Sluiten
horeca-thee
Huur de mobiele koffiebar van Fleur de Café voor uw evenement

Huur de mobiele koffiebar van Fleur de Café voor uw evenement

Een mobiele koffiebar is een leuke eyecatcher voor uw evenement. Wij verhuren onze hippe koffietruck graag aan vaste horeca klanten en iedereen die een mobiele koffiewagen wil voor een evenement. Maak alles voor uw evenement compleet met de andere producten van Fleur de Café. Denk bijvoorbeeld aan servies, wegwerpbekers of een percolator.

Wanneer een mobiele koffiebar huren?

Voorzie uw gasten op een leuke gastvrije manier van goede koffie door de mobiele koffiebar te huren. Dit is een mooie toevoeging voor uw bedrijfsevenement, congres of beurs. De koffiebar draagt bij aan de sfeervolle uitstraling van uw evenement en tegelijkertijd geniet iedereen van een heerlijke kop koffie of cappuccino. Voor zowel grote als kleine evenementen is de mobiele koffiebar van Fleur de Café te huren.

mobiele baristakar

Inhoud van de mobiele koffiebar van fleur de Café

De mobiele koffiekar is een aanhangwagen die opengeklapt fungeert als koffiebar. Wij leveren de koffiewagen inclusief apparatuur. Huurt u onze koffiebar, dan heeft u de volgende apparatuur tot uw beschikking:

● Expobar Carat 2 groeps espressomachine

● Fiorenzato F64 Evo koffiemolen

● Pro-fondi automatisch afklopmachine

● Macap tamper

● 5 melkkannetjes (1x 7cl, 2x 350ml en 2x 590ml)

● Koelkast

● Watertank + pomp

● Schoonmaak- en reinigingsproducten

Koffie, thee en bijbehorende producten als melk en suiker zijn niet inbegrepen bij de mobiele koffiebar. Wilt u deze producten er graag bij? Dan regelen wij bij Fleur de Café dat voor u. Bij ons kunt u lekkere koffie en thee bestellen om te serveren vanuit de mobiele koffiebar. Het is ook mogelijk om extra hardware te huren, zoals bijvoorbeeld een extra koffiemolen of een melkopschuimmachine.

Mobiele koffiebar en meer

Een mobiele koffiebar is een leuke toevoeging bij evenementen. Wilt u altijd genieten van lekkere koffie? Ook dan kunt u bij Fleur de Café terecht. Naast onze mobiele koffiebar hebben wij ook overheerlijke koffiebonen. Bij ons heeft u keuze uit ruim 100 soorten koffie; koffies uit verschillende landen, van verschillende boerderijen en verschillende melanges. Of u nu houdt van donker gebrande espressobonen voor een volle en rijke koffiesmaak of juist meer houdt van een milde koffiesmaak, u vindt het in ons assortiment. Bestel eenvoudig heerlijke koffiebonen via onze webshop.

De huurvoorwaarden van onze koffiewagen

Wij willen graag dat de wagen voor zoveel mogelijk mensen in goede conditie beschikbaar blijft. Daarom hebben wij een aantal huurvoorwaarden:

● In de koffiekar mogen alleen producten van Fleur de Café geserveerd worden. 

● De koffiekar mag niet onbeheerd open blijven. In de avond moet de koffiewagen op slot in een afgesloten ruimte staan.

● De koffiewagen dient schoon retour komen. Is dit niet het geval, dan brengen wij €150,- in rekening. 

● Borg €250,-

Bekijk hieronder foto's van de mobiele koffiebar. Bent u geïnteresseerd in onze mobiele koffiebar? Neem dan gerust contact met ons op. 

Foto's mobiele koffiekar

mobiele koffiekarzijkant mobiele koffiekaraanhangwagen koffiekar

Interesse in onze verhuur-mogelijkheden?

Wij geven graag advies !

Andere pagina's

Evenementverhuur

Mooiste servies en beste service

Soms staat u onverwachts voor een uitdaging. Een grote groep gasten, een evenement, deelnemen aan een braderie. Voor die enkele keren dat u extra capaciteit nodig heeft, is het handig om dit te kunnen huren. Zodat u kansen kunt benutten en vrij eenvoudig extra koffie en thee kunt schenken ...

Ons theeconcept

Ons theeconcept

Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee. Uw klant ziet namelijk échte thee met échte ingredienten geserveerd krijgen.

Koffie voor Horeca bij Fleur de cafe

Horeca koffie

Over smaak valt te twisten, over kwaliteit niet. Wij van Fleur de Café leveren alleen de beste koffiebonen voor de Horeca. Wij bieden u koffiebonen uit ongeveer 20 verschillende landen aan, de zogenaamde single origins. ...

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox.