Vondelkoeken actie

Een heerlijke kopje koffie of thee van Fleur de Café is een echte belevenis. Maar wat is daar lekkerder bij dan een altijd vers ambachtelijk koekje?

Altijd VERS?! Ja, echt altijd vers. De Vondelkoeken kunnen namelijk ingevroren worden en zijn binnen een uur te gebruiken.

Dus altijd een vers ambachtelijk Vondelkoekje bij de koffie of thee. De Vondelkoeken worden ambachtelijk gemaakt met de mooiste ingrediënten.

Wat maakt de Vondelkoeken speciaal en een belevenis?
De 8 soorten koeken hebben ieder hun eigen smaakexplosie van bijzondere combinaties, met mooie vruchten, noten en specerijen.
 
Elke koek wordt in eigen bakkerij ambachtelijk gebakken met een recept welke al die tijd bewaard is gebleven binnen de familie. Ook vandaag de dag worden nog steeds dezelfde ingrediënten als vroeger gebruikt. Er wordt namelijk gewerkt met echte eerlijke ingrediënten en geen “E” nummers. 

Het is ook niet voor niets dat vondelkoeken met Jonnie Boer van de Librije samenwerkt dat zegt wel wat over deze koeken.
 
De koeken zijn 250 gram en worden voorgesneden in stukjes van 16 gram.
 
Gebruik nu kortingscode: FLEUR10 en krijg 10% korting op je eerste Vondelkoek bestelling!

Bestellen? gebruik de button hieronder of mail naar info@vondelkoeken.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere bloggen

24.04.2023

Compleet koffieconcept met servies en service voor Horeca

Als je op zoek bent naar de beste koffie voor jouw horecaonderneming, dan bieden wij je niet alleen de lekkerste koffie, maar ook een compleet koffieconcept. Ons koffieconcept omvat niet alleen hoogwaardige koffiebonen, maar ook gratis servies dat je in bruikleen krijgt. Daarnaast bieden we barista trainingen om jouw personeel de kunst van het koffiezetten bij te brengen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een complete en professionele koffie-ervaring.
Lees meer
11.01.2023

SALE bij Fleur de Café

Sale bij Fleur de Café! Ben je klaar om artikelen te shoppen met korting tot wel 35%? We hebben ons magazijn opgeruimd en zijn artikelen tegen gekomen die uitlopend zullen zijn in ons assortiment.
Lees meer
01.09.2020

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer