Sluiten
horeca-thee
Koffiebrander

Professionele koffiebrander

Bent u fan van verse bonenkoffie? Door uw koffiebonen zelf te branden, heeft u de meest vers gebrande koffiebonen voor uw bonenkoffie. Voor deze verse koffie is een koffiebrander onmisbaar. Vind bij Fleur de Café de koffiebrander die past bij uw koffieconsumptie. Drinkt u koffie thuis? Of heeft u een koffiebrander nodig voor uw klanten in de horeca? Voor elke locatie is een geschikte koffiebrander te vinden bij Fleur de Café.

Waarom een koffiebrander kopen?

Bent u een echte koffie fijnproever? Wilt u zelf de smaaksamenstelling van uw koffie bepalen, proeven en beïnvloeden? Dan zijn de ongebrande koffiebonen van Fleur de Café voor u zeer geschikt. Door zelf de verhoudingen Robusta koffiebonen en Arabica koffiebonen te bepalen, heeft u uw gewenste koffiesmaak en verhouding. Deze ongebrande koffiebonen moeten uiteraard wel gebrand worden, alvorens u er koffie van kunt maken. Door gebruik te maken van een koffiebrander, kunt u de koffiebonen zeer gelijkmatig branden. De ongebrande koffiebonen worden zeer vers gebrande koffiebonen met de pure koffie aroma's en smaaksensaties. Zoek voor u de geschike koffiebrander uit, zodat u op ieder moment genoeg vers gebrande koffiebonen heeft. Gebruikt u ongebrande koffiebonen in de horeca? Dan is een grotere koffiebrander aan te bevelen, dan wanneer u koffiebonen moet branden voor uzelf thuis.

Hoe uw koffiebonen niet te branden?

Veel mensen gebruiken andere apparatuur in huis om de koffiebonen te branden. Wij raden dit af. Sommigen branden de koffiebonen op het fornuis, op de barbeque, in de oven of in een popcornmachine. Voor het beste resultaat zijn deze methoden niet geschikt. U kunt de koffiebonen hier niet gelijkmatig branden, waardoor de smaak van de koffie niet voldoende naar boven komt. Vele bonen zullen de rijke koffie aroma's niet over zich krijgen, waardoor de smaak zeer beperkt wordt. Daarom raden wij aan om in elke situatie een professionele koffiebrander te gebruiken.

Koffiebrander voor iedereen

Of u uw bonen nou thuis wil branden, of in de horeca, voor elke situatie heeft Fleur de Café een ideale koffiebrander in het assortiment. Overal kunt u te allen tijde de meest verse bonenkoffie zetten dankzij het zelf branden van ongebrande koffiebonen. 

Koffiebrander voor thuis

Bent u fervent koffiedrinker en wilt u uw koffiebonen thuis branden? Dan is de Francino Roastilino 250 gram koffiebrander zeer geschikt voor u. U kunt tegelijkertijd 250 gram koffiebonen branden met deze koffiebrander. U kunt kiezen uit 4 verschillende brandingsprocessen, die maximaal 10 minuten duren en variëren in temperatuur. Met deze koffiebrander heeft u thuis binnen no-time vers gebrande koffiebonen. 

Koffiebrander voor klein horeca

Uw horeca of koffiespeciaalzaak is zeer gebaat bij de Garanti GKPX 5 kilo koffiebrander. Met een capaciteit van 20 kilo koffiebonen per uur en een koffiebrandtijd van 15 minuten heeft u met deze koffiebrander altijd verse bonenkoffie tot uw beschikking. Door de verspreiding van de verse koffiegeur geeft deze koffiebrander extra dimensie aan de koffiesmaak voor uw klanten.

Koffiebrander voor groot horeca

Vraagt uw horeca of koffiespeciaalzaak om een grotere capaciteit dan de Garanti GKPX 5 kilo koffiebrander? Dan is de Garanti GKPX 12 kilo koffiebrander voor u de oplossing. Met de brandtijd van 12 a 15 minuten en een capaciteit van 12 kilo per keer kunt u met deze koffiebrander minimaal tot 50 kilo koffiebonen per uur branden. Zo hoeft u nooit nee te verkopen indien uw klanten verse bonenkoffie bestellen. 

Bestel uw koffiebrander bij Fleur de Café

Heeft u vragen over onze koffiebranders of over andere producten bij Fleur de Café? Wilt u een nieuwe koffiebrander bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw vragen en uw bestelling.

Andere pagina's

Welke professionele koffiemolen is de beste keuze?

Afstellen koffiemolenMisschien overbodig om te vermelden, maar wil je echt verse koffie schenken, dan is het zelf malen van de koffiebonen een must. Koffie blijft namelijk in de vorm van bonen langer houdbaar dan gemalen koffie. Daardoor schenk je altijd lekkere verse koffie.

Welke koffiemaling heb ik nodig?

Afstellen koffiemolenDe koffiemaling is afhankelijk van uw zetmethode. Alles over de verschillende koffiemalingen en zetmethodes.

De oorsprong van de koffiebonen

oorsprong van de koffiebonenVoor zover bekend ligt de koffie oorsprong in het land Ethiopië en groeide het daar in het tropisch regenwoud.Er bestaat echter een mooi verhaal uit Jemen over de geschiedenis van koffie...