Koffie etiket laten ontwerpen

Wanneer u nog geen etiketontwerp heeft, kunnen wij uw etiket laten ontwerpen door onze designer. Kiest u voor deze optie? Stuur ons uw logo en de benodigde tekst en wij laten uw etiket ontwerpen. Houdt u rekening met een productietijd van een kleine werkweek. De prijs wordt bepaald in overleg met de ontwerper.

private label koffie etiket

Koffie etiket zelf ontwerpen


Om een sticker te kunnen laten maken hebben wij een JPEG bestand nodig met de volgende onderdelen:

  • Uw foto of tekening.
  • De naam van de koffie.
  • De verpakkingshoeveelheid
  • Eventuele overige informatie. 

Het etiket heeft de volgende afmetingen:

  • Voor een 1 kilo of 750 gram zak: breedte 8,5 x lengte 12,5 cm.
  • Voor een 250 gram zak: breedte 6,5 x lengte 10 cm.  

Voor 1 kilo of 750 gram zak etiket heeft u de keuze uit twee soorten:

  • PP etiket: een kunststof etiket met een mooie glans en een chique uitstraling.
  • Papieren etiket: heeft een matte uitstraling. 

Wilt u etiketten voor zowel kilo als 250 gram verpakkingen dan kiest u voor het papieren etiket. 

private label koffie

Is het ontwerp klaar?

Dan ontvangen wij deze graag in JPEG bestand. Wij sturen dan uw afgedrukte etiket binnen een week.

Fullcolor labelprinter in huis, voor een direct afdruk zonder grote hoeveelheid te moeten bestellen.

Koffiezak met ventiel

Koffiezak met ventiel

Op dit moment heeft u de keuze uit een koffiezak in mat wit, mat zwart of kraftpapier. De koffiezakken zijn geschikt voor 1 kilo koffie en zijn voorzien van een ventiel. Door het ventiel kunnen gassen die na het branden nog enige tijd vrijkomen wel uit de koffiezak ontsnappen. Terwijl zuurstof de koffiezak niet kan binnendringen. Is de koffiezak eenmaal geopend dan kunt de koffiebonen beter op een droge, koele en luchtdichte plaats bewaren.

 

Hersluitbaar koffiezak

Hersluitbaar koffiezak

Het grote voordeel van de nieuwe Fleur de Café koffieverpakking is de zipsluiting. Daardoor wordt na het eerste gebruik, het lostrekken van de zipsluiting, de koffiezak hersluitbaar. Ideaal wanneer u niet direct een hele kilo koffiebonen in uw koffiemolen wilt gooien. U gebruikt wat u nodig heeft en de rest van de bonen kan goed bewaard blijven in de zak zelf.

 

Private label koffie verpakking

Verpakt per doos

Uw private label koffiebonen worden per kilo verpakt en daarna per 8 kilo in een doos verpakt.  De doos is wit met aan een kant de sticker van uw koffiemelange. Op elke koffiezak staat een ‘tenminste houdbaar tot’ datum vermeld. Dit is standaard een jaar na de branddatum. Besteld u per keer meer dan 250 kilo koffiebonen, dan versturen wij deze op een pallet.

Servies Fleur de cafe

Servies met eigen naam

Wilt u uw eigen koffielijn ook doorvoeren in serviesgoed of to-go bekers. Wij hebben  verschillende leveranciers die u deze producten kunnen leveren. We denken graag met u mee en kunnen dit zelfs voor u regelen.

Neem contact met ons op?
Wij geven graag advies

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere blog's voor Private label

07.09.2020

Private label thee

Bent u op zoek naar een private label thee? Fleur de Café is als theemelangeur dé partner voor het creëren van uw eigen smaak en merk thee. Kiest u zelf de basis thee en ingrediënten en ontwikkel met ons de private label thee die u wenst.
Lees meer
04.09.2020

Private label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiemelange samenstellen voor Private label

Uit onze grote hoeveelheid single origine koffiesoorten kunnen verschillende melanges gemaakt worden. Een melange is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten.  Door deze te mengen komen de beste eigenschappen van de koffiebonen samen. Zo ontstaat een melange die qua smaak, aroma en mondgevoel perfect aansluit bij uw wensen en die van uw klanten.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer
17.07.2020

Uw eigen koffieverpakking voor uw private label koffie

Wanneer u bij ons uw eigen merk koffie heeft gekozen, dan kunnen wij de koffie verpakken en voorzien van uw eigen etiket. Geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Met onze professionele etiketprinter kunnen wij stickers printen die op de koffiezak passen.
Lees meer
29.06.2020

Wederverkoper Espressomachines, koffie en thee worden?

Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meerdere bedrijven zijn u voorgegaan.
Lees meer
01.11.2018

Koffiebranderij nu hypermodern met Loring

Fleur de Café heeft zich ontwikkeld tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderijen van Europa. De Loring is een brander van Amerikaanse komaf met uitzonderlijke skills.
Lees meer
05.09.2018

Van gedetineerde tot koffiebrander

U leest het goed, een gevangene die koffiebrander wordt. In de penitentiaire instelling van zowel Zaanstad als in Sittard wordt koffie gebrand met een Garanti koffiebrander die geleverd is door Fleur de Café.
Lees meer
17.03.2017

Private label koffie nu ook in de horeca

Wat is er nu mooier dan je eigen merk koffie te gaan verkopen. Private label is super hip en daarbij nog eens de perfecte manier van marketing. Lijkt dit jou wat? dan ben je bij Fleur de cafe aan het juiste adres!
Lees meer