Theeplateau van Fleur de cafe

Van theeservies tot plateau's

Het serveren van de thee doet u natuurlijk in stijl. Kopjes en schotels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: glas, porselein, aardewerk en gietijzer. Ieder materiaal heeft een eigen uitstraling. Geëmailleerde gietijzeren kopjes zorgen voor de echte oosterse sferen bij het drinken van thee en voor de vrolijke printjes en kleuren is porselein theeservies een goede keuze. Ook met een leuk theeplateau zorgt u voor een passende manier om thee te serveren. Een theeplateau is een andere variant van de bekende theedoos. Hier is plaats voor losse thee in plaats van theezakjes. De losse thee staat dan in handige blikjes op het plateau. Zo is de thee makkelijk te serveren op een plateau voor 6 of 12 theesoorten. Kortom in ons assortiment vindt u genoeg keuze om de ervaring van thee drinken compleet te maken. 

Theepot met theezeefje

Theepot

Het oog wil ook wat, zelfs als het gaat om een theepot. Kies voor de klassieke uitstraling voor een gietijzeren theepot om de thee warm te houden. In een gietijzeren theepot kan thee tot wel 1,5 uur warm blijven. Voor een meer sprekende uitstraling is de Tetsubin theepot een perfecte keuze. Dit is van oorsprong een Japanse theepot en heeft een mooie vorm en prachtige beschilderingen. Tetsubin werd in eerste instantie alleen gebruikt voor het koken van water en werd op het vuur gehouden om het water warm te houden. De moderne Tetsubin heeft een geëmailleerde binnenkant en is niet meer geschikt voor het koken van water, maar wordt gebuikt voor het zetten van losse thee.

Losse thee in blik

Losse thee

Als u een mooi theeservies heeft om de thee in te serveren kan een smaakvolle verse thee niet ontbreken. Bij Fleur de Café willen wij u verschillende smaaksensaties op het gebied van thee kunnen bieden. U heeft dan ook keuze uit ruim 120 soorten losse thee. Wij melangeren onze theesoorten zelf, waardoor wij  thee van de beste smaak, kwaliteit en versheid kunnen leveren. Naast klassieke theesoorten als groene thee en rooibos hebben wij ook exclusieve thee. Deze soorten thee zijn op een bijzondere wijze gemaakt en zorgen hierdoor voor een verfijnde en unieke smaak. Probeer bijvoorbeeld de exclusieve Phoenix Dragon Jasmin Pearls en ervaar de verfijnde smaak. Om losse thee het beste vers te houden adviseren wij de thee goed afgesloten en op een donkere plek te bewaren. De smaak komt dan het beste tot zijn recht. 

Ijsthee in Magic tea filter

IJsthee in een Magic tea filter

Serveert u tijdens de zomermaanden onze ijsthee in de bijbehorende theekannetjes? Gebruik deze MagicTeafilters in de winter ook. Met het warme winterthee concept is het voor de horeca mogelijk om de theebeleving van uw gasten een boost te geven

Theeservies assortiment

Theeglas Icon 32cl

Fleur de cafe Theeglas IJsthee

Borosilicate Tisaniere - Theekan

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over thee en cadeaus

04.12.2023

Wat is het origineelste koffiecadeau?

Koffie is de geliefde brandstof die velen van ons nodig hebben om de dag te beginnen. Voor de koffieliefhebbers in ons leven is er geen beter cadeau dan koffie. Maar wat is nu het origineelste koffie cadeau? In dit blog duiken we in de wereld van creatieve geschenken voor koffieliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een klein cadeau of een luxueus koffiezetapparaat dat de ogen streelt, we hebben het allemaal. Laten we samen ontdekken hoe je met koffie een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert. Bekijk onze top 5 origineelste koffie cadeaus.
Lees meer
23.11.2023

Sinterklaas idee: geef koffie of thee!

De decembermaand komt eraan, en dat betekent dat Sinterklaas elk moment weer voor je deur kan staan. Met een traditionele jute zak vol lekkernijen en geschenken, is het tijd om over cadeautjes na te denken. Ben je op zoek naar een Sinterklaas cadeau idee, heb je dan al gedacht aan koffie en thee? Wij helpen jou en de Sint, zodat je op tijd een leuk cadeautje vindt!
Lees meer
02.11.2023

Theeconcept voor jouw horecabedrijf

Ben je klaar met de ouderwetse theedoos? Met Fleur de Café kies je voor een nieuwe thee-revolutie. Met ons horeca thee-concept serveer je simpel en stijlvol losse thee. Dit is smaakvoller, specialer en milieuvriendelijker dan de standaard theezakjes. En het is een absolute beleving voor je klant. Theedrinken is nog nooit zo leuk geweest. In dit blog ontdek je alles over losse thee in jouw horecabedrijf.
Lees meer
12.07.2023

Wanneer gebruik ik een theezeefje?

Wanneer u losse thee gaat gebruiken is een theezeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt.
Lees meer
01.09.2020

Theeverkoop van Fleur de cafe

Zoekt u mooie kwalitatieve en betaalbare losse thee om te verkopen via uw winkel? Dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres! Wij zijn zelfstandig importeur en melangeren zelf onze losse thee.
Lees meer
01.09.2020

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer
01.09.2020

Theeplateau voor in uw horeca: Serveer uw losse thee sfeervol

Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau. Van een kopje thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil.
Lees meer
01.09.2020

Thee groothandel voor Horeca

Als thee groothandel voor horeca, winkels en bedrijven leveren wij alleen de beste thee. Wij bieden meer dan 120 theesoorten. Onze theeën worden door onszelf gemelangeerd in onze eigen theemelangeerderij in Deventer.
Lees meer