De piramide theezakjes zijn weer terug in de voorraad

Onze geliefde theepiramides zijn weer terug in de voorraad met enveloppen. Het heeft even geduurd maar eindelijk kunnen wij weer theepiramides produceren met de envelopjes. Daarnaast verkopen wij ook theepiramides zonder envelopjes.

Piramide theezakjes van Fleur de Cafe

Duurzame theepiramides vol met lekkere theeen van Fleur de cafe

De piramide theezakjes zijn gemaakt van “nature based” PLA, maiszetmeel. Dit is composteerbaar en helpt dus om de plastic soup te voorkomen. Ook het envelopje is gemaakt van composteerbaar materiaal, het zogenaamde nature flex. De wetgeving in Europa gaat echter waarschijnlijk veranderen in 2021. Iets mag composteerbaar heten en in de compostbak worden verwerkt als het product binnen 2 dagen composteert, dit is echter niet het geval met deze theezakjes. Deze hebben er 6 dagen voor nodig. Dus hoewel de theezakjes en enveloppes composteerbaar zijn, volgens ons de beste keuze, zullen ze volgens de nieuwe wetgeving gewoon in het rest afval mee moeten.

Thuis genieten van heerlijke thee met de theezakjes van Fleur de café

Thuis genieten van heerlijke thee met de theezakjes van Fleur de café

Omdat u niets te kort wilt komen in smaak en gemak! Fleur de cafe staat bekend om zijn lekkere en hoge kwaliteit losse thee. Onze thee melangeren we zelf zodat we deze precies naar onze eigen maatstaven kunnen maken. U komt bij onze thee enkel de mooiste natuurlijke ingrediënten tegen; grote theeblaadjes van hoog gelegen plantages, mooie bloesem van geurende bloemen en grote stukken heerlijk fruit. Deze kwaliteit thee wordt nu ook geproduceerd in een makkelijk te gebruiken theezakje in piramidevorm. We gebruiken deze vorm theezakje omdat de thee dan alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen en u daarmee de beste smaak en ervaring beleeft. Ook kunt u zelf zien welke mooie ingrediënten we gebruiken om u een hoogstaand product te geven. Geniet thuis van heerlijke thee en met 12 verschillende smaken kunt u voor elk moment de juiste thee kiezen.

Als gastheer kunt u uw gasten verwennen met smakelijke luxe thee in een handig te gebruiken theezakje in piramidevorm. Wellicht heeft u al eens gehoord van Fleur de café’s unieke kwaliteit in losse thee, welke geserveerd wordt met een theezeefje met daaro

Met Fleur de café piramidezakjes verwent u uw Horeca gasten met de best aangeschreven thee.

Als gastheer kunt u uw gasten verwennen met smakelijke luxe thee in een handig te gebruiken theezakje in piramidevorm. Wellicht heeft u al eens gehoord van Fleur de café’s unieke kwaliteit in losse thee, welke geserveerd wordt met een theezeefje met daarop een schoteltje met mooie losse thee. Daarmee hebben we een uitermate sterk merk van kwalitatief hoogstaande producten gecreëerd. Wij maken het u nu makkelijk met een aanbod van 12 verschillende succesvolle theesoorten in makkelijk te gebruiken piramide theezakjes. Hiermee heeft u dezelfde mooie kwaliteit thee in een vorm die u minder handelingen kost. Aan uw gasten laat u zien dat u voor hen de beste keus maakt en voor uw bedrijf is deze methode van thee serveren een eenvoudige manier van werken.

U kent ons bedrijf als uitvinders van het losse theeconcept in de horeca, wat inmiddels een vast segment in de horecamarkt is waarin we zelf marktleider zijn. Aangezien we zelf de thee melangeren is die van een unieke hoge kwaliteit. In veel situaties is

Help uw klanten aan een keurige oplossing voor thee op kantoor en horeca.

U kent ons bedrijf als uitvinders van het losse theeconcept in de horeca, wat inmiddels een vast segment in de horecamarkt is waarin we zelf marktleider zijn. Aangezien we zelf de thee melangeren is die van een unieke hoge kwaliteit. In veel situaties is een oplossing in de vorm van een theezakje de enige werkbare mogelijkheid. Om uw klanten een hoogstaand product aan te kunnen bieden is er nu een assortiment van 12 bewezen succesvolle theesoorten in een piramidezakje beschikbaar. Hiermee kunt u een luxe product aanbieden die het aloude gebruiksgemak heeft. Wat milieuaspecten betreft biedt u met onze theezakjes een sterk product aan; de envelop is van Nature Flex papier wat bijzonder milieuvriendelijk is en op korte termijn zal zelfs het piramidezakje van composteerbaar PLA gemaakt worden. Om de theezakjes te bewaren kan gekozen worden voor Fleur de café blikken. De bestelgrootte is een zak van 50 theezakjes per soort.

Geniet in uw bedrijf van een lekker kopje thee voor uw collega’s en uw gasten met het keurige theezakje van Fleur de café.

Uw collega’s en uw gasten zijn belangrijke mensen in uw bedrijf. U wilt ze het liefst zo makkelijk mogelijk aan een heerlijk kopje thee helpen. Voor die situatie hebben onze thee melangeurs een selectie van de 12 populairste theesoorten gemaakt en die in een handig te gebruiken piramide theezakje gedaan. Nu hebben we dezelfde hoge kwaliteit thee die we voor het hoogste segment in de horeca bedacht is ook beschikbaar voor in het bedrijfsleven. Met Fleur de café theezakjes laat u uw gasten en collega’s weten dat u met hen het beste voor heeft. We bieden u de 12 verschillende theesoorten in een verpakking van 50 zakjes per theesoort aan en hebben er ook geëtiketteerde bewaarblikken voor.

INTERESSE IN ONZE PIRAMIDE THEEZAKJES
Wij geven graag advies

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox. 

Andere bloggen over het serveren van thee

22.05.2023

Losse thee of koffie bewaren | tips en bewaaradviezen

Bewaar losse thee en koffiebonen op de juiste manier om de beste smaak te behouden. Onze blikken zijn ideaal om koffie of thee langdurig vers te houden. Ontdek onze handige blikken in ons assortiment voor het optimaal bewaren van losse thee en koffiebonen.
Lees meer
18.10.2022

De leukste cadeaus voor een echte theeliefhebber

Een thee of koffie pakket is een passend cadeau voor de échte koffie en theeleut! Bij Fleur de Café hebben wij de Sint en de Kerstman al een handje geholpen... Bekijk al onze feestelijke cadeaus onder het genot van een heerlijk kopje speculaasthee of rooibos marsepeinthee, die bij de tijd van dit jaar passen!
Lees meer
02.05.2022

Verse ijsthee maken van losse thee voor particulieren

Niks heerlijker dan op een warme zomerdag met je voeten in een badje en in je hand een glas ijskoude ijsthee. En dan niet uit een blikje, maar een ijsthee gemaakt van echte losse thee. Want thee is naast water de beste dorstlesser die er is.  Bovendien bevat deze vers gemaakte ijsthee geen kunstmatige toevoegingen en ongeveer 90 % minder suiker. Lekker en verstandig dus om jezelf te verwennen met verse ijsthee.
Lees meer
01.09.2020

Wanneer gebruik ik een theezeefje?

Wanneer u losse thee gaat gebruiken is een theezeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt.
Lees meer
01.09.2020

Theeverkoop van Fleur de cafe

Zoekt u mooie kwalitatieve en betaalbare losse thee om te verkopen via uw winkel? Dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres! Wij zijn zelfstandig importeur en melangeren zelf onze losse thee.
Lees meer
01.09.2020

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer
01.09.2020

Theeplateau voor in uw horeca: Serveer uw losse thee sfeervol

Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau. Van een kopje thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil.
Lees meer
01.09.2020

Theeconcept voor Horeca

Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee.
Lees meer
01.09.2020

Thee voor Horeca

Verse thee in de horeca wordt steeds meer gewaardeerd door gasten. Wie wil er nu niet een heerlijke kop verse thee op een prachtig presenteerblaadje? Veel leuker, mooier en lekkerder dan een 'gewoon' theezakje.
Lees meer
01.09.2020

Thee groothandel voor Horeca

Als thee groothandel voor horeca, winkels en bedrijven leveren wij alleen de beste thee. Wij bieden meer dan 120 theesoorten. Onze theeën worden door onszelf gemelangeerd in onze eigen theemelangeerderij in Deventer.
Lees meer