Verse ijsthee in de horeca

Wil je als horecaonderneming graag verse ijsthee serveren aan je gasten, maar vind je het lastig om dit snel en efficiënt te doen? Fleur de Café heeft de oplossing met ons unieke ijsthee concept.

Met ons concept is het mogelijk om binnen 1 minuut een heerlijke en verse ijsthee te serveren aan je gasten. Hierdoor hoef je niet langer te werken met voorverpakte ijsthee, maar kun je je gasten laten genieten van een echte verse ijsthee.

Ons ijsthee concept is speciaal ontwikkeld voor de horeca en bestaat uit hoogwaardige thee, Magic tea filters en onze Routin ice tea siropen. Met deze ingrediënten kun je snel en efficiënt een heerlijke ijsthee bereiden die gegarandeerd in de smaak zal vallen bij je gasten.

Hoe maken wij een ijsthee?

IJsthee pakket met magic teafilter voor het maken van verfrissende ijsthee

Het unieke recept

Het maken van de ijsthee gaat als volgt:

  • Voeg 3 schepjes (ongeveer 2 gram) losse thee toe aan de Magic Teafilter.
  • Plaats deze onder de espressomachine en vul met heet theewater (ongeveer 0,3l). Laat even trekken.
  • Voeg nu 2 pompjes Routin siroop toe in de smaak die past bij uw theesoort.
  • Roer met een lepel even door de thee zodat de siroop goed opgenomen is.
  • Vul de Magic Teafilter nu helemaal met ijsklontjes. De thee wordt nu in één keer sterk gekoeld. Voeg eventueel nog verse ingrediënten toe.
  • Serveer de Magic Teafilter met een ijstheeglas gevuld met ijsklontjes.
  • Uw klant kan ongeveer 2 glazen ijsthee uit de theekan halen.

Met het samengestelde startpakket van Fleur de Café heb je direct alles in huis om verse ijsthee te serveren. Het enige dat je nodig heeft zijn genoeg ijsklontjes en een zonnig terras.

IJsthee Horecapakket

IJsthee horeca pakket L

IJsthee pakket horeca XL

IJsthee pakket S kokos - meloen

IJsthee pakket S zomer zotheid

IJsthee pakket S ginger lemon kruidenmix

IJsthee pakket S Caribbean Blue

De 4 unieke ijsthee smaken van Fleur de Café

  • Kokos Meloen is een thee op basis van fruit en smaakt zacht en zoet. Ben je helemaal weg van kokos? Dan is de ijsthee Kokos-Meloen een echte aanrader. De thee heeft een echte kokossmaak en is aangevuld met verschillende verse ingrediënten. Hierdoor krijgt de thee meer kleur en body. Wist je dat kokos ook zou kunnen bijdragen aan de vetverbranding en om verkoudheid, eczeem, koorts en te bestrijden? Heel lekker en handig dus! 
  • Zomer Zotheid is door zijn zomerse fruitaroma’s een heerlijke thee voor de zonnige dagen. Door de grote stukken fruit en gele rozenknopjes smaakt de thee lekker zacht en zoet. Omdat er geen theeblad in de melange is verwerkt, behoudt het de zacht zoete smaak en smaakt het niet bitter. De naam ‘Zomer Zotheid’ is in 2015 op Facebook in het leven geroepen. Een prachtige naam, vinden wij zelf. De zomer doet ons denken aan de heerlijk zoete smaak en geuren van een zomeravond. De Zotheid staat voor de lekker gek uitziende thee en omdat je er niet genoeg van kunt krijgen. De Zomer Zotheid is zowel warm als koude ijsthee te drinken.
  • De Ginger Lemon kruidenmix bestaat uit heerlijke specerijen, die je doet verlangen naar de zomer. De ijsthee smaakt zacht en fris, en is zowel warm als koud heerlijk om te drinken. De losse kruidenthee Ginger Lemon is een mix van ingrediënten, die de gezondheid zouden kunnen stimuleren. Naast dat deze kruiden heel geurig zijn, hebben ze ook een unieke werking. De geurige Verbena stimuleert bijvoorbeeld de darmwerking en gezonde spijsvertering. De thee wordt dan ook vaak na zware maaltijden gedronken. Heerlijk om even te ontspannen en een goede nachtrust tegemoet te gaan. 
  • Caribbean Blue is een speciale ijsthee, die heerlijk zacht en zoet smaakt. De Caribbean Blue staat naast zijn specifieke bananensmaak bekend om de blauwe kleur. Daardoor is hij anders dan al onze andere ijstheeën. Met deze ijsthee kun je even lekker wegdromen naar de zee en een tropisch oord op de Caribbean. De Caribbean Blue heeft zijn kleur te denken aan de Butterfly Pea Flower, beter bekend als de kittelbloem. Laat de thee even trekken en het neemt je mee op een wonderlijke reis van kleuren en smaken. 

Losse thee voor ijsthee

Zomer zotheid 1 kg

Kokos - meloen 1 kg

Ginger Lemon kruidenmix 1 kg

Caribbean blue 1 kg

routin siroop voor een heerlijke ijsthee

Routin ijsthee siroop

Om het ijsthee concept compleet te maken, adviseren wij gebruik te maken van de ijstheesiroop van Routin 1883. Routin 1883 siroop is een perfecte toevoeging aan je ijsthee. De siroop is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en versterkt de smaak van je ijsthee.

en zoals kokos of mango. Zo kun je eindeloos variëren en de perfDe Routin 1883 siropen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, van klassiekers zoals lemon tot fruitige smakecte smaakcombinatie voor jouw ijsthee of koffie maken. Deze siropen worden gemaakt van de beste geselecteerde natuurlijke ingrediënten en water uit de zuiverste Franse Alpen.

Voeg simpelweg een scheutje Routin 1883 siroop toe aan je drankje en geniet van een versterkte smaakervaring. Ontdek de verschillende smaken en creëer jouw favoriete combinatie vandaag nog!

IJsthee Routin siropen

Routin 1883 Ice tea Lemon 1 liter

Routin 1883 Ice tea peach 1 liter

Routin 1883 Mango voor ijsthee 1 liter

Routin 1883 Banana 1 liter

verse ijsthee Fleur de cafe

Verse ijsthee van Fleur de Café is genieten

Bij Fleur de Café kun je genieten van heerlijke ijsthee. In onze webshop vind je alle producten om een verfrissende en smaakvolle ijsthee te maken. Met 4 verschillende thee soorten en onze handige Magic tea filters om ijsthee te zetten, ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Als je je ijsthee net dat beetje extra wilt geven, kun je gebruik maken van onze Routin ice tea siropen. Deze siropen zijn speciaal ontwikkeld om de smaak van je ijsthee te versterken en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Maar ook zonder de siropen is onze ijsthee al heerlijk en verfrissend.

Of je nu gasten hebt of gewoon lekker wilt genieten van een verfrissend drankje op een zomerse dag, onze ijsthee is een perfecte keuze. Jouw gasten zullen het heerlijk vinden en jij kunt ontspannen wetende dat je de beste kwaliteit hebt gekozen.

IJsthee accessoires

Fleur de Café Magic tea filter

Magic tea filter

Fleur de cafe Theeglas IJsthee

Doseerlepel Fleur de cafe

Bestel jouw favoriete winter thee
Bekijk de lekkerste losse thee voor in de winter bij Fleur de Café

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere bloggen over zomerse dranken

28.03.2023

IJsthee serveren in de horeca

Tijdens die warme zomerdagen is verse ijsthee gemaakt van echte losse thee heerlijk verfrissend. Fleur de Café ontwikkelde drie theeën om zelf ijsthee te maken. Deze theesoorten hebben een fantastische zomerse smaak en bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. De smaak is fris en vol en met 90% minder suiker dan reguliere icetea.
Lees meer
27.02.2023

De lekkerste theesmaken voor het voorjaar

Thee kan eigenlijk in elk seizoen gedronken worden. Toch zijn er bepaalde losse theesoorten die lekkerder smaken op een mooie lente avond of een zonnige dag. Een heerlijk zoete ijsthee met veel ijsblokjes of gewoon een heerlijk kopje verfrissende Sencha Lemon.
Lees meer
02.05.2022

Verse ijsthee maken van losse thee voor particulieren

Niks heerlijker dan op een warme zomerdag met je voeten in een badje en in je hand een glas ijskoude ijsthee. En dan niet uit een blikje, maar een ijsthee gemaakt van echte losse thee. Want thee is naast water de beste dorstlesser die er is.  Bovendien bevat deze vers gemaakte ijsthee geen kunstmatige toevoegingen en ongeveer 90 % minder suiker. Lekker en verstandig dus om jezelf te verwennen met verse ijsthee.
Lees meer
30.04.2022

Koude koffie: IJskoffie, Cold brew of Dutch coffee

Ben jij een koffieliefhebber die ook op warme zomerdagen niet zonder zijn koffie kan? Ontdek dan nu hoe je thuis of in je horeca de perfecte koude koffie maakt met behulp van de ijskoffie, cold brew en Dutch coffee zetmethodes. Lees snel verder voor de ultieme verfrissing op warme zomerdagen!
Lees meer