Sluiten
horeca-thee
Koffie voor bedrijven | Fleur de Café | Koffie zakelijk

Koffie voor bedrijven

Goede koffie op de werkvloer wordt steeds belangrijker. We zien dat steeds minder werknemers en werkgevers genoegen nemen met simpele filterkoffie of koffie uit de automaat. Wilt u écht lekkere koffie voor uw medewerkers, partners en klanten? Probeer dan eens de koffie voor bedrijven van Fleur de Café. Het schenken van goede koffie is inmiddels zelfs een visitekaartje voor uw bedrijf. Ons assortiment zakelijke koffie bestaat uit vele verschillende soorten koffie: van koffiebonen en filtermaling tot vriesdroog en fresh brew coffee. Bestelt u koffie op het werk, dan is het natuurlijk ook handig als u meteen melkcups, suikerzakjes en lekkers voor bij de koffie kunt bestellen. Dit is dan ook een van de vele opties die Fleur de Café u biedt!

koffie op het werk

Koffie als zakelijk visitekaartje

Goede koffie voor bedrijven is niet alleen lekker, het is ook een extra service die u uw medewerkers, partners en klanten biedt. Het is daarmee dus echt een extra dimensie van uw zakelijke uitstraling. Dacht u dat koffie zakelijk niets voor u kon betekenen? Dan heeft u het mis! Wij denken daarom graag met u mee over een passend koffieconcept voor uw bedrijf. U heeft verscheidene keuzes die allemaal hun eigen opties en voordelen hebben. Tegenwoordig is bijvoorbeeld de zogenaamde complete 'coffee corner' zeer populair, maar er zijn meer mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan een volautomatische koffiemachine met verse koffiebonen, een koffieapparaat met filterkoffie of een professionele espressomachine met een losse koffiemolen. Het is allemaal mogelijk bij Fleur de Café
onderhoud machine

De juiste koffie voor uw bedrijf

Wanneer u koffie zakelijk wilt inzetten, is het verstandig om enkele zaken te overwegen voordat u een keuze maakt voor een bepaalde koffiemachine:

 • Hoeveel medewerkers heeft het bedrijf?
 • Welke koffie wordt er het liefst gedronken?
 • Hoeveel koffie wordt er gemiddeld gedronken?
 • Zijn er ook liefhebbers voor cappuccino, soep en/of chocolademelk?
 • Waar heeft u water- en elektriciteitsaansluitingen?

Op basis hiervan kunnen wij u helpen met de keuze voor het juiste koffieapparaat en de juiste koffie. Een volautomatische machine die voor elk kopje verse koffiebonen maalt, is een goede optie als koffie voor bedrijven. Bij veel machines kunt u ook kiezen voor koffievarianten met melk. Zo kunt u klanten of personeel ook een latte machiatto of cappuccino aanbieden. Is de koffiecorner een belangrijke plaats in uw bedrijf? Dan kunt u ook kiezen voor een professionele espressomachine en een losstaande koffiemolen. Tevens staan wij garant voor verschillende mogelijkheden rondom koffie voor bedrijven. Koopt u uw koffiemachine bij Fleur de Café? Dan wordt deze kosteloos bij u geïnstalleerd. Uiteraard kunnen wij u en uw personeel ook leren hoe de machine werkt en hoe u deze het beste kunt onderhouden. Onze eigen technische dienst kan bovendien het jaarlijkse onderhoud uit handen nemen.

Koffiemaling

Lattiz melkopschuimer

Koffie voor bedrijven is niet compleet zonder de mogelijkheid tot koffie met melk. Wanneer u op zoek bent naar een losstaande melkopschuimer, dan is de Lattiz de perfecte oplossing. Met de Lattiz melkopschuimer kunt u professioneel melk opschuimen met één druk op de knop. De innovatieve schuimtechniek garandeert een constant perfect egaal, crème melkschuim. De Lattiz is zeer geschikt voor bedrijven waar veel cappuccino's en latte machiatto's gedronken worden en waar een constante kwaliteit van melkschuim belangrijk is. De Lattiz heeft vele voordelen:

 • Constante baristakwaliteit met één druk op de knop
 • Innovatieve schuimtechniek voor het mooiste resultaat
 • Geen contact tussen machine en melkproduct - dus optimale hygiëne
 • Bag-in-box voor maar liefst 140 porties, vergelijkbaar met 17,5 liter melk
 • De bag-in-box blijft na opening 10 dagen ongekoeld houdbaar
 • Duurzaam in gebruik

Dagelijks vers gebrande bonen

Heeft u al een goed en naar tevredenheid werkende koffiemachine? Kies dan koffie voor bedrijven uit het assortiment van Fleur de Café. U kunt bij ons terecht voor verschillende koffiebonen, gemalen koffie, vriesdroog en fresh brew coffee. Als koffiebranderij produceren wij dagelijks versgebrande koffiesoorten. U vindt altijd een soort die bij u past - of dat nu een melange, single origin of biologische koffie is. Wij denken graag met u mee qua smaak, prijs en verhaal. Bestel uw koffie voor bedrijven gemakkelijk via onze webshop. Bestelt u uw koffiebonen vóór 12 uur, dan wordt deze de volgende werkdag nog geleverd. Bent u met uw bedrijf gevestigd in de buurt van Deventer, dan kunt u uw bestelling ook bij ons afhalen. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent koffie voor bedrijven? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over koffie zakelijk!

Interesse in onze koffie voor bedrijven?

Wij geven graag advies!

Bestel uw koffiebonen makkelijk en snel

Online koffie bestellenDrinkt u ook graag lekkere koffie? Vers gebrand en snel geleverd. De koffiebonen van Fleur de Café niet alleen een lekkere, maar ook gezonde keuze. Ervaar de ultieme koffiebeleving nu zelf.

Private Label koffie

Private label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing. Uw eigen merknaam die ook prijkt op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. ...

Onze technische dienst

technische dienstKoopt u bij ons een koffiemolen dan zorgt bij storingen onze eigen technische dienst voor reparaties. Bij de aanschaf van een koffiemolen zorgen wij voor de perfect maling en hoeveelheid. ...