Vondelkoeken actie

Een heerlijke kopje koffie of thee van Fleur de Café is een echte belevenis. Maar wat is daar lekkerder bij dan een altijd vers ambachtelijk koekje?

Altijd VERS?! Ja, echt altijd vers. De Vondelkoeken kunnen namelijk ingevroren worden en zijn binnen een uur te gebruiken.

Dus altijd een vers ambachtelijk Vondelkoekje bij de koffie of thee. De Vondelkoeken worden ambachtelijk gemaakt met de mooiste ingrediënten.

Wat maakt de Vondelkoeken speciaal en een belevenis?
De 8 soorten koeken hebben ieder hun eigen smaakexplosie van bijzondere combinaties, met mooie vruchten, noten en specerijen.
 
Elke koek wordt in eigen bakkerij ambachtelijk gebakken met een recept welke al die tijd bewaard is gebleven binnen de familie. Ook vandaag de dag worden nog steeds dezelfde ingrediënten als vroeger gebruikt. Er wordt namelijk gewerkt met echte eerlijke ingrediënten en geen “E” nummers. 

Het is ook niet voor niets dat vondelkoeken met Jonnie Boer van de Librije samenwerkt dat zegt wel wat over deze koeken.
 
De koeken zijn 250 gram en worden voorgesneden in stukjes van 16 gram.
 
Gebruik nu kortingscode: FLEUR10 en krijg 10% korting op je eerste Vondelkoek bestelling!

Bestellen? gebruik de button hieronder of mail naar info@vondelkoeken.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere bloggen

12.04.2024

Compleet koffieconcept met servies en service voor Horeca

Bij het serveren van koffie heb je meer nodig dan alleen koffiebonen. Suiker, koffieservies en lekkers voor bij de koffie zijn ook essentieel. Hoe fijn is dat als je alles op één plek kan bestellen? Bij Fleur de Café kan dat. Deze koffiebranderij is thuis in de horeca en biedt een compleet koffieconcept voor de horeca. Er is zelfs een technische dienst voor horeca-espressomachines! Ontdek alle service rondom koffie voor jouw horeca.
Lees meer
01.03.2024

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer