Sluiten
horeca-thee
| Fleur de Caf

Bravilor FreshMilk Occasion

Bravilor FreshMilk Occasion FreshMilk is de verse melk oplossing van Bravilor Bonamat.

907,50
Aantal
excl 21% BTW € 750

Bravilor FreshMilk Occasion FreshMilk is de verse melk oplossing van Bravilor Bonamat. De unit houdt de verse melk constant op 4°C. De frother (melkschuimer) in de Esprecious zorgt vervolgens voor het luchtige melkschuim. Een ronddraaiend proces van verse koude melk, stoom en lucht zorgt voor de perfecte smaak en schuimlaag. Het grote voordeel van de FreshMilk is dat deze direct wordt aangestuurd door het touchscreen van de Esprecious.

Unit voor toevoer van verse melk. Ontwikkeld voor gebruik met Esprecious. Alle melkgerelateerde warme dranken worden met verse melk bereid. Koet en houdt de melkpakken op temperatuur.

Er passen in de onderzijde van de machine 6 literpakken melk, maar tevens is deze ook geschikt voor een 7-literreservoir dat u er los bij kunt bestellen. De kracht van de FreshMilk is dat hij constant altijd dezelfde hoeveelheid melk op exact dezelfde temperatuur aan de Esprecious aangeeft. Het onderhoud van deze machine is tevens makkelijk gemaakt door het automatisch spoel- en reinigingsprogramma.
De Bravilor FreshMilk is tevens NSF-gecertificeerd, dat betekend dus een hoge kwailiteitsstandaard m.b.t hygiëne.

Steeds meer mensen willen écht genieten van hun café au lait, verse melk draagt absoluut bij aan de ultieme koffiebeleving, die de FreshMilk en de Esprecious samen mogelijk maken.

LET OP: FreshMilk-unit is géén stand-alone machine, en werkt alleen in combinatie met de Bravilor Esprecious 11L en 21L, of een omgebouwde Bravilor Esprecious 11, 12 en 22.

Vraag voor meer informatie naar een van onze vertegenwoordigers.

 • Voorraad: 1
 • Levertijd: 14 dagen
Artikelnummer OCC001

Waarom bestellen bij Fleur de Cafe

 • volgende-werkdag-in-huisVoor 12 uur besteld
  volgende werkdag in huis.
 • dagelijks-geleverdDagelijks levering.
  Kwaliteit is verslavend!
 • persoonlijk-adviesVoor persoonlijk advies
  staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722