worden. Jijzelf en jouw klanten krijgen weer zin in andere soorten thee. Wat zijn de lekkerste smaken voor het najaar? Je leest ze in dit blog.
Lees meer
23.11.2023

Sinterklaas idee: geef koffie of thee!

De decembermaand komt eraan, en dat betekent dat Sinterklaas elk moment weer voor je deur kan staan. Met een traditionele jute zak vol lekkernijen en geschenken, is het tijd om over cadeautjes na te denken. Ben je op zoek naar een Sinterklaas cadeau idee, heb je dan al gedacht aan koffie en thee? Wij helpen jou en de Sint, zodat je op tijd een leuk cadeautje vindt!
Lees meer
23.11.2023

Koffie en thee kerstpakket: stel ze zelf samen

De feestdagen zijn het perfecte moment om je waardering te tonen aan collega's, medewerkers en zakelijke relaties. Je wil ze verrassen met een kerstcadeau dat in de smaak valt. En wat is er nu leuker dan zelf het kerstpakket samenstellen? Maak kerstpakketten met koffie, thee en jouw persoonlijke touch! Bij Fleur de Café kan dit al vanaf 5 pakketten. Al vanaf 10 euro stel jij jouw eigen koffie of thee kerstpakket samen.
Lees meer
22.11.2023

Dit zijn de leukste cadeaus voor elke theeliefhebber

Thee is meer dan een warme drank. Met thee geef je een belevenis cadeau. Het drinken van thee is een ervaring die de zintuigen prikkelt. En wat maakt deze ervaring nog specialer? De overgang naar losse thee! Fleur de Café heeft een scala aan losse theeën en andere prachtige thee-cadeaus. Van betaalbare opties onder de €5,- tot luxere geschenken. Benieuwd hoe je een theeliefhebber verwent? Dit blog onthult de leukste thee cadeaus voor elk budget.
Lees meer
17.11.2023

Is witte thee gezond?

Dat witte thee heerlijk is, daar ben je het vast mee eens. De zachte, lichte smaak is waar veel mensen van houden. Maar is witte thee gezond? Bij Fleur de Café zijn wij hier dieper ingedoken. En wat blijkt: volgens vele onderzoeken blijkt witte thee heel gezond! Witte thee is minder bewerkt dan andere theesoorten. Het bevat ook minder cafeïne dan andere theeën. In dit artikel ontdek je de gezondheidsvoordelen van witte thee.
Lees meer