Relatiegeschenken - Naturel

Wil je jouw klanten, partners of medewerkers verwennen met een perfect en uniek cadeau? Geef een relatiegeschenk van Fleur de Café cadeau! Bij ons heb je keuze uit de meeste luxe koffiepakketten en theecollecties. Zo gun je iemand echt een momentje om optimaal te genieten en even helemaal tot rust te komen. Een heerlijke verwennerij! Wij stellen jouw relatiegeschenken met ambachtelijke kwaliteitsproducten met zorg samen. Ook kunnen we jouw koffie en thee relatiegeschenk helemaal personaliseren. Benieuwd naar onze relatiegeschenken? Ontdek het op deze pagina!

Filter je resultaten
Er zijn 5 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op
wfo1 Nieuw!

Luxe theepakket zwart

wfo1 Nieuw!

Luxe theepakket Sencha

Theepakket Pure Black

wfo1 Nieuw!

Luxe theepakket Oolong

wfo1 Nieuw!

Luxe theepakket Red

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Originele koffie en thee relatiegeschenken

Wil je indruk maken met een origineel relatiegeschenk? Geef een uniek koffie relatiegeschenk of thee relatiegeschenk van Fleur de Café cadeau. Het geven van originele relatiegeschenken biedt een bijzondere ervaring voor ontvangers. Je zult zeker indruk maken en een blijvende herinnering achterlaten. Verras je relatie met een smaakvol geschenk dat hun dagelijkse routine verandert in een moment van pure verwennerij.

Wij begrijpen dat je jouw relatiegeschenken zo persoonlijk mogelijk wil maken. Dat kan bij Fleur de Café. Wij stellen jouw pakketten met veel aandacht en details samen. Je kunt het zelfs nog persoonlijker maken. Voeg een persoonlijke boodschap toe of bedruk jouw relatiegeschenken met jouw bedrijfslogo. De ontvanger zal zo een smakelijk associatie leggen tussen jouw cadeau en jouw bedrijf. Het geschenk dat iedereen waardeert!

Een speciaal thee relatiegeschenk

<p> Met onze zorgvuldig samengesteld selectie van thee relatiegeschenken creëer je een onvergetelijke indruk. Wij bieden jou een uitgebreid assortiment met unieke theemelanges, die zijn samengesteld van theesoorten van over de hele wereld. Een ultieme verrassing en verwennerij. De relatiegeschenken zijn op unieke wijze samengesteld. </p>

Kies bijvoorbeeld voor een theepakket met authentiek zeefje, of juiste voor een originele theebloem. Door de theebloem in heet water te leggen, ontvouwt zich een prachtige bloem en geeft het zijn heerlijke aroma’s af aan het water. Zoek je relatiegeschenk met een toevoeging voor de <a href="https://www.fleurdecafe.nl/servies">link text</a>kast? Geef dan het vrolijke Zwart-Wit relatiegeschenk met thee cadeau. Waar je ook naar zoekt, je vindt het in ons assortiment. </p>

Een op maat gemaakt koffie relatiegeschenk

Ontdek de perfecte manier om waardering te tonen aan jouw klanten, partners en medewerkers met een uniek koffie relatiegeschenk. Je koopt deze bij Fleur de Café. Onze zorgvuldig samengestelde koffiepakketten bieden een unieke smaakbeleving, waarbij ambachtelijk gebrande koffie van de hoogste kwaliteit centraal staat. Kies bijvoorbeeld voor een leuke Espresso relatiegeschenk met koffie, of voor het luxe Latte Macchiato pakket.

Wil je iemand echt persoonlijk verrassen? Laat jouw koffie relatiegeschenk dan op maat maken. Vertel ons jouw wensen en wij stellen een gepersonaliseerd pakket samen, dat perfect bij de ontvanger past. Voorzie het cadeau van een persoonlijke boodschap of met jouw bedrijfslogo. Zo geef je een uniek geschenk en maak je echt indruk. Een overheerlijke manier om lang te herinneren. Hiermee kun je een koffieleut echt optimaal verwennen.