Kerstpakketten - Zwarte thee

Een kerstpakket, voor deze speciale pakketten hebben wij de mooiste theesoorten samengesteld. Daarnaast is er voor de koffieliefhebbers ook keuze uit speciale pakketjes met koffiebonen.

Tevens kunnen wij voor u een kerstpakket op maat maken. U kunt contact met ons opnemen over de mogelijkheden om samen tot een mooi kerstpakket te komen.

Filter je resultaten
Er zijn 7 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Tea for Two 1 Earl Grey Superieur & Ceylon OP

Theepakket Pure Black

Theepakket Pure black + Zeefje

Theepakket Earl grey + Zeefje

Tea for Two 2 Earl grey superieur & Ceylon OP

Tea for Two 2 Earl grey superieur & Bosvruchten

Tea for Two 1 Earl Grey Superieur & Bosvruchten

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722

Thee als cadeau

Wanneer je iemand een theepakket cadeau geeft, dan is het handig als je weet van welke theesoort degene houdt. Drinkt degene ook koffie dan is het bijna zeker dat een zwarte thee in de smaak valt. Is het iemand die graag vroeg naar bed gaat of een dieet volgt, kies dan voor een kruidenthee. Met een luxe theepakket van meerdere smaken losse thee, geef je echt iets moois en zeker een thee die in de smaak valt.

Zoet, fruitig of fris?

Is het theepakket cadeau voor iemand die van zoet, fruitig of fris houdt. Drinkt deze persoon liefst de hele dag door thee? Maakt het niet uit of het 30 graden buiten is of 0 graden? Fleur de Café heeft thee ontwikkeld welke zowel warm als koud te drinken zijn. Deze speciale theeën zijn onze ijsthee theeën. 

Er zijn 4 soorten (ijs)thee, houdt je van zoet en fruitig? Dan hebben we de Kokos – Meloen. Houdt je van zomers en kruidig? Dan hebben we de Ginger Lemon Kruidenmix. Houdt je van zomers en fris? Dan hebben we de Zomer Zotheid. En als laatst, houdt je van zomers en zoet? Dan hebben we de Caribbean blue.   

Kerst of winterthee?

Een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen is er een met een echte winterse theesoort. Een koude winterdag en een kop warme winterthee passen perfect bij elkaar. Want thee lest niet alleen de dorst, maar verwarmd het lichaam van binnenuit.  Dat is natuurlijk heerlijk tijdens de wintermaanden. Zie je jezelf al bij een haardvuurtje zitten. Daar hoort een heerlijke winterse theesmaak bij, zoals van kaneel, caramel, vanille of chocola.

kerstpakketten van Fleur de Café

07.05.2022

Liefdevolle Moederdag thee cadeaus

Moederdag is een feestdag die wordt gevierd ter ere van het moederschap en de invloed die moeders hebben op de samenleving. Fleur de Café heeft mooie en extra speciale theeën en cadeaus samengesteld voor speciale dagen zoals Moederdag.
Lees meer
01.09.2020

Een leuk thee cadeaupakket koop je bij Fleur de Café

Een thee cadeaupakket is een passend cadeau voor de échte theeleut! Bij Fleur de Café hebben wij de Sint en de Kerstman al een handje geholpen. Bekijk al onze feestelijke theecadeau's onder het genot van een heerlijk kopje speculaasthee, die ook nog eens onze thee van de maand is!
Lees meer
17.11.2017

Marsepein, speculaas en cadeautjes

Nog even en dan is het zover. Sinterklaas komt aan in Nederland. Elke winkel is inmiddels al versierd met vrolijke cadeautjes, jute zakken en chocolade letters en uit elke speaker klinken Sinterklaas liedjes. Iedereen wordt er aan herinnerd dat 'het heerlijk avondje' er aan komt.
Lees meer