Sluiten

onderhoud machine

Onderhoud/reparatie van uw koffiemachine | Fleur de Café

Koffiemachineonderhoud & reparatie

Fleur de Cafe is importeur van diverse merken professionele espressomachines, zoals Expobar en BFC. Koopt u bij ons een professionele koffiemachine dan zorgt onze eigen technische dienst voor de installatie, het onderhoud en bij storingen voor reparaties. Bij de aanschaf van een espressomachine kunnen wij ook een baristatraining verzorgen, zodat u en uw personeel precies weten hoe de machine werkt en u verzekerd bent van een perfecte kop koffie!

Onderhoud en reparatie van uw koffiemachine

Wij kunnen voor u het periodieke onderhoud uit handen nemen, maar natuurlijk ook alle voorkomende storingen snel en vakkundig verhelpen. In geval van storing meld u dit telefonisch vervolgens neemt de monteur zo snel mogelijk contact met u op. Wij zorgen dat u professionele koffiemachine snel wordt gerepareerd en de storing wordt verholpen. Wij weten als geen ander wat het schenken van koffie betekent voor uw onderneming en met onze eigen technische dienst zorgen wij ervoor dat uw koffiemachine in goede staat blijft.

Storing aan uw espressomachine

Heeft u storing aan uw espressomachine neem dan telefonisch contact met ons op via T: 0570-677722. Een van onze monteurs zal dan zo snel mogelijk terugbellen en een afspraak met u maken om de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Van de merken die wij nu verkopen hebben wij onderdelen op voorraad en kunnen wij reparaties uitvoeren. Heeft u storing aan uw particuliere volautomatische koffiemachine zoals Jura, Siemens, Melitta, Saeco of Delonghi. Dan kunnen wij u helaas niet helpen met onderhoud en reparatie. Neemt u in dat geval contact op met het servicepunt van de leverancier zelf. 

KortingKorting voor Horeca koffie klanten

Bent u een Horeca zaak en neemt u koffie van ons af dan heeft u recht op 25% korting op onderhoud, voorrijkosten, arbeidskosten en onderdelen.

 

OnderhoudsbeurtOnderhoudsbeurt

Om uw machine te onderhouden adviseren wij u om twee keer per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw machine schoongemaakt, worden de zetgroepen ontkalkt en de ringen, zeefjes en ontluchtingsventiel vervangen, vindt er een algemene check van de machine plaats en wordt de machine en eventueel de molen (s) opnieuw afgesteld.

 

Koffiemolen afstellenKoffiemolen afstellen

Het afstellen van uw koffiemolen is een nauwkeurig werkje dat u regelmatig moet doen. Onder andere wanneer u een nieuwe koffiemelange gaat gebruiken of na het reinigen van uw maler. Wilt u dit zelf doen? Lees dan het artikel Hoe stel ik mijn koffiemolen goed af?

 

Waterfilter vervangenWaterfilter vervangen

Om kalkafzetting in uw machine te voorkomen raden wij aan een waterfilter te plaatsen. Daardoor voorkomt u onnodige problemen met uw machine. We hebben drie maten waterfilters afhankelijk van de hoeveelheid koffie die u zet. Een waterfilter dient één keer per jaar vervangen te worden. Dit kan bijvoorbeeld tegelijk met de onderhoudsbeurt gebeuren.

 

Zelf doenZelf doen?

Wilt u liever zelf uw machine onderhouden, reinigen en ontkalken en uw waterfilter vervangen? Lees dan de volgende instructies nauwkeurig door. Zelf een onderhoudsbeurt aan uw espressomachine uitvoeren?   Blindfilteren, hoe doe ik dat?  Hoe vervang ik mijn BRITA waterfilter?   Of bekijk de instructievideo op YouTube.

 

GarantieGarantie

Een onderhoudsbeurt is preventief en geen garantie dat uw machine in storing raakt of kapot gaat.  Fleur de Café is niet verantwoordelijk voor reparatiekosten die ontstaan, ondanks  goed onderhoud.

 

Merken

Heeft u een professionele espressomachine van een van de volgende merken, dan kan onze technische dienst een onderhoudsbeurt uitvoeren of een storing verhelpen. Expobar, La Spaziale, Rancillio, BFC, Reneka, La Rhea, Fracino, CBC Royale, Faema, La pavoni, Vibiemme, San Remo. Andere merken op aanvraag.

 

Producten voor de reininging van uw professionele espressomachine:

Expobar onderhoudsetje
Onderhoud uw Expobar espressomachine gemakkelijk z...

Meer informatie

Espressomachine reiniger
Ascor Express LC is een vloeibaar reinigingsmiddel...

Meer informatie

Reinigingsborstel Joe Frex zwart
Deze handige borstel van Joe Frex helpt u bij het ...

Meer informatie

Brita waterfilter C150 Quell ST
De speciaal voor de horeca ontwikkelde PURITY C Qu...

Meer informatie

Cappuccino reiniger
Deze Puly Milk Liquid is een vloeibare cappuccino...

Meer informatie

 

Meer  reiningingsproducten

Video's

Introductie Expobar Carat, demonstratie en uitleg

Wekelijkse onderhoud van uw espressomachine ?

Hoe vervang je ring en douche van een Expobar koffiemachine?

Andere pagina's

Op zoek naar een koffiemolen?

Op zoek naar een koffiemolen?

Verkoop het koffie en thee assortiment van Fleur de Café. Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee....

Koop uw espressomachine bij Fleur de cafe

Koop uw espressomachine bij Fleur de cafe

Als horecaondernemer is het serveren van lekkere koffie een echt must. Een goede koffiemachine is daarbij van belang. Fleur de Café is namelijk importeur van verschillende merken espressomachines zoals Expobar, BFC, Fracino en diverse andere merken. ...

Lattiz: de beste melkopschuimer voor Horeca

Lattiz melkopschuimer voor HorecaEén derde van alle koffie die besteld wordt in de horeca, is een cappuccino of latte macchiato. Melkvarianten zijn nog steeds razend populair. Dé oplossing om aan de grote vraag naar melkschuim te voldoen is de Lattiz melkschuimmachine. De Lattiz is speciaal ontwikkeld voor horecaprofessionals...