Theeplateau van Fleur de cafe

Van theeservies tot plateau's

Het serveren van de thee doet u natuurlijk in stijl. Kopjes en schotels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: glas, porselein, aardewerk en gietijzer. Ieder materiaal heeft een eigen uitstraling. Geëmailleerde gietijzeren kopjes zorgen voor de echte oosterse sferen bij het drinken van thee en voor de vrolijke printjes en kleuren is porselein theeservies een goede keuze. Ook met een leuk theeplateau zorgt u voor een passende manier om thee te serveren. Een theeplateau is een andere variant van de bekende theedoos. Hier is plaats voor losse thee in plaats van theezakjes. De losse thee staat dan in handige blikjes op het plateau. Zo is de thee makkelijk te serveren op een plateau voor 6 of 12 theesoorten. Kortom in ons assortiment vindt u genoeg keuze om de ervaring van thee drinken compleet te maken. 

Theepot met theezeefje

Theepot

Het oog wil ook wat, zelfs als het gaat om een theepot. Kies voor de klassieke uitstraling voor een gietijzeren theepot om de thee warm te houden. In een gietijzeren theepot kan thee tot wel 1,5 uur warm blijven. Voor een meer sprekende uitstraling is de Tetsubin theepot een perfecte keuze. Dit is van oorsprong een Japanse theepot en heeft een mooie vorm en prachtige beschilderingen. Tetsubin werd in eerste instantie alleen gebruikt voor het koken van water en werd op het vuur gehouden om het water warm te houden. De moderne Tetsubin heeft een geëmailleerde binnenkant en is niet meer geschikt voor het koken van water, maar wordt gebuikt voor het zetten van losse thee.

Losse thee in blik

Losse thee

Als u een mooi theeservies heeft om de thee in te serveren kan een smaakvolle verse thee niet ontbreken. Bij Fleur de Café willen wij u verschillende smaaksensaties op het gebied van thee kunnen bieden. U heeft dan ook keuze uit ruim 120 soorten losse thee. Wij melangeren onze theesoorten zelf, waardoor wij  thee van de beste smaak, kwaliteit en versheid kunnen leveren. Naast klassieke theesoorten als groene thee en rooibos hebben wij ook exclusieve thee. Deze soorten thee zijn op een bijzondere wijze gemaakt en zorgen hierdoor voor een verfijnde en unieke smaak. Probeer bijvoorbeeld de exclusieve Phoenix Dragon Jasmin Pearls en ervaar de verfijnde smaak. Om losse thee het beste vers te houden adviseren wij de thee goed afgesloten en op een donkere plek te bewaren. De smaak komt dan het beste tot zijn recht. 

Ijsthee in Magic tea filter

IJsthee in een Magic tea filter

Serveert u tijdens de zomermaanden onze ijsthee in de bijbehorende theekannetjes? Gebruik deze MagicTeafilters in de winter ook. Met het warme winterthee concept is het voor de horeca mogelijk om de theebeleving van uw gasten een boost te geven

Theeservies assortiment

Theeglas Icon 32cl

Fleur de cafe Theeglas IJsthee

Borosilicate Tisaniere - Theekan

wfo1 Nieuw!

Japans theeservies blauwe bloem

wfo1 Nieuw!

Theeservies set met theepot en 2 kopjes bloem

wfo1 Nieuw!

Tea for one theepot Sakura

Theepot gietijzer Kobe rood 0.3L

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Meer blogs over horeca theepresentatie

11.04.2024

Is losse thee wat voor mijn horecabedrijf?

Overweeg je om losse thee te verkopen? Dat kan het weleens je beste idee ooit zijn. Losse thee in de horeca wordt namelijk met de dag populairder. Je kan met losse thee genieten van veel voordelen. Het is smaakvoller, milieuvriendelijker en een lust voor het oog. Met losse thee serveer je een ware beleving. Je klant kan het citroenschijfje in de citroenthee zien. Je gast gaat de thee die jij serveert echt ervaren. De horeca kiest steeds vaker voor losse thee. Is het ook wat voor jouw bedrijf?
Lees meer
01.03.2024

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer
08.02.2024

Zo verhoog je jouw theeverkoop met Fleur de Café

De verkoop loopt niet altijd van zelf. Er zijn maanden dat het een stuk rustiger is in jouw winkel of horecabedrijf. Of zelfs periodes dat je merkt dat klanten toch echt minder uitgeven. Hoe kan jij toch het onderste uit de kan halen met je theeverkoop? Fleur de Café weet raad. We nemen vijf stappen met je door om jouw theeverkoop een flinke boost te geven!
Lees meer
02.11.2023

Theeconcept voor jouw horecabedrijf

Ben je klaar met de ouderwetse theedoos? Met Fleur de Café kies je voor een nieuwe thee-revolutie. Met ons horeca thee-concept serveer je simpel en stijlvol losse thee. Dit is smaakvoller, specialer en milieuvriendelijker dan de standaard theezakjes. En het is een absolute beleving voor je klant. Theedrinken is nog nooit zo leuk geweest. In dit blog ontdek je alles over losse thee in jouw horecabedrijf.
Lees meer