koffie koffiebonen espressomachine personeel kwaliteit losse thee

Het klinkt als gekkigheid, maar uw personeel is toch een groot deel van hun tijd bij u aan het werk. Koffie en thee schenken hoort daar toch bij. Fleur de Cafe kan u helpen om het koffie/theeconcept passend te krijgen voor uw bedrijf of organisatie.

Een kleine volautomatische espressomachine van Melitta, geeft al echte vergemalen koffie. Maak een keus uit ons ruime assortiment koffiebonen en uw personeel zal echt tevreden zijn.
En voor de theeleuten is een van onze plateaus met keus uit 6 soorten thee een uitkomst.  In combinatie met onze rvs theezeefjes of wegwerpzakjes is dan ook het theeconcept comple

Neem je contact op?
Wij helpen je graag bij jouw eigen private label thee

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blog's over klantengroep

13.07.2020

Verwen uw personeel met lekker en vers koffie en thee

Haal meer uit uw personeel, door ze echt lekker koffie en thee aan te bieden.
Lees meer
29.06.2020

Wederverkoper Espressomachines, koffie en thee worden?

Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meerdere bedrijven zijn u voorgegaan.
Lees meer
17.03.2017

Private label koffie nu ook in de horeca

Wat is er nu mooier dan je eigen merk koffie te gaan verkopen. Private label is super hip en daarbij nog eens de perfecte manier van marketing. Lijkt dit jou wat? dan ben je bij Fleur de cafe aan het juiste adres!
Lees meer