Sluiten
horeca-thee
Doseer-weegmachine | Fleur de Cafe

Weeg-Doseermachine Easy kiss Occasion

Weeg-doseermachine Easy kiss (occasion) in aluminium en roestvrij staal € 3500.00 excl. btw

Bij Fleur de Cafe heeft deze semi-automatiche afvulmachine onze versgebrande koffie nauwkeurig gedoseerd en afgewogen. Maar is ook geschikt voor het afvullen en wegen van bijvoorbeeld poeders, thee en granulaat.
Wegens de groei van ons bedrijf, hebben wij inmiddels een nieuwe machine met meer capaciteit. De machine is slechts 3 jaar oud, en heeft naar volle tevredenheid gediend.

  • Voorzien van weegplateau op laadcel en trilkanaal met twee snelheden: één voor het ruwe gewicht en één om het eindgewicht te bereiken.
  • De ideale oplossing voor kleine en middelgrote gewichten en voor kleine partijen producten.
  • Het kan al wegen vanaf enkele grammen en meer.
  • De machine staat op wieltjes en is dus makkelijk verrijdbaar.
Heeft u belangstelling? neem dan contact met ons op, wij geven u graag advies!
 

Koffiebrander Garanti occasion

Afstellen koffiemolenHeeft u de ambitie om zelf professioneel koffie te gaan branden? De ervaring die wij inmiddels hebben als koffiebranderij delen wij graag, om u zo op weg te helpen als koffiebrander.

Private label koffie verpakking?

Private label koffie verpakkingDe nieuwste koffiezakken in ons assortiment hebben naast een ventiel ook een hersluitbare zipsluiting. Daardoor kan de klant de koffiebonen makkelijk in de koffiezak bewaren en per portie koffie er uit halen.

Onze nieuwe koffieverpakking

Nieuwe koffiezak Fleur de Café

De nieuwste koffiezakken in ons assortiment hebben naast een ventiel ook een hersluitbare zipsluiting. Daardoor kunt u als klant de koffiebonen makkelijk in de koffiezak bewaren en per portie koffie er uit halen....