Sluiten
horeca-thee
Horeca theeproeverij 11 februari 2019

Kom proeven en kies uw nieuwe theekaart

Bent u op zoek naar een nieuwe theesoorten voor uw horeca of wilt u graag uw theekaart aanpassen met nieuwe losse theesoorten? Kom dan maandag 11 februari 2019 naar onze theeproeverij. Wij bieden u dan de mogelijkheid om verschillende theesoorten te ruiken en proeven om zo een goede keuze te maken voor het nieuwe seizoen. Ook zal er een demonstratie zijn van ons ijstheeconcept en kan ook deze volop geproefd worden. Bent u er na de theeproeverij nog niet uit, neem dan een sample mee naar huis en geef uw keuze later door.

TheekaartWater in theekopThee in theekopKopjethee is klaar

Eigen theemelangeerderij 

In onze melangeerderij in Deventer, melangeren wij dagelijks bestaande en nieuwe theesoorten. Dit gaat om theesoorten waar naast de basisthee zoals zwarte thee, groene thee of rooibosthee ook andere ingredienten zitten. Neem bijvoorbeeld de populaire horeca thee de Sencha Lemon. Deze theesoort bevat naast groene thee ook citroengras, citroenschilletjes, zonnebloembloesem en verbena. Het mengen van deze ingrediënten noemen we melangeren. Voor het samenstellen van uw horeca thee gebruiken wij uitsluitend de mooiste natuurlijke ingrediënten. Tijdens de theeproeverij leggen wij u ook graag meer uit over de herkomst van thee en de verschillende ingrediënten.

Fleur de Cafe uw Horeca leverancier van losse thee

Wanneer u kiest voor horeca thee van Fleur de Café, kiest u ervoor zich te onderscheiden. Wij bieden u een uniek theeconcept aan waarmee u direct aan de slag kunt in uw horeca met het serveren van losse thee. Onze losse thee is enkel van de hoogste kwaliteit. Dat ruik, proef en zie je direct! Deze sensationele kwaliteit was nog niet eerder verkrijgbaar in Nederland en België. Wij bieden u meer dan 120 soorten thee verkrijgbaar in 100 gram, 250 gram en 1 kilo verpakking. Wij adviseren een theeassortiment van maximaal 12 soorten thee aan te houden. Bestaande uit 3 soorten zwarte thee, 3 soorten groene thee, 3 soorten rooibosthee en 3 soorten kruidenthee. Afhankelijk van het soort horecazaak kunt u het complete assortiment thee ook biologisch voeren of extra theesoorten toevoegen. Wij garanderen de beste en mooiste kwaliteit horeca thee.

Ijsthee

Verse ijsthee in de Horeca

Wilt u verse ijsthee serveren in uw Horeca? Fleur de Café heeft een uniek ijstheeconcept ontwikkeld voor de horeca. Met dit concept is het voor u mogelijk om binnen 2 minuten een verse ijsthee te kunnen serveren. We laten u tijdens de horeca theeproeverij graag zien hoe u de ijsthee snel en makkelijk zelf kunt maken. Fleur de Café heeft een startpakket samengesteld waardoor u direct alles in huis hebt om verse ijsthee te kunnen serveren. U heeft zelf alleen genoeg ijsklontjes en een zonnig terras nodig.

Neem contact met ons op

Interesse in losse thee van Fleur de Café voor uw horeca zaak

Als Horeca ondernemer kunt u rekenen op uitgebreide verkoopondersteuning. We helpen u graag met het kiezen van theesoorten en serveermethodes. Mocht u na de theeproeverij willen veranderen qua smaken, dan leveren wij  de nieuwe theekaarten geheel gratis! Neem contact met ons op

Meer over de theeproeverij voor Horeca

Voor wie?

De theeproeverij is bedoeld voor horecaondernemers die thee van Fleur de Café serveren en geïnteresseerd zijn in nieuwe theesoorten en het ijstheeconcept. Bent u horeca ondernemer maar heeft u nog geen thee van Fleur de Café, ook dan bent u welkom om vrijblijvend kennis met ons te maken.

Waar?

De theeproeverij vindt plaats in ons pand in Deventer aan de Hamburgweg 10.

Wanneer?

Maandag 11 februari van 11.00 - 13.00 uur.

Aanmelden?

Aanmelden kan door een mail te sturen geeft u daarbij aan met hoeveel personen u wilt komen.

Let op! U kunt uw nieuwe theesoorten op die dag bestellen, maar om praktische redenen is het niet mogelijk om deze direct mee te nemen.

Andere pagina's

Verse ijsthee voor Horeca

IjstheeMet mooi weer serveert en drinkt u het liefst heerlijke verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Fleur de Café heeft drie theeën ontwikkeld om zelf ijsthee mee te maken. Elk van deze theesoorten heeft een fantastische zomerse smaak en 100% natuurlijke ingrediënten. De smaak is fris en vol en bevat bovendien 90% minder suiker dan reguliere icetea.

Theezeefje voor losse thee

TheezeefjeWanneer u losse thee gaat gebruiken is een zeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt. Wij hebben verschillende soorten en maten filters in ons assortiment. Van rvs tot papier van een traditioneel theeknijper tot een zeefje in de vorm van een kerstboom.

Horeca theeconcept

TheeconceptMet onze theeconcept kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.