Sluiten
horeca-thee
Horeca Thee | Fleur de Café | Koffie en thee voor de fijnproevers

Horeca thee - Fleur de Café

Fleur de Café is de eerste leverancier die het gebruik van losse thee in de horeca tot een succes heeft gemaakt. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee in de horeca. Want wat is er heerlijker dan wanneer uw klant groene thee met citroen besteld, zij ook werkelijk citroenschijfjes terugvinden in de thee. De tijd van de theezakjes is voorbij. Horeca kiezen daarom massaal voor hoge kwaliteit thee en daar komen gasten voor terug. 

Horeca thee leverancier

Fleur de Café: Groothandel voor Horeca

Wanneer u kiest voor horeca thee van Fleur de Café, kiest u ervoor zich te onderscheiden. Wij bieden u een uniek theeconcept aan waarmee u direct aan de slag kunt in uw horeca met het serveren van losse thee. Lees hier meer over hoe het theeconcept voor uw horeca werkt. Onze losse thee is enkel van de hoogste kwaliteit. Dat ruik, proef en zie je direct! Deze sensationele kwaliteit was nog niet eerder verkrijgbaar in Nederland en België. Wij bieden u meer dan 120 soorten thee verkrijgbaar in 100 gram, 250 gram en 1 kilo verpakking. Wij adviseren een theeassortiment van maximaal 12 soorten thee aan te houden. Bestaande uit 3 soorten zwarte thee, 3 soorten groene thee, 3 soorten rooibosthee en 3 soorten kruidenthee. Afhankelijk van het soort horecazaak kunt u het complete assortiment thee ook biologisch voeren of extra theesoorten toevoegen. Wij garanderen de beste en mooiste kwaliteit horeca thee.

losse thee

Fleur de Café: Eigen thee melangeerderij voor losse thee

In onze melangeerderij in Deventer, melangeren wij dagelijks bestaande en nieuwe theesoorten. Dit gaat om theesoorten waar naast de basisthee zoals zwarte thee, groene thee of rooibosthee ook andere ingredienten zitten. Neem bijvoorbeeld de populaire horeca thee de Sencha Lemon. Deze theesoort bevat naast groene thee ook citroengras, citroenschilletjes, zonnebloembloesem en verbena. Het mengen van deze ingrediënten noemen we melangeren. Voor het samenstellen van uw horeca thee gebruiken wij uitsluitend de mooiste natuurlijke ingrediënten.

thee-leverancier

 Thee leverancier

Waarom Fleur de Café als leverancier van uw horeca thee

  • Beste kwaliteit thee
  • Maximale klantbeleving
  • Minimale kosten per consumptie 5-10 cent per kop
  • Thee van eigen import en zelf gemelangeerd
  • Verschillende verpakkingshoeveelheden 
  • Geen minimale bestelhoeveelheid
  • Snelle levering
  • Bij bestelling van 3 kilo thee of koffie geen verzendkosten
  • Korting op randassortiment als theeglazen en zeefjes
  • Gratis theekaart 

bij de thee

Bij de thee: Een compleet aanbod

Om het u als horeca-ondernemer makkelijk te maken, kunt u naast de thee voor uw horeca ook bij ons terecht voor alle toebehoren. Zo kunt u uw theeconcept compleet maken en alles in één keer bestellen. Zoals suikerzakjes zowel rietsuiker als kristalsuiker, honing en een heerlijk assortiment bonbons, koekjes en nougat om uw klanten extra te verwennen. Daarnaast zijn de siropen van Routin 1883 een mooie aanvulling op uw thee-assortiment. Bovendien hebben wij verschillende soorten theezeefjes zowel rvs als wegwerpzakjes, zodat u uw horeca thee concept kunt inrichten zoals het bij u past.

Direct losse thee serveren met een horeca startpakket

Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit losse thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Om direct met onze thee te kunnen werken, heeft u de volgende artikelen nodig:

Deze artikelen zijn al handig samengevoegd in onze Horeca Startpakketten. Bestel het pakket van uw keuze en u kunt binnen een week aan de slag met ons losse theeconcept.

Kies hier uw horeca startpakket

 

Interesse in losse thee van Fleur de Café voor uw horeca zaak

Als Horeca ondernemer kunt u rekenen op uitgebreide verkoopondersteuning. We helpen u graag met het kiezen van theesoorten en serveermethodes. Mocht u tussentijds willen veranderen qua smaken, dan leveren wij bovendien de nieuwe theekaarten geheel gratis! Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven graag advies!

 

Interesse in onze thee voor de Horeca?

Wij geven graag advies !

Andere pagina's

Theeconcept voor Horeca

TheeconceptMet het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee.

Losse thee

Losse theeWilt u genieten van de heerlijke smaak van echte verse thee? Van fris tot zoet en van winters tot zomers, voor elke smaak hebben wij wel een thee in onze collectie. Onze theeën maken elk moment speciaal.

Verse ijsthee voor Horeca

IjstheeMet mooi weer serveert en drinkt u het liefst heerlijke verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Fleur de Café heeft drie theeën ontwikkeld om zelf ijsthee mee te maken. De smaak is fris en vol en bevat bovendien 90% minder suiker dan reguliere icetea.