Sluiten
Espressomachines

Espressomachines

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang. De horeca koffie apparatuur uit ons assortiment staan erom bekend de beste prijs/kwaliteitsverhouding te hebben. Fleur de Café is importeur van de verschillende merken professionele koffiemachines zoals Expobar, BFC, Reneka, Fracino en diverse andere merken. Op al onze koffie apparaten bieden wij u goede service, duidelijke uitleg en scherpe prijzen. Onze koffiemachines en molens zijn direct uit voorraad leverbaar.

Espressomachines
  1. 2 / 2
Toon Filters
CBC Royal First Synchro 2
Deze uit RVS handgemaakte espressomachine zorgt vo...
€ 7 169,25 incl. BTW€ 5925 excl. BTW
Bravilor Esprecious 11
Esprecious, dé espressomachine van Bravilor Bonam...
€ 4 235,00 incl. BTW€ 3500 excl. BTW
Expobar Office Control
De Expobar office Control is een stevige particuli...
€ 995,00 incl. BTW€ 822.31 excl. BTW
BFC Monza K 3 groep
De BFC Monza K staat in Italiaanse kringen bekend ...
€ 8 561,96 incl. BTW€ 7076 excl. BTW
BFC Classica 2 groep "electronic"
De BFC Classica 'electronic' is een espressomachin...
€ 5 459,52 incl. BTW€ 4512 excl. BTW
BFC Lira S 1 groep "QA"
Deze 1 groep BFC Lira S is een prachtige machine v...
€ 3 881,68 incl. BTW€ 3208 excl. BTW
BFC Lira S 3 groep
De BFC Lira espresso machines zijn stijlvol en op ...
€ 8 630,93 incl. BTW€ 7133 excl. BTW
Hendi percolator 10L.
Deze enkelwandige percolator rvs met peilglas e...
€ 161,70 incl. BTW€ 133.64 excl. BTW
  1. 2 / 2

 

Horeca koffie apparatuur

Een horeca koffiemachine van hoogwaardige kwaliteit is de basis voor het schenken van lekkere koffie. Bij Fleur de Café bent u aan het juiste adres voor de aankoop van een koffiemachine voor uw horeca-onderneming. Of het nu gaat om een volautomatische koffiemachine of een halfautomatische espressomachine. De professionele koffiemachines die wij verkopen staan beend om hun uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daardoor koopt u een betrouwbare koffiemachine voor uw horeca en schenkt u uw klanten de lekkerste koffie.

Importeur van professionele koffiemachines

Wij zijn sinds 2012 importeur van verschillende merken koffiemachines zoals Expobar, Reneka, Fracino, en diverse andere merken. Wij verkopen per jaar meer dan 250 koffieapparaten. Alle machines worden door onze eigen technische dienst geinstalleerd. Doordat wij alle horeca koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als Horeca. Wij leveren voornamelijk aan horeca en koffie- en theespeciaalzaken. Onze klantenkring is verspreid door heel Nederland en zelfs België.

Een koffiemachine zonder koffieverplichting

Bij Fleur de Café koopt u een horeca koffiemachine zonder contract. Dat wil zeggen, na de koop is de machine helemaal uw eigendom en heeft u verder geen verplichtingen. Wel geniet u nog een jaar lang van garantie op uw koffiemachine. Natuurlijk willen wij u wel graag verder helpen om uw koffie en thee concept compleet te maken. Dat heeft zeker voordelen. Kiest u namelijk voor koffie van Fleur de Café dan ontvangt u het serviesgoed gratis in bruikleen en bovendien ontvangt u als koffieklant 25% korting op de onderhoudsbeurt van uw machine.

 

Onze A-merken professionele koffiemachines

 

Expobar

Expobar

Expobar is een toonaangevend producent van koffiemachines voor in de Horeca. Dit spaanse merk verkoopt wereldwijd ruim 20.000 machines per jaar. De espressomachines van Expobar kenmerken zich door de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Het meest verkochte model van Expobar is de G10. Dit no-nonsense model heeft een strak uiterlijk en is zeer storingsarm. Expobar heeft verschillende uitvoeringen van een mooie strakke 1 groeper voor thuis tot een 3 groeps machine voor een grotere horeca gelegenheid.

reneka

Reneka

Reneka is een innoverend merk espressomachines. Dit Franse merk bestaat al sinds 1932 en ontwikkeld, maakt en distributeert de koffiemachines over de hele wereld. Daarbij hebben ze een aantal bijzonder innovatieve verbeteringen doorgevoerd in de espressomachine. De Reneka Life heeft twee gepatenteerde technologieen in zich. De Aroma Perfect en de Micro Sieve. Door de lange geschiedenis van het merk en de vernieuwende snufjes een zeer interessant merk.

BFC espressomachine

BFC

BFC is een jonge, dynamische en moderne Italiaanse onderneming opgericht in 1994. Ondertussen is BFC uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 135 werknemers en hebben ze nog steeds een stevige jaarlijkse groei. Dit doen ze door hun focus op kwaliteit en service. Alle BFC espressomachines worden volledig met de hand in eigen huis opgebouwd. Daarbij worden enkel de hoogste kwaliteit componenten gebruikt. Daarnaast biedt BFC veel extra opties op de modellen aan.

Fracino espressomachine  

Fracino

Fracino is een Engels merk en biedt een aantal zeer bijzondere modellen aan. Bent u op zoek naar een koffiemachine die zowel op gas als op elekriciteit kan werken, dan zijn de dual fuel modellen van Fracino zeer geschikt. Ideaal voor gebruikt in een koffiewagen op locatie. Daarnaast heeft Fracino een aantal mooie en bijzondere 1 groep modellen in het assortiment.

 

Uw koffiemachine/espressomachine aanschaffen bij Fleur de Café

 

Espressomachine

Espressomachines en meer

Heeft u een espressomachine gezien die geschikt is voor uw zaak? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om de machine in onze showroom te bewonderen en in werking te zien. Een professionele espressomachine is een stap in de goede richting, maar ook de juiste koffie speelt een belangrijke rol. Gelukkig bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres voor een ruim assortiment koffie. Bij ons bent u verzekerd van de beste koffie tegen een scherpe prijs. Bovendien kunnen wij ook een mooie Private Label koffie voor u samenstellen. Wilt u weten wat de beste mogelijkheden zijn voor uw horecaonderneming? Bel of mail ons. We nemen graag de tijd om u geheel vrijblijvend te voorzien van goed advies.

Lease espressomachines

Lease of huurmogelijkheden van professionele koffiemachines

Wij bieden de mogelijkheid om een espressomachine inclusief randapparatuur te leasen. Dit kan in verschillende termijnen na afloop van de periode kan de machine tegen een kleine vergoeding overgenomen worden. Om hiervoor in aanmerking te komen is het van belang dat uw onderneming minimaal 1 jaar bestaat en u geen BKR registratie heeft. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Technische dienst 

Technische dienst voor espressomachines

Indien u een koffiemachine bij ons besteld heeft, installeren wij de machine niet alleen maar, kunnen we u het periodieke onderhoud ook uit handen nemen. Bovendien verhelpen we eventuele storingen snel en vakkundig. De technische dienst van Fleur de Café zorgt ervoor dat alles in goede staat blijft.