Ongebrande koffiebonen - Fruitig

Bepaal je graag de sterkte van jouw koffie? Kies voor de overheerlijke ongebrande koffiebonen van Fleur de Café. Alleen de beste Arabica en Robusta koffiebonen worden geïmporteerd van over de hele wereld. Zo proef je overheerlijke kwaliteit terug in elke kop koffie. Brand jouw groene koffiebonen met één van onze koffiebranders voor de perfecte sterkte. Of melangeer verschillende soorten ongebrande koffiebonen met elkaar om jouw ideale smaakpalet te creëren. Maak keuze uit onze Single Origins of maak keuze uit unieke smaken, zoals chocola, vanille en mokka. Vertrouwd jouw verse, ongebrande koffiebonen kopen? Dat doe je bij Fleur de Café.

Filter je resultaten
Er zijn 1 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op
wfo1 Bio

Colombia Excelso Bio 1 kg ongebrand

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Fleur de Café is hét adres voor jou als je op zoek bent naar verse en ongebrande koffiebonen. Waarom? Onze expertise in de koffie-industrie is ongeëvenaard. Hierdoor garanderen we niet alleen de hoogste kwaliteitsproducten, maar ook een schat aan kennis bieden om je te begeleiden. Met een breed scala aan ongebrande koffiebonen van de beste plantages creëer je eenvoudig de meest unieke melanges. Onze toewijding aan duurzaamheid en directe handelsrelaties draagt bij aan een eerlijke en verantwoorde koffieproductie. Ontdek de wijde wereld van koffiecreatie met Fleur de Café. Bestel op werkdagen voor 12:00 uur en we verzenden jouw ongebrande koffiebonen vandaag nog.

Koffie van ongebrande koffiebonen

Wist je dat ongebrande koffiebonen oorspronkelijk geen bonen, maar bessen zijn? Allereerst worden de koffiebessen geoogst en geschild, waarna twee groene koffiebonen overblijven. Dit zijn de verse ongebrande koffiebonen die je in ons assortiment vindt. Om van een heerlijke kop koffie te kunnen genieten, dienen de ongebrande koffiebonen eerst te worden gebrand. Anders is het niet mogelijk om er koffie van te kunnen zetten. Beschik je niet over een koffiebrander? Kijk dan eens in ons assortiment met gebrande koffiebonen.

Al kun je van ongebrande koffiebonen geen overheerlijke koffie zetten, is het wel gebruikelijk om een extract van groene bonen te trekken. De ongebrande koffiebonen dienen eerst gemaald te worden met een sterke koffiemachine want groene bonen zijn heel hard. Het trekken van ongebrande bonen is hartstikke gezond. Zo zitten de bonen boordevol antioxidanten en zou het een afslankende werking hebben. Ook bevatten ze veel cafeïne en geven ze enorm veel energie. Het drinken van ongebrande koffiebonen geeft wel een andere smaak dan de gebrande variant. De smaak is namelijk wat sterker en zoeter dan wanneer je koffie van gebrande koffiebonen drinkt.

Afkomst van onze (ongebrande) koffiebonen

Verse en kwalitatieve koffiebonen zijn een belangrijke basis voor de lekkerste koffie. Speciaal voor jou heeft Fleur de Café een selectie gemaakt van de beste koffiebonen met unieke eigenschappen. Deze zijn afkomstig van verschillende landen van over heel de wereld.

Onze Arabica koffiebonen groeien voornamelijk in de hoger gelegen gebieden van Afrika en Zuid-Amerika. Deze koffieboon heeft een heerlijke en fijne geur en is daarnaast mild van smaak. 65% van de totale koffieproductie wordt van deze koffiebonen gemaakt.

De Robusta koffiebonen groeien daarentegen in laaggelegen koffiegebieden in Azië en Afrika. In de gebieden rondom de evenaar groeien ze het best en krijgen ze hun krachtige en volle smaken. Zo worden de ongebrande koffiebonen voornamelijk verbouwd in Colombia, Brazilië, Ethiopië, Indonesië en Vietnam. Naar welke smaken of koffiebonen je ook op zoek bent, bij Fleur de Café heb je keuze uit een breed aanbod aan internationale koffiebonen. Hier lees je meer over de afkomst van onze verse koffiebonen.

Veel gestelde vragen

Koffiebrander kopen?

Om van een overheerlijk kop koffie te kunnen genieten, moeten de groene ongebrande koffie bonen zelf nog worden gebrand. Er zijn meerdere manieren om nog ongebrande koffie te branden. Denk aan een thuisbrander, pan of zelfs popcornmachine. De beste manier is natuurlijk om gebruik te maken van een professionele koffiebrander. Om zelf jouw koffie te branden, vind je ons assortiment verschillende koffiebranders.

Ongebrande koffie kopen?

Bij Fleur de Café kan bestel je (ongebrande) koffie eenvoudig en snel. Plaats de ongebrande koffiebonen in de winkelmand, ga over tot afrekening en jouw bestelling wordt op jouw afleveradres bezorgd.

Waar kan ik ongebrande koffiebonen kopen?

De lekkerste ongebrande koffiebonen koop je bij Fleur de Café. Onze ongebrande koffiebonen zijn afkomstig van de beste plantages van over de hele wereld en hebben onder de ideale omstandigheden hun heerlijke smaken opgedaan. Bepaal zelf jouw koffiesterkte en brand de ongebrande koffiebonen nu zelf. Kies voor onze Single Origins of unieke smaakmelanges.