Kerstpakketten - Rooibosthee

Een kerstpakket, voor deze speciale pakketten hebben wij de mooiste theesoorten samengesteld. Daarnaast is er voor de koffieliefhebbers ook keuze uit speciale pakketjes met koffiebonen.

Tevens kunnen wij voor u een kerstpakket op maat maken. U kunt contact met ons opnemen over de mogelijkheden om samen tot een mooi kerstpakket te komen.

Filter je resultaten
Er zijn 4 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Theepakket Rooibos

Theepakket Rooibos + Zeefje

Tea for Two 2 Rooibos African Orange & Rooibos cranberry

Tea for Two 1 Rooibos African Orange & Rooibos Cranberry

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Geef een theepakket cadeau van Fleur de Café

 Elke theeliefhebber heeft zo zijn eigen voorkeuren. Geef daarom een theepakket cadeau dat past bij degene die je wilt verrassen. In ons assortiment vind je theepakketten in diverse samenstellingen, variërend in theesoorten en cadeaugroottes. Wil je bijvoorbeeld een theepakket cadeau geven om samen van te genieten? Kies dan voor ‘Tea for two’. Of kies juist voor een plateau, waarin alle benodigdheden aanwezig zijn. Met een doseerlepel, theekaart, theeblikjes en diverse theesoorten geef je iemand een uniek cadeau, waarin hij of zij van alle gemakken is voorzien. Kies één van onze unieke theesoorten voor een optimale beleving.

kerstpakketten van Fleur de Café

27.03.2023

Liefdevolle Moederdag cadeaus

Fleur de Café heeft mooie en extra speciale theeën en cadeaus samengesteld voor speciale dagen zoals Valentijnsdag of Moederdag. Moederdag is bijvoorbeeld een speciale feestdag die wordt gevierd ter ere van het moederschap en de invloed die moeders hebben op de samenleving. Een speciale dag dus.
Lees meer
18.10.2022

De leukste cadeaus voor een echte theeliefhebber

Een thee of koffie pakket is een passend cadeau voor de échte koffie en theeleut! Bij Fleur de Café hebben wij de Sint en de Kerstman al een handje geholpen... Bekijk al onze feestelijke cadeaus onder het genot van een heerlijk kopje speculaasthee of rooibos marsepeinthee, die bij de tijd van dit jaar passen!
Lees meer