Tostabar Genius K1

Tweedehands Tostabar Genius koffiebrander

Tostabar Genius k1 is de koffiebrander die in staat is om perfect, volautomatisch en constant koffie te branden. De koffiebrander is uitgerust met een touchscreenpaneel, die zelf de hoeveelheid warmte regelt die nodig is om de koffie te branden volgens een perfect en constant brandprofiel. Bij het koffiebranden is geen bediening nodig. De koffiebrander wordt aangedreven door elektriciteit, heeft slechts 3,5 KW nodig en gebruikt geen gas.

Met deze Tostabar Genius K1 uit 2013 heeft u een speciale tweedehands koffiebrander te pakken. De koffiebrander is geschikt voor de elke (kleine) koffiebranderij. Deze tweedehandse Tostabar Genius k1 koffiebrander verkopen wij voor:

€ 2500,- excl. BTW

Tostabar K1 is een betrouwbare koffiebrander, het kan zelfs 24 uur per dag continu werken. Aan het eind van het roosteren kan vrij wel gelijk een andere roostcyclus worden gestart zonder dat er een pauze nodig is. De koffiebrander is in staat om alle koffie soorten te branden. Tostabar Genius k1 is volledig automatisch: de gebrande koffie wordt aan het einde van de cyclus gelost en gekoeld zonder tussenkomst van een operator. De vliezen die de bonen afdekken worden automatisch opgevangen in een speciale lade. Al deze eigenschappen maken de Tostabar Genius K1 onmiskenbaar en ideaal al koffiebrander.

 De Tostabar Genius K1 heeft een brandcapaciteit van 800-1400 gram bonen per batch, de duur van de brandcyclus is 12-20  minuten. De brander is relatief klein, een handig tafel model met een gewicht van 110 kilo.

Wil je thee inkopen?
Wij helpen je graag met advies over thee. Bel gerust bij vragen of het maken van een afspraak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere pagina's over koffiebranders

14.09.2020

Professionele koffiebrander worden?

Wilt u uw verse koffiebonen zelf branden? Dan is een koffiebrander onmisbaar. Bij Fleur de Café vindt u diverse koffiebranders in het assortiment.
Lees meer
01.11.2018

Koffiebranderij nu hypermodern met Loring

Fleur de Café heeft zich ontwikkeld tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderijen van Europa. De Loring is een brander van Amerikaanse komaf met uitzonderlijke skills.
Lees meer
10.07.2018

Koffiebranderij 'gadgets'

Als koffiebranderij aan de slag gaan is een hele uitdaging, waar meer bij komt kijken dan u wellicht in eerste instantie dacht. Fleur de Café denkt graag met u mee en kan bovendien alle producten leveren die u nodig hebt. Zodat u zich vooral bezig kunt houden met het branden van de lekkerste koffie.
Lees meer
05.07.2018

Koffiebrander worden? Tips & Trucs

Heeft u de ambitie om zelf professioneel koffie te gaan branden? De ervaring die wij inmiddels hebben als koffiebranderij delen wij graag om u zo op weg te helpen als koffiebrander. Wij zijn zelf koffiebranderij en daarnaast verkopen wij diverse koffiebranders en andere benodigdheden.
Lees meer