Sluiten
Melkopschuimers

Melkopschuimers

Een melkopschuimer is onmisbaar voor het maken van cappuccino of latte macchiato. Voor ons zijn er twee opties. Of je gebruikt een cappucinotore die je kunt instaleren op het stoompijpje van je espressomachine.  Of je gebruikt een lostaande melkopschuimer zoals de melkopschuimers van Severin. Met beiden kunt u snel en makkelijk het perfecte schuim maken om uw koffiespecialiteiten te serveren.

Heeft u een horeca waar u zeker 100 cappuccino of latte macchiato's per week schenkt, dan is de Lattiz melkopschuimer een uitkomst. Deze melkopschuimer is snel, geeft een constante kwaliteit melkschuim, geeft geen afval en is makkelijk in gebruik.

Toon Filters
Selectie verfijnen
Koffieaccessoires
Machinesoort
Merk machine
  1. Bialetti (1)
  2. Bravilor (1)
Aantal volt
  1. 230 volt (1)
Melkopschuimers soort
Label
  1. Vernieuwd (1)
Lattiz melk bag-in-box
Vandaag de dag zijn melkkoffies ontzettend popu...

Meer informatie

€ 27,11 incl. BTW€ 24.87 excl. BTW
Automatische melkopschuimer
Deze melkopschuimer is het ideale hulpmiddel om...

Meer informatie

€ 72,54 incl. BTW€ 59.95 excl. BTW
Bialetti melkopschuimer
De Bialetti elektrische melkopschuimer heeft d...

Meer informatie

€ 72,54 incl. BTW€ 59.95 excl. BTW
Lattiz melkopschuimer 2.0
Vernieuwd
De Lattiz is een professionele melkopschuimmach...

Meer informatie

€ 2 117,50 incl. BTW€ 1750 excl. BTW
Bravilor FreshMilk
De FreshMilk unit van Bravilor is dé ver...

Meer informatie

€ 2 897,95 incl. BTW€ 2395 excl. BTW
Severin los wieltje
Dit wieltje om de melk op te schuimen past in d...

Meer informatie

€ 8,47 incl. BTW€ 7 excl. BTW
Waeco deksel tbv glazen fles
Deze deksel past op de glazen literfles tbv de WAE...

Meer informatie

€ 2,03 incl. BTW€ 1.68 excl. BTW

Melkopschuimer horeca

Voor een perfecte cappuccino of latte macchiato is een goede melkopschuimer in de horeca onmisbaar. Voor ons zijn er twee opties mogelijk. U gebruikt een cappuccinotore die is te installeren op het stoompijpje van uw espressomachine. Een andere optie is om een losstaande melkopschuimer te gebruiken. In beide gevallen kunt u gemakkelijk melkschuim van topkwaliteit maken voor uw koffiespecialiteiten.

Ons assortiment melkopschuimers:Lattiz en Severin

In onze webshop vindt u twee melkopschuimers die er tussenuit springen. De kleine variant is de Severin melkopschuimer. Hiermee maakt u lekkere koffiedranken met een mooie schuimkraag. U kunt er melk mee opschuimen, maar ook mee opwarmen in vier verschillende temperatuurstanden. Dankzij de ingebouwde LED controle lampjes voor de temperatuur weet u zeker dat u goed zit. Heeft u een eigen horecagelegenheid waar u wel meer dan 100 cappuccino’s of latte’s per week schenkt? De Lattiz melkschuimer biedt uitkomst. Dankzij deze melkopschuimer voor de horeca creëert u het mooist melkschuim met slechts één druk op de knop. In 1 minuut kan de Lattiz 6 melkkoffies maken. Deze melkopschuimer is snel, geeft een constante kwaliteit melkschuim, geeft geen afval en is makkelijk in gebruik.

Kies voor topkwaliteit

Fleur de Café neemt enkel producten van hoogwaardige kwaliteit in het assortiment op. Heeft u een melkopschuimer gevonden die aan uw wensen voldoet? Plaats uw bestelling gemakkelijk en snel online. Bestellingen die we voor 12 uur ontvangen worden nog dezelfde dag verzonden. In ons assortiment bieden wij een ruime collectie theesoorten, espressomachines, koffiebonen, servies en nog veel meer. Uiteraard kunt u ook als particulier of retailer bij ons terecht om uw favoriete producten te bestellen. Komt u er niet uit en kunt u wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag mee over de samenstelling van uw assortiment en kunnen u adviseren wat betreft verpakkingsmogelijkheden, aanbiedingen en verzendmogelijkheden.