Sluiten
horeca-thee
Mega Korting!

Mega Korting!

Door de huidige crisis, kunnen wij  de horeca tijdelijk niet bezoeken. Om het gemis van een lekkere espresso, een koje koffie of romige cappuccino enigszins te compenseren, hebben wij een mooi proefpakket van horecakwaliteit samengesteld voor een scherpe prijs. Dit proefpakket bevat 4 van onze populairste en meest verkochte koffiesoorten.

proefpakket populair 4 x1 kg gebrande koffiebonen
Aanbieding
Nu de Horeca gesloten is, kunt u voordelig thui...

Meer informatie

€ 44,50 incl. BTW€ 40.83 excl. BTW
 

Heeft u een favoriet? Dan vindt u hier vier kilo met 20% korting:

Doos Fleur de Café Noir Desir 4 x 1 kg
Aanbieding
Bestel direct een doos Grand Cru en ontvang 20%...

Meer informatie

€ 54,48 incl. BTW€ 49.98 excl. BTW
Fleur de cafe Grand cru
Aanbieding
Bestel direct een doos Grand Cru en ontvang 20%...

Meer informatie

€ 54,48 incl. BTW€ 49.98 excl. BTW
Yellow bourbon
Aanbieding
€ 54,48 incl. BTW€ 49.98 excl. BTW
Primero 4 x 1 kilo
Aanbieding
De nieuwste melange van Fleur de Café is de Pr...

Meer informatie

€ 41,51 incl. BTW€ 38.08 excl. BTW
    • Grand cru:

Deze zeer geslaagde espresso grand cru melange bestaat voor 95 % arabica koffiebonen en 5 % robusta koffiebonen. De robusta koffiebonen geven de koffie een iets zoetige twist met een kleine punch. De grand cru cafe is één van de meest toegankelijke en veelzijdige. Zo is deze uitermate geschikt voor een mooie cappuccino, koffie verkeerd, maar ook zeker als espresso om heerlijk van te genieten. Eenmaal overtuigd bieden we korting bij grotere afname.

    • Yellow bourbon:

De Yellow Bourbon is een speciaal ras, omdat de koffiebes niet rood, maar geel is. De bonen zijn semi-washed, dat wil zeggen dat de bonen gewassen en gedroogd worden met de bessen er nog gedeeltelijk omheen. Daardoor krijgt de boon een wat zoetere en mokka-achtige smaak.De yellow bourbon die wij inkopen komt uit het hart van Brazilie, de regio Cerrado Mineiro. De koffie wordt op een hoogte van 800m tot 1.300m verbouwd wat deze koffie zeer ten goede komt voor de kwaliteit. De federatie van koffietelers Cerrado telt zo'n 3.500 boeren die streven naar duurzame koffie, die op een sociale, eerlijke, economische wijze wordt geteeld. En dat is gelukt, de koffieboeren hebben certificaten die duiden op, kwaliteit, authenticiteit, en voedselveiligheid.

    • Noir Desir:

Deze melange doet denken aan donkere chocolade met een vleugje zuurheid. Deze melange van 75% arabica en 25% robusta doet denken aan donkere chocolade met een vleugje zuurheid van gekonfijt fruit. Perfect geschikt voor cappuccino en latte macchiato.

        • Primero:

Deze zeer toegankelijke koffiebonen melange is zeer geschikt voor degene die van een volle stevige koffie houden. Heerlijk als 'gewone koffie', maar ook lekker als espresso. De melange bestaat naast de mooiste arabica koffiebonen uit Midden en Zuid-Amerika ook uit een tikkeltje Aziatische robusta bonen.

Om deze crisis door te komen hebben wij een nieuwe thee gemaakt, een thee om onze weerstand te verhogen. Daarvoor hebben wij onze thee zorgvuldig uitgekozen.

Weerstand booster
Nieuw!
Een heerlijk verfrissende thee, rijk aan anti-o...

Meer informatie

€ 7,19 incl. BTW€ 6.6 excl. BTW
 
Weerstand Booster
Nieuw!
Geef je weerstand een boost met deze heerlijke ...

Meer informatie

€ 18,54 incl. BTW€ 17.01 excl. BTW
 
Weerstand Booster 1 kg
Nieuw!
Geef je weerstand een boost met deze heerlijke ...

Meer informatie

€ 65,40 incl. BTW€ 60 excl. BTW