Sluiten
horeca-thee
Garanti koffiebranders occasion - Industrial coffee roaster

Start uw eigen professionele koffiebranderij - Professionele koffiebranders - Industrial coffee roaster

Heeft u de ambitie om zelf professioneel koffie te gaan branden? De ervaring die wij inmiddels hebben als koffiebranderij delen wij graag, om u zo op weg te helpen als koffiebrander. Met de Garanti GKPX60 (bouwjaar 2015) heeft u een industriële koffiebrander waarmee u efficiënt en winstgevend uw eigen koffiebranderij kunt starten. Deze Garanti 60 kilo brander bieden wij u nu als occasion aan. De koffiebrander wordt aangeboden als compleet systeem met lader voor ongebrande koffiebonen, een naverbrander en ontstener. In onze koffiebranderij is deze Garanti werkend te zien. Is de 60 kilo brander nog iets te groot voor u? Ook de 20 kilo brander staat te koop. Deze wordt u compleet met ventilator en naverbrander aangeboden.

 

Garanti 60 kilo brander

Koffiebrander Garanti GKXP60 - Coffee roaster

Is een industriele koffiebrander met een gebruikersvriendelijke bedieningspaneel, een dubbelwandige wals, hoogwaardige componenten en hoogwaardige premiumbranders. Met deze 60 kilo Garanti brandt u 100 kilo koffie binnen 60 minuten. De machine is ondanks zijn formaat eenvoudig en makkelijk te bedienen. Daarnaast is het middels een extern digitaal scherm mogelijk de profilering in de gaten te houden. Het is mogelijk om de luchtstroom, trommelsnelheid, drumwarmte en het gas te reguleren. Zo kunt zowel handmatig als via een profiel branden.

Specificaties van koffiebrander - Coffee roaster

Hoge prestatie. Gelijktijdig roosteren en koelen met krachtige motoren: vat, koelsysteem, luchtregeling en schoorsteen.
Efficiënt. Continue productie met eenvoudige bediening via troffel, PID-thermostaten en kijkglas.
Veilig. Terugblikkingsveiligheid bij brandermodulatie, noodregeling voor elektrische componenten
Technologisch. Semi en volledige automatisering zijn beschikbaar voor eenvoudig gebruik en receptbeheer.
Maatwerk. Geweldige oplossingen op het gebied van branders, apparatuur en services.

Koffiebrander Garanti GKXP20 - Coffee roaster

Is een industriele koffiebrander met een gebruikersvriendelijke bedieningspaneel, een dubbelwandige wals, hoogwaardige componenten en hoogwaardige premiumbranders. Met deze 20 kilo Garanti brandt u 16 kilo koffie binnen 15 minuten.

 

Garanti koffiebranders - Coffee roaster

De Garanti koffiebranders zijn van Turkse makelij. Garanti kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en de scherpe prijzen. Er wordt gebruik gemaakt van Italiaanse motoren en Zweedse branders waardoor het beste bij elkaar is gebracht. De uitstraling is ook prachtig, mooie matzwarte kast met authentieke details. Kom kijken naar onze koffiebranders, wij kunnen u graag een demonstratie. 

Interesse in onze Garanti koffiebranders?
Prijs nader overeen te komen!