Meeloopstage, afstudeerstage of BPV?

Op dit moment zijn wij specifiek opzoek naar een stagiair(e) die alle processen rondom voedselveiligheid (HACCP) en de registratie daarvan kritisch kan bekijken. Je komt met onder andere een verbeteringsadvies, in overleg met de manager ga je je plan ook tot uitvoering brengen. We bieden je een unieke stageplek in het leukste koffie en theebedrijf uit Deventer.

Wie wij zoeken:

  • Je bent een student met opleidingsniveau HAVO/HBO of MBO;
  • Je kan nauwkeurig en zorgvuldig werken;
  • Je werkt graag in een klein, gezellig team met informele sfeer.
  • En natuurlijk houdt je van koffie of thee
Stage lopen bij Fleur de Café

Wat hebben wij jou te bieden:

  • Een uitdagende en diverse stage;
  • Mogelijkheid om je onderzoek bij ons uit te voeren;
  • Ruimte om je opdrachten en/of examens te maken; 
  • Werken en leren in een klein en hecht team;
  • Natuurlijk de lekkerste koffie en thee.

Lijkt het je leuk om stage bij ons te lopen?

Ben je opzoek naar een stage plek en lijkt jou Fleur de Café de geschikte plek hiervoor? Schrijf ons een passende brief. Stuur je brief en CV aan Eugenie Steenhuis, administratie@fleurdecafe.nl en wij zullen contact met je opnemen. 

Heb je verdere vragen? Neem dan contact op met Eugenie Steenhuis: 0570-677722 (keuzetoets 2).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Fleur de Café

19.04.2023

Maak kennis met het team van Fleur de Café

Het team van Fleur de Café is heel divers, maar ze hebben een ding gemeen, ze zijn allemaal dol op koffie en thee. Onze medewerkers hebben ervaring in de koffie en thee industrie en zijn altijd opzoek naar de nieuwste smaken en trends. Maak kennis met onze gepassioneerde koffie- en theeliefhebbers!
Lees meer
08.04.2022

Werken bij

Lijkt het je leuk om bij Fleur de Café te werken of stage te lopen? Maar staan er op dit moment geen vacatures open? Fleur de Café staat open voor open sollicitaties en denkt graag onder het genot van een kopje koffie of thee met jou mee over de mogelijkheden.
Lees meer
28.03.2022

Over ons

Van een kopje koffie of thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil. Daarom leveren wij de beste koffiebonen en de mooiste losse thee. In onze koffiebranderij en theemelangeerderij in Deventer worden de koffiebonen dagelijks vers gebrand en de thee zelf gemelangeerd. Doordat wij dit zelf doen, kunnen wij de kwaliteit waarborgen hierdoor ben je gegarandeerd van de beste smaak en de mooiste ingrediënten.
Lees meer
14.09.2020

Het ontstaan van Fleur de cafe

Marc en Eugenie Steenhuis hebben jarenlange ervaring in koffie en thee. Begonnen op een zolderkamer is Fleur de Café nu uitgegroeid tot leverancier van espressomachines, koffie en thee.
Lees meer