Koffie schenken

Veel koffie- en theespeciaalzaken hebben het al ontdekt: ze schenken en schenken niet alleen koffie en thee, maar verkopen deze ook. Deze aanpak zorgt ervoor dat klanten langer in uw winkel blijven en een gezellige drukte bewaren. Wij helpen u graag met het vinden van de beste manier om dit in te pakken. Een essentieel onderdeel hiervan is een passende espressomachine. Wij bieden verschillende soorten koffiemachines, van kleine volautomaten tot grote espressomachines met filterdragers. Bij al onze koffieapparaten kunt u rekenen op goede service, duidelijke uitleg en scherpe prijzen. Bovendien zijn onze koffiemachines en molens direct uit voorraad leverbaar. Als u ervoor kiest om onze koffie in uw winkel te schenken, stellen wij ook graag ons serviesgoed beschikbaar.

Losse thee serveren

Losse thee serveren

Het serveren van losse thee kan op verschillende manieren. Wilt u graag uw klant de beleving van losse thee laten ervaren dan adviseren wij de volgende manier.

Laat uw klant een keuze maken uit uw assortiment thee. Vul het tipje met een maatschep thee. Onze maatschepjes meten ongeveer 2 gram thee af, precies genoeg voor 1 glas. Serveer een glas heet water met daarin het lege rvs zeefje en daarbovenop het tipje met thee. De klant kan de thee nu goed zien, voelen en ruiken. Vervolgens giet de klant de losse thee in het zeefje en kan de thee trekken. De gast kan nu zelf bepalen wanneer de thee sterk genoeg is en het theezeefje uit het glas halen en op de tip plaatsen. Daarna kan men genieten van een heerlijke kop thee!

To go koffie of thee

To go koffie of thee

Sluit aan bij de wensen van je klant, steeds meer mensen willen graag een kop koffie of thee meenemen. Speciale koffies met melk of siropen zijn nog steeds trendy en worden het liefst gekocht in een koffiezaakje. Een must dus om deze ook to go aan te bieden.Wij kunnen u een to go assortiment bieden. Verschillende maten kartonnen bekers met bijbehorende deksel en ook wegwerp theezakjes. Deze papieren zakjes kun je vullen met losse thee en met zakje en al in heet water hangen. Op die manier geniet je klant toch van de beste thee en koffie.

Koffiemolen

Koffiemolen

Versgemalen koffie verspreidt die heerlijke geur. Zorg dus voor een goeie koffiemolen. U kunt de koffie malen die de klant wil proeven en bovendien kunt u de service bieden om de koffiebonen te malen voor thuis. Veel klanten hebben namelijk nog steeds een koffiezetapparaat voor filterkoffie. Wel zo klantvriendelijk om daarop in te spelen. Een koffiemolen die wat grotere hoeveelheden achter elkaar kan malen is dan wel noodzakelijk, zoals de Eureka Drogheria winkelmolen. Daarnaast zijn zakjes om de gemalen koffie in te verpakken ook noodzakelijk. In ons assortiment vindt je verschillende koffiemolens, koffiezakjes, stickers etc om je klanten goed te kunnen bedienen. 

Verse ijsthee

Verse ijsthee

Als winkel of speciaalzaakspeelt u hoogstwaarschijnlijk in op evenementen, speciale dagen en de seizoenen om uw klanten te verrassen. Naast verschillende seizoenstheesoorten die wij kunnen leveren willen we u ook attenderen op ons ijstheeconcept. Met dit ijstheeconcept kunt u zelfs hartje zomer de verkoop van losse thee een boost geven. Een heerlijk drankje voor uw terras, maar ook leuk om te verkopen in uw winkel. We hebben drie soorten losse thee geselecteerd die zeer geschikt zijn om ijsthee van te zetten, gecombineerd met routin siroop, maakt u binnen enkele minuten een vers gemaakte ijsthee van enkel natuurlijke producten. U kunt de ijsthee in een grote kan maken, maar kan ook per klant in een Magic Teafilter gemaakt worden. Lees meer over het ijstheeconcept, de ijstheesoorten, de siroop en de magic teafilter.

 

Koffie en thee van de maand

Koffie en thee van de maand

Wilt u elke maand een speciale aanbieding? Serveer en verkoop dan onze koffie en thee van de maand. Iedere maand zetten wij een bijzonder koffie en thee uit ons assortiment in de schijnwerpers. Bovendien zijn beide producten te verkrijgen met een korting van 35% korting. Geen rommel of over de datum producten, maar echt mooie kwaliteit thee en vers gebrande koffiebonen. Neem de koffie en thee van de maand op in uw assortiment en u heeft elke maand iets bijzonders in uw winkel.

Horeca koffie

Horeca koffie

Wij bieden u koffiebonen uit ongeveer 20 verschillende landen aan, de zogenaamde single origins. Daarnaast bieden wij ook 20 soorten melanges aan van 100% arabica koffiebonen tot Italiaanse blends met een deel robusta koffiebonen.Wanneer u kiest voor Fleur de Café kiest u ervoor zich te onderscheiden op het gebied van koffie & thee. Oorspronkelijk leveren wij voornamelijk aan horeca. Inmiddels leveren wij ook aan koffie en thee-speciaalzaken. Bij Fleur de Café is bijna alles mogelijk op het gebied van horeca koffie. Zo kunt u naast koffie ook gebruik maken van ons gratis leenservies. Lees meer over Horeca koffie

Wil je meer info over een koffieverpakking?
Wij helpen je graag met advies over koffie en private label. Bel gerust bij vragen of het maken van een afspraak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over onze koffie groothandel

20.03.2024

Dit is jouw groothandel in koffiemachines

Fleur de Café werkt dagelijks met koffie en koffiemachines. Hierdoor weten ze precies wat goede machines zijn. Ook kan je bij deze groothandel rekenen op nog meer gunstige voorwaarden. Veel machines zijn direct leverbaar en je krijgt als je wil hulp bij de installatie en de afstelling. Ontdek waar jij als wederverkoper nog meer op kunt rekenen bij deze groothandel in koffiemachines.
Lees meer
23.02.2024

Dit is dé thee groothandel voor horeca

Zoek jij een groothandel voor horeca thee? Bij Fleur de Café ben je voor de horeca op de juiste plaats. Deze groothandel is kenner van thee en bekend in de horeca. Met een eigen melangeerderij in Deventer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je vind er theezakjes, losse thee en benodigdheden. Je kan er je snel en eenvoudig de beste thee bestellen. Precies die service die je als horecabedrijf wenst. Ontdek alle redenen waarom deze theegroothandel dé plek is voor jouw horecathee.
Lees meer
26.04.2022

Groothandel espressomachines

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer