Sluiten
horeca-thee
Evenementenverhuur | Fleur de Café | Voor fijnproevers

Verhuur voor koffie of thee evenementen

Soms staat u onverwachts voor een uitdaging. Een grote groep gasten, een evenement, deelnemen aan een braderie. Voor die enkele keren dat u extra capaciteit nodig heeft, is het handig om dit te kunnen huren. Voor onze vaste klanten bieden wij deze service. Zodat u kansen kunt benutten en vrij eenvoudig extra koffie en thee kunt schenken.

espressomachineEspressomachine huren

Heeft u met spoed een espressomachine nodig voor een evenement? Dan kunt u als vaste klant van Fleur de Café bij ons terecht voor het huren van een espressomachine. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing. Moet het een kleine volautomaat zijn of juist een espressomachine met gasaansluiting? In overleg is er bij ons veel mogelijk. Bovendien kunnen wij ook een complete set aanbieden, dus machine + molen + baristaset en afkloplade. 

KoffiestandKoffiestand

Wilt u met een stand op een braderie of markt staan? Als vaste klant kunt u onze stand huren. De stand is geheel in Fleur de Café huisstijl gemaakt en demontabel.

 

koffiebarMobiele koffiebar

Wilt u echt iets speciaals op uw evenement. Huur dan onze mobiele koffiebar. De aanhanger is geheel in Fleur de Café stijl en wordt compleet met apparatuur verhuurd. Direct klaar voor gebruik. Natuurlijk leveren wij u op verzoek ook de koffie en thee om in de kar te gebruiken.  

 

vlagVlag 

Wilt u extra aandacht vragen voor uw stand of mobiele koffiebar? Gebruik dan onze beachvlag. Deze vlag kunt u in de grond steken en valt goed op. Geheel in de huisstijl van Fleur de Café. 

 

Tijdelijk serviesServies

Op eens een grote groep te gast? Wij helpen u graag aan genoeg tijdelijk koffieservies. Wij kunnen u ons Fleur de Café servies aanbieden met twee formaten kopjes, voor koffie en cappuccino. Daarnaast hebben wij espressoglaasjes, latte machiatto glazen, thee en ijstheeglazen. Het serviesgoed is dus geregeld en zo kunt u met een gerust hart aandacht besteden aan uw gasten.

 

percolatorPercolator

Ook hebben wij verschillende percolators te huur. Met deze koffiemachines, zet u snel voor een grote groep koffie. Handig voor een evenement of wanneer u grote groep te gast heeft.

 

to-go-bekersWegwerpbekers

Niet te huur, maar wel in ons assortiment, verschillende maten kartonnen wegwerpbekers. Daarnaast ook roerstaafjes en wegwerpzakjes voor losse thee. Geschikt voor een evenement of een to go concept. Bekijk hier alle to go producten.

 

Neem contact met ons opNeem contact met ons op.

Heeft u binnenkort een evenement waar u koffie of thee moet serveren voor een groot publiek ? Neem dan contact met ons op.

Interesse in onze verhuur-mogelijkheden?

Wij geven graag advies !

Ons koffie assortiment voor Horeca

Andere pagina's

Ons theeconcept

Ons theeconcept

Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee. Uw klant ziet namelijk échte thee met échte ingredienten geserveerd krijgen.

Koop uw espressomachine

Koop uw espressomachine bij Fleur de cafe

Als horecaondernemer is het serveren van lekkere koffie een echt must. Een goede koffiemachine is daarbij van belang. Fleur de Café is namelijk importeur van verschillende merken espressomachines zoals Expobar, BFC, Fracino en diverse andere merken. ...

Mooiste servies en beste service

Mooiste servies en beste service

Naast de lekkerste koffie voor uw horeca bieden wij u een compleet koffieconcept. Denk daarbij aan gratis servies in bruikleen, maar ook barista trainingen, verkoopondersteuning en reclamemateriaal. ...

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox.