Gebrande koffiebonen - Zacht

Ben je op zoek naar overheerlijke en vers gebrande koffiebonen om in jouw onderneming te serveren? De vers gebrande koffiebonen van Fleur de Café bieden echte body en complexe smaken. Ideaal voor een echte smaakbeleving. Al onze koffiebonen worden met veel precisie en zorgvuldigheid in de koffiebranderij in Deventer gebrand. Met een unieke brandingstijd creëren we de gewenste smaken. Licht gebrand voor subtiele en heldere smaken, donker gebrand voor een volle en bittere smaak. Wil je jouw vers gebrande koffiebonen kopen bij een hoogwaardige groothandel? Bekijk ons assortiment en ontdek jouw perfecte smaak.

Filter je resultaten
Er zijn 5 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Kenya Bourbon 1 kg

wfo1 Direct trade

Uganda Bugisu arabica AA 500 gram

Brasil Santos 500 gram

wfo1 Bio

Mundo Novo Ecologico Bio 1 kg

wfo1 Bio

Casa del Pueblo Bio 1 kg

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Gebrande koffiebonen online kopen bij Fleur de Café

Ons online assortiment is een waar paradijs voor koffieliefhebbers die de perfect gebrande koffiebonen willen bestellen. Van Zuid-Amerika tot Afrika; met keuze uit koffiebonen uit 20 wereldwijde landen is het smakenpalet oneindig. Ben je op zoek naar een diepere smaak van donker gebrande bonen? Of kies je er toch liever voor om licht gebrande koffiebonen te kopen? Waar je ook voor kiest, bij Fleur de Café heb je keuze uit een uitgebreide selectie die aan al je verlangens voldoet.

Heb je nog vragen over het kopen van onze gebrande koffiebonen? Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder. Onze koffiebranderij in Deventer staat bekend om onze uitgebreide kennis op gebied van branding. Zo krijgt elke boon een verfijnde en karaktervolle smaak. Bestel daarom vandaag nog bij Fleur de Café.

Verantwoord gebrande koffiebonen

Verantwoord gebrande koffiebonen

Om de vers gebrande koffiebonen eer aan te doen en jou van de lekkerste aroma's te laten genieten nemen wij alleen de beste bonen. Al onze koffiesoorten zijn dan ook vrij van toevoegingen of smaakversterkers. Zo proef je enkel pure kwaliteit. Neem onze Oost-Timor Lacau village Bio, deze koffie is direct trade. Oost-Timor is relatief onbekend als koffieland, de koffiebonen komen rechtstreeks bij de koffieboeren vandaan. Door het verwerkingsproces zijn deze koffiebonen van hoge kwaliteit.

Onze vers gebrande koffiebonen

In onze koffiebranderij worden elke dag koffiebonen vers gebrand in onze 2 kilo, 5 kilo, 20 kilo of 60 kilo koffiebrander. De vers gebrande koffiebonen uit onze koffiebranderij hebben een maximale branddatum van 2 maanden. Ook na 2 maanden zijn de koffiebonen nog van goede kwaliteit en heerlijk om te drinken, maar worden ze bij ons niet meer als vers aangemerkt. Op al onze zakken met koffiebonen is een tht datum aangegeven met een maximale consumptiedatum van 1 jaar. Doordat wij geen water toevoegen aan onze koffiebonen tijdens het brandproces, geniet je nog langer van de overheerlijke koffie.

Deventer koffie

Deventer koffie

Geniet nog meer van jouw verse koffiebonen met de Deventer koffie. De koffiebonen van Deventer koffie zijn rechtstreeks afkomstig uit Kibinge, Ugangda, en is rechtstreeks van de koffieboeren afkomstig. Een 'direct trade' project waarvan de koffieboeren op verschillende manieren profiteren. Zo koop je jouw koffiebonen rechtstreeks bij de coöperatie van koffieboeren in Uganda.

Door voor Deventer koffie te kiezen, help je de koffieboeren in Uganda. Zo vergroot je direct de afzetmarkt van groene koffiebonen. Daarnaast werkt stichting Deventer koffie samen met Rabobank Salland, die 25% van de opbrengst investeren in de scholing van de coöperatieleden in Uganda. Hierdoor kan de werkgelegenheid, handel en verkoop van de koffieboeren nog verder ontwikkelen.

Private label koffie

Wil je jouw gasten lasten genieten van overheerlijke koffie met een unieke identiteit? Dan is een private label waar je naar op zoek bent. Met een uniek label kun je jouw favoriete gebrande koffiebonen samenstellen. Of je voorkeur nu uitgaat naar licht gebrande koffiebonen of juist donker gebrande koffiebonen. Daarnaast kun je jouw merknaam op verschillende artikelen laten drukken, waaronder koffiezakken, koffiekopjes en koffiekaarten. Zo stel je jouw eigen melange, smaken en verpakkingen samen.

Veel gestelde vragen

Wat zijn gebrande koffiebonen?

Gebrande koffiebonen worden (licht) gebrand, waardoor de smaak en aroma’s gelijkmatig worden ontwikkeld. Hoe meer de koffiebonen worden gebrand, des te sterker de smaak wordt. Licht gebrande koffiebonen smaken dan ook subtieler en helderder dan zwaar gebrande koffiebonen. Deze smaken namelijk voller en bitterder.