Gebrande koffiebonen - Oost-Timor

Ontdek de unieke smaak van Oost-Timor in onze gebrande koffiebonen. Bij Fleur de Café zijn we gepassioneerd door koffie en we selecteren alleen de beste koffiebonen uit de hele wereld om aan onze klanten aan te bieden. Onze koffiebonen uit Oost-Timor zijn met de hand geplukt en zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. We branden onze koffiebonen met de grootste zorg om ervoor te zorgen dat de smaak en het aroma optimaal tot hun recht komen. Bestel vandaag nog en ontdek de authentieke smaak van Oost-Timor in je eigen kopje koffie!

Filter je resultaten
Er zijn 1 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op
wfo1 Direct trade

Oost-Timor Lacau Bio 500 gram

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Vlag van Oost Timor

Koffie uit Oost Timor

Onze gebrande koffiebonen uit Oost-Timor hebben een zachte en delicate aroma met subtiele hints van chocolade en fruit. Deze unieke smaak komt voort uit de bijzondere groeiomstandigheden van de koffieplanten in de regio. Oost-Timor heeft een tropisch klimaat met een vruchtbare bodem en een hoogte van 1500 meter boven de zeespiegel, waardoor de koffiebonen een unieke smaak ontwikkelen die je nergens anders vindt.

Kortom, de bijzondere groeiomstandigheden van de koffieplanten in Oost-Timor dragen bij aan de unieke smaak van onze gebrande koffiebonen. Als je op zoek bent naar een koffie-ervaring die je nergens anders vindt, dan zijn onze koffiebonen uit Oost-Timor zeker het proberen waard. Bestel vandaag nog en ontdek de authentieke smaak van Oost-Timor in je eigen kopje koffie!

De koffieplant in Oost Timor

Oost-Timor is een klein eiland in Zuidoost-Azië, dat deel uitmaakt van de Indonesische archipel. Het heeft een tropisch klimaat met hoge temperaturen en vochtigheid gedurende het hele jaar, wat ideaal is voor de groei van koffieplanten. De koffie wordt geteeld in de bergachtige regio's van het land, op een hoogte van ongeveer 1500 meter boven de zeespiegel.

De koffieplanten in Oost-Timor groeien op vulkanische grond, wat de koffiebonen hun kenmerkende smaak geeft. Deze vruchtbare bodem zorgt voor een optimale voeding voor de planten, waardoor ze zich goed kunnen ontwikkelen en rijpen. De koffiebonen worden met de hand geplukt en zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat alleen de beste bonen worden gebruikt voor het branden.