Sluiten

Espressomachine

Horeca koffiemachine | Fleur de Café | Voor fijnproevers

Horeca koffiemachine - Fleur de Café

Een horeca koffiemachine van hoogwaardige kwaliteit is de basis voor het schenken van lekkere koffie. Bij Fleur de Café bent u aan het juiste adres voor de aankoop van een koffiemachine voor uw horeca-onderneming. Of het nu gaat om een volautomatische koffiemachine of een halfautomatische espressomachine. De professionele koffiemachines die wij verkopen staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daardoor koopt u een betrouwbare koffiemachine voor uw horeca en schenkt u uw klanten de lekkerste horeca koffie.

Importeur uit meerdere landen

Fleur de Café is importeur van professionele koffiemachines

Wij zijn sinds 2012 importeur van verschillende merken koffiemachines zoals Expobar, Reneka, Fracino, en diverse andere merken. Wij verkopen per jaar meer dan 250 koffieapparaten. Alle machines worden door onze eigen technische dienst geinstalleerd. Doordat wij alle horeca koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als Horeca. Wij leveren voornamelijk aan horeca en koffie- en theespeciaalzaken. Onze klantenkring is verspreid door heel Nederland en zelfs België.

Koop uw horeca koffiemachine zonder koffieverplichting

Koop uw horeca koffiemachine zonder koffieverplichting

Bij Fleur de Café koopt u een horeca koffiemachine zonder contract. Dat wil zeggen, na de koop is de machine helemaal uw eigendom en heeft u verder geen verplichtingen. Wel geniet u nog een jaar lang van garantie op uw koffiemachine. Natuurlijk willen wij u wel graag verder helpen om uw koffie en thee concept compleet te maken. Dat heeft zeker voordelen. Kiest u namelijk voor koffie van Fleur de Café dan ontvangt u het serviesgoed gratis in bruikleen en bovendien ontvangt u als koffieklant 25% korting op de onderhoudsbeurt van uw machine.

Koffiemachine leasen

Horeca koffiemachine leasen

Wilt u een horeca koffiemachine leasen? Bij Fleur de Café bieden wij naast directe koop ook de mogelijkheid om een machine inclusief randapparatuur te leasen. Om hiervoor in aanmerking te komen is het van belang dat uw onderneming minimaal 1 jaar bestaat en u geen BKR registratie heeft. Het leasecontract kan voor verschillende termijnen afgesloten worden. Na afloop van de periode kan de machine vervolgens tegen een kleine vergoeding door uw horeca overgenomen worden. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Technische dienst

Onderhoud horeca koffiemachine

Koopt u uw koffiemachine bij Fleur de Café dan verzorgt onze eigen technische dienst de installatie. Bovendien kunt u bij Fleur de Café terecht voor trainingen op het gebied van onderhoud proefessionele koffiemachine, machinegebruik en barista. Daarnaast kunt u als horeca klant bij ons terecht voor het periodieke onderhoud en reparaties aan uw horeca koffiemachine. Onze technische dienst van Fleur de Café zorgt ervoor dat alles in goede staat blijft, zodat u lekkere koffie kunt blijven serveren. Besteld u uw koffie bij Fleur de Café, dan ontvangt u bovendien 25% korting op onderhoud en onderdelen.

Koffie en Thee van Fleur de Café

Fleur de Café Koffie & Thee voor uw Horeca 

Wanneer u kiest voor producten van Fleur de Café dan onderscheidt u zich op het gebied van koffie en thee. Wij leveren namelijk alleen de beste koffiebonen voor de Horeca. De koffiebonen zijn afkomstig uit ongeveer 20 verschillende landen, de zogenaamde single origins. Daarnaast bieden wij ook 20 soorten melanges aan van 100% arabica koffiebonen tot Italiaanse blends met een deel robusta koffiebonen. Al deze koffiebonen worden in onze eigen koffiebranderij vers gebrand voor uw horeca. Bij Fleur de Café is bijna alles mogelijk op het gebied van horeca koffie. Zo kunt u naast koffie ook gebruik maken van ons gratis leenservies. Naast heerlijke koffie bieden wij bovendien ook een uniek theeassortiment van losse thee. Onze losse thee is enkel van de hoogste kwaliteit. Dat ruik, proef en zie je direct! Deze sensationele kwaliteit was nog niet eerder verkrijgbaar in Nederland en België.

interesse in een horeca koffiemachine

Interesse in een horeca koffiemachine van Fleur de Café

Heeft u interesse in een horeca koffiemachine van Fleur de Café? Dan nodigen wij u graag uit om eens langs te komen in onze showroom, hier kunt u verschillende modellen machines en koffiemolens bekijken en testen. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken om alle mogelijkheden te besperken? Neem dan vrijblijvend contact met ons, wij staan u graag te woord. 

Interesse in onze koffiemachines?

Wij geven graag advies !

Onze beste verkochte espressomachines

Expobar Onyx 2 groep
Nieuw!
Dit Spaanse espressomachine merk staat bekend o...
Expobar G10 2 groep
De Expobar G10 is een uiterst betrouwbare espre...
Reneka Life 2 groep espressomachine
Nieuw!
De Reneka Life is een traditionele espressomachine...

 

Onze compleet koffiemachine assortiment voor Horecazaken

Reviews

Een paar reviews van Horeca klanten

Marspoort galerie is een galerie met horeca. Fleur de cafe is een perfect math voor ons. Kapsalon, mougat bested per stuk verpakt. De nougat smaakt heerlijk, en heeft een chique verpakking. Wij zullen voorstaan bij Fleur de cafe bestellen. Fleur de cafe is een erg prettige zakenpartner. Een mooi assortiment, snelle leveringen en vriendelijke medewerkers werkt nu een paar maanden met Fleur de cafe. En war een topservice overal kan je terecht en er word meegedacht. Echt een aanrader voor iedereen

Andere pagina's

De perfect gezette koffie

De perfect kopje koffieHoe zet je een lekker kopje koffie? De juiste maling is noodzakelijk maar niet genoeg. Er komt meer bij kijken....

Groothandel in koffiemachine

Groothandel in koffiemachine

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment koffiemachines. Als groothandel in koffiemachines bieden wij u verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een machine inclusief installatie, met of zonder garantie afhandeling. Alles is bespreekbaar...

Lattiz: de beste melkopschuimer voor Horeca

Lattiz melkopschuimer voor HorecaEén derde van alle koffie die besteld wordt in de horeca, is een cappuccino of latte macchiato. Melkvarianten zijn nog steeds razend populair. Dé oplossing om aan de grote vraag naar melkschuim te voldoen is de Lattiz melkschuimmachine. De Lattiz is speciaal ontwikkeld voor horecaprofessionals...

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox.