Directie van Fleur de cafe

De directie van Fleur de cafe

Marc Steenhuis - Directeur, oprichter, ondernemer en verkoper. Is bovendien gek van koffie en auto's. Eugenie Steenhuis - Directeur, oprichter, vrolijke francaise met technische skills. Is gek op thee.

Dit bevlogen ondernemers echtpaar is de stuwende kracht achter Fleur de Café.
Wat begon in 2007 op een zolderkamer is nu uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Waarbij de droom van Marc dit jaar uitgekomen is, Fleur de Café is nu namelijk 'groothandel in koffie en thee én koffiebranderij'.
Marc is ook verantwoordelijk voor de verkoop. En hij weet alles van koffie. Eugenie geeft leiding aan de medewerkers en is daarnaast ook verantwoordelijk voor de administratie en ict. En is de thee expert. Een prima samenwerking dus die gegarandeerd nog veel mooie initiatieven gaat opleveren voor Fleur de Café.

Het team van Fleur de cafe

Philip Preijde - Enthousiaste verkoper rijdt het hele land door. Kan bovendien technische vragen beantwoorden.

Philip werkt al ruim vijf jaar als vertegenwoordiger bij Fleur de Café. Hij doorkruist wekelijks heel Nederland en soms België om bestaande klanten te bezoeken of nieuwe klanten te maken. Dit doet hij met veel plezier, veel energie en altijd met veel passie voor de klant. Zijn gevleugelde uitspraak ‘ik heb weer vrienden gemaakt’, geeft goed weer hoe hij te werk gaat en hoe hij graag met klanten omgaat. Zijn Brabantse achtergrond heeft hier vast mee te maken. Naast zijn werk als vertegenwoordiger is Philip ook inzetbaar als er problemen zijn met een espressomachine, onderhoud nodig is of een baristacursus gegeven moet worden. Voor dat laatste moet Philip van ons regelmatig oefenen en op die manier genieten wij van een heerlijke cappuccino. Philip, dat ge bedankt zijt da witte!

Bericht over Philip op facebook

Conrad Hasman - Technische man, adviseert, installeert, instrueert en natuurlijk repareert.

Conrad Hasman is onze allround techneut. Elke dag opnieuw rijdt hij het hele land door om nieuwe espressomachines te installeren, onderhoud te plegen en storingen te verhelpen. Want als Fleur de Café willen wij graag dat u zo snel mogelijk weer de lekkerste koffie kunt serveren. Het bezoeken van klanten op locatie is soms best intensief, maar gelukkig ‘loopt’ Conrad zelf ook op koffie, dus kan hij zijn werk direct testen voordat hij naar de volgende klus gaat

Bericht van Conrad op Facebook

Ödön Tichi - Altijd aanwezig, houdt de voorraad in de gaten en verkoopt het ondertussen ook weer.

Onze collega heeft zijn roots in Hongarije vandaar zijn mooie naam. Ödön is verantwoordelijk voor de inkoop. Daarvoor struint hij regelmatig over het World Wide web op zoek naar de beste producten tegen de beste prijs, van serviesgoed tot bramenblaadjes, van afkloplades tot rooibosthee. Naast inkoop is Odön ook nauw betrokken bij de verkoopbegeleiding van espressomachines. Daarbij komt het technisch inzicht van Ödön goed van pas. Ödön werkt overigens bijna fulltime dus weet hij als geen ander wat er speelt bij Fleur de Café.

Bericht Ödon op Facebook

Marian Kappenburg - Ons rekenwonder. Kan goed tellen en weet precies wat er binnenkomt en uitgaat.

Na een lange loopbaan bij de Rabobank werkt Marian sinds anderhalf jaar bij ons. En daar zijn wij heel blij mee. Want Marian is punctueel, werkt gestructureerd en doet dit met humor. Diegene van u, die wel eens een administratieve vraag hebben, kennen Marian Kappenburg uiteraard. Zij is namelijk verantwoordelijk voor de administratie van Fleur de Café. Dagelijks is zij druk met banktransacties, paypal en openstaande posten. En, niet onbelangrijk, ze houdt voor ons precies bij hoeveel vakantiedagen we nog hebben.

Bericht over Marian op Facebook

Gerrie van Walstijn - Weet alle producten in het magazijn te vinden en kan in een oogopslag zien in welke doos het verpakt moet worden.

Gerrie is als productiemedewerker de drijvende kracht achter het klaarmaken van alle bestellingen. En dit doet zij met een snelheid en precisie die niet veel mensen haar nadoen. Ze is dan ook degene met de meeste ervaring. Gerrie is namelijk de eerste medewerker van Fleur de Café en werkt inmiddels zo'n 6 jaar bij ons bedrijf. En we hopen dat ze nog heel lang blijft.

Bericht over Gerrie op Facebook

Tonny Turubassa - Koffie, koffie en nog eens koffie. Brandt koffie, verpakt koffie en drinkt koffie

Tonny werkt als magazijnmedewerker en thee verpakker, maar inmiddels is Tonny volleerd koffiebrander. Zijn werk bestaat nu voornamelijk uit het melangeren, branden en verpakken van koffie. De termen first crack, medium roast of full city dark roast, zijn voor de meeste mensen abracadabra, maar voor Tonny is dit dagelijkse kost. Hij is getraind in het herkennen en beoordelen van de beste branding voor de juiste bonen. Een belangrijke taak die daarbij hoort is het onderhouden van de vier verschillende koffiebranders, de ontstener, maler en de inpakmachine. Het branden van koffie is, naast het checken en inruimen van de inkomende goederen, meer dan een dagtaak geworden. Binnenkort komt er versterking voor Tonny. Tot die tijd brandt Tonny rustig door.

Bericht over Tonny op facebook

Dorien Kornet Warmels - Miss Thee

Onze goedlachse Dorien werkt 4 dagen per week in ons bedrijfsmagazijn. Daar heeft ze diverse taken zoals bestellingen klaarmaken, thee melangeren, thee en koffie verpakken. Bovendien zorgt ze samen met andere collega’s voor het schoonhouden van ons pand. Dorien zorgt voor gezelligheid, is super lief en daarnaast ook nog eens een harde werkster. Een topcollega!

Bericht over Dorien op Facebook

Erwin Holleboom - Brandt, selecteert, proeft en verpakt daarna onze koffie.

Erwin werkt inmiddels alweer twee jaar bij Fleur de Café als brandmeester. Hij brandt, selecteert en proeft de koffie. En dat doet hij erg goed. Zelfs al is het soms wel erg heet rond zijn werkplek. Laat Erwin een blik op de koffiebonen werpen en hij weet je er alles over te vertellen. De brandgraad, de kwaliteit, de soort koffiebonen. Erwin is een echte koffiefanaat en heeft bij ons van zijn hobby zijn werk gemaakt.

Bericht over Erwin op Facebook
Gilles onze monteur

Gilles van den Berg - Technische man, repareert en onderhoudt zeer secuur uw espressomachine

Gilles van den Berg is onze technische man, hij weet alles van koffie machines af. Hij gaat heel het land door om de beste service te bieden, om onderhoud te plegen, nieuwe machines te installeren maar ook om storingen te verhelpen. Gilles gaat voor het beste resultaat.

Sandra Holleboom

Sandra Holleboom - Goedlachse binnendienst medewerkster

Sandra Holleboom, onze goedlachse binnendienst medewerkster, voor al uw vragen staat ze u telefonisch en per mail graag te woord. Sandra is verantwoordelijk voor de binnenkomende orders, maakt offertes en verzorgt de facturen, dit doet ze met passie. Door haar ervaringen kan ze je veel vertellen over koffie en thee. Sandra houdt er ook van om een praatje te maken, ze zorgt voor gezelligheid met haar humor maar is ook een keiharde werkster!

Marijntje Goovaerts

Marijntje Goovaerts - Onze koffie specialiste

Marijntje Goovaerts, onze koffie specialiste. Marijntje werkt sinds kort bij Fleur de Café maar door al haar ervaring weet ze veel van koffie branden. Ze brandt dus koffie, ze selecteert koffie en proeft koffie! Marijntje staat haar mannetje, heeft veel in haar mars en weet haar hoofd goed koel te houden.   

Ronald van Dam

Ronald van Dam - Enthousiaste koffie en thee man

Ronald van Dam, werkt nog maar kort bij Fleur de Café maar weet al hoe alles reilt en zeilt. Ronald werkt 4 dagen per week in ons bedrijfsmagazijn. Daar heeft hij diverse taken zoals bestellingen klaar maken, thee melangeren, koffie en thee verpakken. Binnenkort gaat hij ook leren koffie branden!

Kim Roelofs

Kim Roelofs - Houdt de website goed in de gaten

Kim Roelofs, dat ben ik! Ik werk nog maar kort bij Fleur de Café… Voor Fleur de Café schrijf ik teksten voor de website, voor facebook en ga ik binnenkort ook blogs schrijven. Naast het bedenken van teksten en social media bij houden, werk ik met Ödön en Sandra op de binnendienst. Er is een grote kans dat u mij aan de telefoon krijgt, ik probeer u dan zo goed mogelijk te helpen door al uw vragen te beantwoorden.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere bloggen van Fleur de cafe

18.09.2020

Koffie en thee voor fijnproevers

Koffie en thee voor fijnproevers is de slogan van Fleur de Café. Wij verkopen namelijk echt alleen de beste kwaliteit koffie en thee, en ook onze randassortiment is van hoogwaardige kwaliteit. Dat kwaliteit te proeven is staat bij ons namelijk als een paal boven water. Daarom kiezen wij elke dag met zorg voor de mooiste theeën en de lekkerste koffiesoorten.
Lees meer
14.09.2020

Het ontstaan van Fleur de cafe

Marc en Eugenie Steenhuis hebben jarenlange ervaring in koffie en thee. Begonnen op een zolderkamer is Fleur de Café nu uitgegroeid tot leverancier van espressomachines, koffie en thee.
Lees meer
07.09.2020

Privacy statement

Fleur de Café gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt om onze dienstverlening zo goed mogelijk te verrichten.
Lees meer
07.09.2020

Algemene voorwaarden

Bekijk onze Algemene voorwaarden.
Lees meer
07.09.2020

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag aan Fleur de Café? Kijk dan eens in de lijst veelgestelde vragen, wellicht staat uw vraag erbij en vindt u daar ook het antwoord op uw vraag over koffie, thee, uw bestelling en de bezorging.
Lees meer
07.09.2020

Over ons

Koffie en thee voor fijnproevers is al 10 jaar lang de slogan van Fleur de Café. Toen, bij de oprichting van Fleur de Café, gekozen met het oog op de visie om hoge kwaliteit koffie en thee te verkopen. Inmiddels een vaste norm voor al onze producten. Dat kwaliteit te proeven is staat bij ons namelijk als een paal boven water.
Lees meer
07.09.2020

Maak kennis met het team van Fleur de Café

Het team medewerkers van Fleur de Café is heel divers, maar ze hebben een ding gemeen, ze zijn allemaal dol op koffie en thee. Maak direct kennis met ze.
Lees meer
07.10.2018

Open Dag 6 oktober 2018

Fleur de Café bestaat 10 jaar en viert dit met een feestelijke open dag. Kom op 6 oktober 2018 ook op de koffie of thee. Bezoek ons pand en beleef het koffiebranden, theemelangeren, latte art workshop en proef vooral veel koffie of thee.
Lees meer