Sluiten
horeca-thee
Tweedehands koffiebranders occasion - Industrial coffee roaster

Tweedehands koffiebrander

Bent u fan van verse bonenkoffie? Door uw koffiebonen zelf te branden, heeft u de meest vers gebrande koffiebonen voor uw bonenkoffie. Voor deze verse koffie is een koffiebrander uiteraard onmisbaar. Momenteel hebben wij 2 tweedehands koffiebranders te koop staan.

 

Tweedehands Tostabar Genius koffiebrander

 

Tostabar genius koffiebrander

Tostabar Genius k1 is de koffiebrander die in staat is om perfect, volautomatisch en constant koffie te branden. De koffiebrander is uitgerust met een touchscreenpaneel, die zelf de hoeveelheid warmte regelt die nodig is om de koffie te branden volgens een perfect en constant brandprofiel. Bij het koffiebranden is geen bediening nodig. De koffiebrander wordt aangedreven door elektriciteit, heeft slechts 3,5 KW nodig en gebruikt geen gas.

 

Met deze Tostabar Genius K1 uit 2013 heeft u een speciale tweedehands koffiebrander te pakken. De koffiebrander is geschikt voor de elke (kleine) koffiebranderij. Deze tweedehandse Tostabar Genius k1 koffiebrander verkopen wij voor:

 

€ 2500,- excl. BTW

Tostabar koffiebrander

 

Tostabar K1 is een betrouwbare koffiebrander, het kan zelfs 24 uur per dag continu werken. Aan het eind van het roosteren kan vrij wel gelijk een andere roostcyclus worden gestart zonder dat er een pauze nodig is. De koffiebrander is in staat om alle koffie soorten te branden. Tostabar Genius k1 is volledig automatisch: de gebrande koffie wordt aan het einde van de cyclus gelost en gekoeld zonder tussenkomst van een operator. De vliezen die de bonen afdekken worden automatisch opgevangen in een speciale lade. Al deze eigenschappen maken de Tostabar Genius K1 onmiskenbaar en ideaal al koffiebrander.

 

 De Tostabar Genius K1 heeft een brandcapaciteit van 800-1400 gram bonen per batch, de duur van de brandcyclus is 12-20  minuten. De brander is relatief klein, een handig tafel model met een gewicht van 110 kilo.

  

  

 

Akanes Koffiebrander

Tweedehands Akaneks koffiebrander

 

Met de Akaneks koffiebrander heeft u een mooi tweedehands instapmodel te pakken. De koffiebrander is vooral geschikt voor een beginnende branderij. Deze tweedehandse Akaneks koffiebrander AKS 10 verkopen  wij voor:

€ 6500,- excl. BTW

 

De koffiebrander komt uit het productiejaar 2018 en heeft zijn oorsprong uit Turkije, Izmir. Zelf hebben wij de Akaneks uitgebreid getest en is de brander een jaar naar tevredenheid gebruikt door een klant. De koffiebrander is bij ons terug gekomen omdat de klant een grotere koffiebrander heeft aangeschaft.

 

Akanes KoffiebranderEen koffiebrander zonder poespas, maar die gewoon doet wat die moet doen, namelijk koffiebonen bruin branden. Zonder uitgebreide extra's, maar daardoor zeer voordelig geprijsd. De koffiebrander is zeer gemakkelijk te gebruiken, het is dan ook een basis koffiebrander. De koffiebrander heeft een makkelijke bediening met de one touch control box, in overleg is er training met uitleg mogelijk. 

 

Naast dat de koffiebrander gemakkelijk in gebruik is, is de brander ook gemakkelijk schoon te houden. Met heet water heeft u de brander snel weer schoon. Deze koffiebrander is speciaal omdat het een gemakkelijke en eenvoudige brander is, die wij voor een aantrekkelijke prijs aan u aanbieden. De koffiebrander heeft een chrome body en de kleur rood. 

 

De Akaneks heeft een brandcapaciteit van 10 kg bonen per batch, ongeveer 4 á 5 batches per uur wat neer komt op zo’n +/- 40 kilo bonen per uur. Tevens is deze koffiebrander voor alle soorten koffie te gebruiken. Bij de Akaneks hoort ook een vliezenvanger, deze is zwart van kleur. 

 

Interesse in een van onze tweedehandse koffiebrander?

Wij geven graag advies !