Sluiten
horeca-thee
Latte art uit een printer

Ericoffee koffie printer

Latte art uit een printer, dat is kort samengevat wat de Ericoffeekoffie printer kan. De machine is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. Er wordt eetbare inkt gebruikt en de print op het schuim kan zelf bepaald worden. Van selfies en andere foto's tot bedrijfslogo's.

Ericocoffee koffieprinter

Full colour koffie printer

Met de Ericoffee koffie printer maakt u van elke bestelling een buitengewone ervaring. Met de nieuwste decoratietechnologie personaliseert u elke cappuccino, latte maar ook taart of koekjes binnen enkele seconden daarmee is de Ericoffee printer niet alleen een koffie printer, maar een echte foodprinter. De printer kan full colour printen met eetbare inkt. Elke gewenste foto, logo of tekst kan via een app rechtstreeks op de cappuccino geprint worden.

Koffieprinter als marketingtool

De mogelijkheden van de foodprinter van Ericoffee zijn eindeloos, voor restaurants en coffeeshops, hotels, maar ook bij evenementen. Het kan ook ingezet worden als marketingtool voor grote bedrijven die hun merkimago op een originele manier willen benadrukken. Print full colour je logo of slogan op de cappuccino, latte, taart of sandwich, bijvoorbeeld bij een congres of gewoon in de bedrijfskantine.

Fleur de cafe kopje

Koffieprinter bij evenementen

Print elke gewenste boodschap, logo of afbeelding op uw cappuccino. Denk bijvoorbeeld aan een foto van het bruidspaar, het logo van de hoofdsponsor van het congres of een kerstboodschap in de december maand. De Ericoffee kan uw boodschap dus op verrassende wijze kracht bijzetten of onderstrepen. Het zal zeker voor glimlach zorgen bij uw klanten.

Ericocoffee koffieprinter

Kom de Ericoffee foodprinter bekijken

Wilt u de Ericoffee foodprinter eerst in werking zien? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom in Deventer. Daar ontvangen wij u graag en kunt u zelf de koffieprinter uitproberen. Naast de Ericoffee ontdekt u in onze showroom ook onze espressomachines en koffiemolens.

 

 

Interesse in een Ericoffee koffie printer?

U bent van harte uitgenodigd om de printer in werking te zien!

Ericoffee foodprinter
Ericoffee foodprinter
Met de Ericoffee foodprinter maakt u van elke b...