Winkels

Filters weergeven
23.02.2024

Dit is dé thee groothandel voor horeca

Zoek jij een groothandel voor horeca thee? Bij Fleur de Café ben je voor de horeca op de juiste plaats. Deze groothandel is kenner van thee en bekend in de horeca. Met een eigen melangeerderij in Deventer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je vind er theezakjes, losse thee en benodigdheden. Je kan er je snel en eenvoudig de beste thee bestellen. Precies die service die je als horecabedrijf wenst. Ontdek alle redenen waarom deze theegroothandel dé plek is voor jouw horecathee.
Lees meer
09.02.2024

Maak kennis met koffie groothandel Fleur de Café

Zoek je een koffiegroothandel? Dan is het tijd om kennis te maken met Fleur de Café. Als koffiegroothandel zijn wij vooral leverancier voor de horeca. En ook voor winkels en andere ondernemers staan wij klaar. In onze eigen koffiebranderij werken wij dagelijks met de beste bonen. Wij beloven je de lekkerste koffie. En ook alle andere zaken rondom koffie kan je bij onze groothandel terecht!
Lees meer
08.02.2024

Zo verhoog je jouw theeverkoop met Fleur de Café

De verkoop loopt niet altijd van zelf. Er zijn maanden dat het een stuk rustiger is in jouw winkel of horecabedrijf. Of zelfs periodes dat je merkt dat klanten toch echt minder uitgeven. Hoe kan jij toch het onderste uit de kan halen met je theeverkoop? Fleur de Café weet raad. We nemen vijf stappen met je door om jouw theeverkoop een flinke boost te geven!
Lees meer
23.11.2023

Koffie en thee kerstpakket: stel ze zelf samen

De feestdagen zijn het perfecte moment om je waardering te tonen aan collega's, medewerkers en zakelijke relaties. Je wil ze verrassen met een kerstcadeau dat in de smaak valt. En wat is er nu leuker dan zelf het kerstpakket samenstellen? Maak kerstpakketten met koffie, thee en jouw persoonlijke touch! Bij Fleur de Café kan dit al vanaf 5 pakketten. Al vanaf 10 euro stel jij jouw eigen koffie of thee kerstpakket samen.
Lees meer
12.07.2023

Randassortiment thee om te verkopen

Heeft u een koffie en thee speciaalzaak dan kunt u bij ons met aantrekkelijke kortingen koffie en losse thee inkopen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor randassortiment om uw koffie en of theewinkel compleet te maken.
Lees meer
12.07.2023

Private label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing.
Lees meer
12.07.2023

Thee en koffie schenken

Verwen uw klanten door uw producten te laten proeven. De beleving van een kopje verse koffie of exclusieve losse thee geeft u winkel of speciaalzaak iets extra's.
Lees meer
31.01.2022

Hoe maak je een webshop account aan?

Wij verwelkomen u graag als klant in onze webshop. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn raden wij u aan om een account aan te maken. Hoe u dit kan doen leest u in deze blog.
Lees meer
29.06.2020

Wederverkoper Espressomachines, koffie en thee worden?

Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meerdere bedrijven zijn u voorgegaan.
Lees meer