Sluiten

Servies Fleur de cafe

Servies en service | Fleur de Café | Voor fijnproevers

Compleet koffieconcept met servies en service

Naast de lekkerste koffie voor uw horeca bieden wij u een compleet koffieconcept. Denk daarbij aan gratis servies in bruikleen, maar ook barista trainingen, verkoopondersteuning en reclamemateriaal. Bovendien leveren wij ook allerlei randassortiment om uw koffie op de juiste manier te serveren zoals:

  • suikerzakjes
  • melkcups
  • nougatblokjes
  • koekjes
  • bonbons
  • sloven

Kop en schotel in bruikleen

De servieslijn van Fleur de Café bieden wij gratis in bruikleen aan voor horeca die ook onze koffie schenken. U heeft de keuze uit twee verschillende modellen. Een traditioneel rond kopje met een een asymetrisch schoteltje. De kopjes zijn stapelbaar en hebben ons logo subtiel op de binnenzijde gedrukt staan. Doordat het kopje uit het midden op het schoteltje geplaatst wordt ontstaat er aan één kant meer ruimte voor accessoires als een suikerzakje, melkcup, lepeltje of koekje. Het andere model kop en schotel voor de horeca is het model Bucaneve van merk Club House. Dit servies is stevig, vrij strak en bovendien ook te bedrukken met uw eigen logo.Servies Fleur de cafe

To go koffiebekersTo go assortiment

Wilt u uw klanten ook in hun wensen tegemoet komen dan hoort daar het aanbieden van coffee to go ook bij. Wij bieden een compleet assortiment to go producten aan zoals kartonnen koffiebekers, bijbehorende deksels, roerstaafjes zowel houten roerstaafjes als plastic roerstaafjes. De wegwerpbekers zijn in verschillende maten beschikbaar, zelfs in een extra grote maat voor bijvoorbeeld een grote cappuccino of latte macchiato. Bovendien kunt u kiezen uit een beker in de huisstijl van Fleur de Café of een met een algemene uitstraling. Al deze producten zijn makkelijk en snel te bestellen via onze webshop.

Barista trainingBarista training

Natuurlijk is het serveren van een mooie cappuccino en lekker latte machiatto noodzakelijk voor een horeca ondernemer. Bijzonder koffievarianten worden steeds populairder. Het is dus belangrijk dat u en uw personeel kunnen inspelen op de vraag van de klant. Wij bieden u graag een basis barista training aan. Daarbij worden de basisvaardigheden voor het goed opschuimen van melk uitvoerig geoefend. Heeft u personeel eenmaal die vaardigheid onder de knie, dan kan elke koffie met melk variant gemaakt worden. Het maken van figuren met de melkschuim is natuurlijk ook onderdeel van de barista training. Heeft u interesse in een barista training? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Reclame en ondersteuningReclame en ondersteuning

Wilt u uw gasten laten weten dat u kwaliteitskoffie en thee van Fleur de Café schenkt, dan zijn daar verschillende manieren voor. Op ons serviesgoed en sloven  staat onze naam. De gratis theekaart  is geschikt om in een kaarthouder op de tafels te plaatsen. Daarnaast kunt u op uw website laten weten dat u werkt met producten van Fleur de Café. We bieden ook 'oudhollandse' tegeltjes aan met leuke spreuken over koffie en thee. Deze tegeltjes zijn geschikt om op een muur te bevestigen. Ook hebben wij verschillende canvasposters beschikbaar met afbeeldingen van het productieproces van koffie en thee. Heeft u zelf een idee om onze naam en logo te promoten, dan horen wij dit graag.

 

Ons koffie assortiment voor Horeca

Andere pagina's

Koop uw espressomachine bij Fleur de cafe

Koop uw espressomachine bij Fleur de cafe

Als horecaondernemer is het serveren van lekkere koffie een echt must. Een goede koffiemachine is daarbij van belang. Fleur de Café is namelijk importeur van verschillende merken espressomachines zoals Expobar, BFC, Fracino en diverse andere merken. ...

Ons theeconcept

Ons theeconcept

Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee. Uw klant ziet namelijk échte thee met échte ingredienten geserveerd krijgen.

Koffie voor Horeca

Horeca koffie

Over smaak valt te twisten, over kwaliteit niet. Wij van Fleur de Café leveren alleen de beste koffiebonen voor de Horeca. Wij bieden u koffiebonen uit ongeveer 20 verschillende landen aan, de zogenaamde single origins. ...

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca, winkels en wederverkopers? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox.