Uw private label koffie verpakking

Uw private label koffie verpakking

Voor uw private label koffie kunt u uw eigen koffiezak helemaal zelf ontverpen of onze standaard zaken gebruiken. Onze standaard koffiezak is een boxpouch quadbag koffiezak met zipper en ventiel. Dit houdt in dat deze goed recht kan staan op een demonstratie plank. Wij hebben de volgende kleuren/soorten koffiezakken: 

 • Wit
 • Zwart
 • Kraft

Naast de kleuren/soorten hebben wij voor u ook de keuze uit de volgende maten:

 • 1 kilo zakken
 • 750 gram zakken
 • 500 gram zakken
 • 250 gram zakken

 

Hersluitbaar koffiezak

Hersluitbare koffiezak

Het grote voordeel van de nieuwe Fleur de Café koffieverpakking is de zipsluiting. Daardoor wordt na het eerste gebruik, het lostrekken van de zipsluiting, de koffiezak hersluitbaar. Ideaal wanneer u niet direct een hele kilo koffiebonen in uw koffiemolen wilt gooien. U gebruikt wat u nodig heeft en de rest van de bonen kan goed bewaard blijven in de zak zelf.

 

Koffiezak met ventiel

Koffiezak met ventiel

De koffiezakken zijn geschikt voor 1 kilo koffie en zijn voorzien van een ventiel. Door het ventiel kunnen gassen die na het branden nog enige tijd vrijkomen wel uit de koffiezak ontsnappen. Terwijl zuurstof de koffiezak niet kan binnendringen. Is de koffiezak eenmaal geopend dan kunt de koffiebonen beter op een droge, koele en luchtdichte plaats bewaren.

 

Koffie etiket laten ontwerpen

Wanneer u nog geen etiketontwerp heeft, kunnen wij uw etiket laten ontwerpen door onze designer. Kiest u voor deze optie? Stuur ons uw logo en de benodigde tekst en wij laten uw etiket ontwerpen. Houdt u rekening met een productietijd van een kleine werkweek. De prijs wordt bepaald in overleg met de ontwerper.

private label koffie etiket

Koffie etiket zelf ontwerpen


Om een sticker te kunnen laten maken hebben wij een JPEG bestand nodig met de volgende onderdelen:

 • Uw foto of tekening
 • De naam van de koffie
 • De verpakkingshoeveelheid
 • Eventuele overige informatie

Het etiket heeft de volgende afmetingen:

 • Voor een 1 kilo, 750  of 500 gram zak: breedte 8,5 x lengte 12,5 cm.
 • Voor een 250 gram zak: breedte 6,5 x lengte 10 cm.  

Voor 1 kilo, 750 of 500 gram zak etiket heeft u de keuze uit twee soorten:

 • PP etiket: een kunststof etiket met een mooie glans en een chique uitstraling.
 • Papieren etiket: heeft een matte uitstraling. 

Wilt u etiketten voor zowel kilo als 250 gram verpakkingen dan kiest u voor het papieren etiket. 

private label koffie

Is het ontwerp klaar?

Graag ontvangen wij uw etiket in JPG bestand. Wij zullen als u dat wenst eerst een proefdruk maken en het afgedrukte etiket opsturen. Zodra u akkoord bent kunnen wij voor u de overige etiketten afdrukken en aan uw private label koffie koppelen.

Private label koffie verpakking

Verpakt per doos

Heeft u gekozen voor een zak van 1 kilo dan wordt uw koffie per 8 kilo in een doos verpakt.  Heeft u gekozen voor een zak van 750 gram dan wordt er 10 zakken per doos verpakt. De doos is wit met aan een kant de sticker van uw koffiemelange. Op elke koffiezak staat een ‘tenminste houdbaar tot’ datum vermeld. Dit is standaard een jaar na de branddatum. Besteld u per keer meer dan 250 kilo koffiebonen, dan versturen wij deze op een pallet.

Servies Fleur de cafe

Servies met eigen naam

Wilt u uw eigen koffielijn ook doorvoeren in serviesgoed of to-go bekers. Wij hebben  verschillende leveranciers die u deze producten kunnen leveren. We denken graag met u mee en kunnen dit zelfs voor u regelen.

Wil je thee inkopen?
Wij helpen je graag met advies over thee. Bel gerust bij vragen of het maken van een afspraak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Relevante blogs

08.11.2023

Wil je eigen thee of piramide theezakjes laten maken?

Ben je op zoek naar een private label thee in theezakjes? Fleur de Café is als theemelangeur dé partner voor het creëren van jouw eigen smaak, jouw eigen theemelanges en jouw eigen merk thee. Kies zelf de basis thee en ingrediënten en ontwikkel met ons de private label thee naar jouw wens!
Lees meer
12.07.2023

Private label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing.
Lees meer
10.05.2022

Uw eigen koffieverpakking voor uw private label koffie

Wanneer u bij ons uw eigen merk koffie heeft gekozen, kunnen wij deze koffie verpakken en voorzien van uw eigen etiket. Geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Met onze professionele etiketprinter kunnen wij etiketten printen die op de koffiezak passen.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiemelange samenstellen voor Private label

Uit onze grote hoeveelheid single origine koffiesoorten kunnen verschillende melanges gemaakt worden. Een melange is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten.  Door deze te mengen komen de beste eigenschappen van de koffiebonen samen. Zo ontstaat een melange die qua smaak, aroma en mondgevoel perfect aansluit bij uw wensen en die van uw klanten.
Lees meer