Directie van Fleur de cafe

De directie van Fleur de Café

Marc Steenhuis - Directeur, oprichter, ondernemer en verkoper. Is bovendien gek van koffie en auto's. Eugenie Steenhuis - Directeur, oprichter, vrolijke francaise met technische skills. Is gek op thee.

Dit bevlogen ondernemers echtpaar is de stuwende kracht achter Fleur de Café.
Wat begon in 2007 op een zolderkamer is nu uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Waarbij de droom van Marc dit jaar uitgekomen is, Fleur de Café is nu namelijk 'groothandel in koffie en thee én koffiebranderij'.
Marc is ook verantwoordelijk voor de verkoop. En hij weet alles van koffie. Eugenie geeft leiding aan de medewerkers en is daarnaast ook verantwoordelijk voor de administratie en ict. En is de thee expert. Een prima samenwerking dus die gegarandeerd nog veel mooie initiatieven gaat opleveren voor Fleur de Café.

Het team van Fleur de Café

Philip Preijde - Enthousiaste verkoper rijdt het hele land door. Kan bovendien technische vragen beantwoorden.

Philip werkt al ruim vijf jaar als vertegenwoordiger bij Fleur de Café. Hij doorkruist wekelijks heel Nederland en soms België om bestaande klanten te bezoeken of nieuwe klanten te maken. Dit doet hij met veel plezier, veel energie en altijd met veel passie voor de klant. Zijn gevleugelde uitspraak ‘ik heb weer vrienden gemaakt’, geeft goed weer hoe hij te werk gaat en hoe hij graag met klanten omgaat. Zijn Brabantse achtergrond heeft hier vast mee te maken. Naast zijn werk als vertegenwoordiger is Philip ook inzetbaar als er problemen zijn met een espressomachine, onderhoud nodig is of een baristacursus gegeven moet worden. Voor dat laatste moet Philip van ons regelmatig oefenen en op die manier genieten wij van een heerlijke cappuccino. Philip, dat ge bedankt zijt da witte!

Bericht over Philip op facebook

Conrad Hasman - Technische man, adviseert, installeert, instrueert en natuurlijk repareert.

Conrad Hasman is onze allround techneut. Elke dag opnieuw rijdt hij het hele land door om nieuwe espressomachines te installeren, onderhoud te plegen en storingen te verhelpen. Want als Fleur de Café willen wij graag dat u zo snel mogelijk weer de lekkerste koffie kunt serveren. Het bezoeken van klanten op locatie is soms best intensief, maar gelukkig ‘loopt’ Conrad zelf ook op koffie, dus kan hij zijn werk direct testen voordat hij naar de volgende klus gaat

Bericht van Conrad op Facebook

Ödön Tichi - Altijd aanwezig, houdt de voorraad in de gaten en verkoopt het ondertussen ook weer.

Onze collega heeft zijn roots in Hongarije vandaar zijn mooie naam. Ödön is verantwoordelijk voor de inkoop. Daarvoor struint hij regelmatig over het World Wide web op zoek naar de beste producten tegen de beste prijs, van serviesgoed tot bramenblaadjes, van afkloplades tot rooibosthee. Naast inkoop is Odön ook nauw betrokken bij de verkoopbegeleiding van espressomachines. Daarbij komt het technisch inzicht van Ödön goed van pas. Ödön werkt overigens bijna fulltime dus weet hij als geen ander wat er speelt bij Fleur de Café.

Bericht Ödon op Facebook

Marian Kappenburg - Ons rekenwonder. Kan goed tellen en weet precies wat er binnenkomt en uitgaat.

Na een lange loopbaan bij de Rabobank werkt Marian sinds anderhalf jaar bij ons. En daar zijn wij heel blij mee. Want Marian is punctueel, werkt gestructureerd en doet dit met humor. Diegene van u, die wel eens een administratieve vraag hebben, kennen Marian Kappenburg uiteraard. Zij is namelijk verantwoordelijk voor de administratie van Fleur de Café. Dagelijks is zij druk met banktransacties, paypal en openstaande posten. En, niet onbelangrijk, ze houdt voor ons precies bij hoeveel vakantiedagen we nog hebben.

Bericht over Marian op Facebook

Gerrie van Walstijn - Weet alle producten in het magazijn te vinden en kan in een oogopslag zien in welke doos het verpakt moet worden.

Gerrie is als productiemedewerker de drijvende kracht achter het klaarmaken van alle bestellingen. En dit doet zij met een snelheid en precisie die niet veel mensen haar nadoen. Ze is dan ook degene met de meeste ervaring. Gerrie is namelijk de eerste medewerker van Fleur de Café en werkt inmiddels zo'n 6 jaar bij ons bedrijf. En we hopen dat ze nog heel lang blijft.

Bericht over Gerrie op Facebook

Tonny Turubassa - Koffie, koffie en nog eens koffie. Brandt koffie, verpakt koffie en drinkt koffie

Tonny werkt als magazijnmedewerker en thee verpakker, maar inmiddels is Tonny volleerd koffiebrander. Zijn werk bestaat nu voornamelijk uit het melangeren, branden en verpakken van koffie. De termen first crack, medium roast of full city dark roast, zijn voor de meeste mensen abracadabra, maar voor Tonny is dit dagelijkse kost. Hij is getraind in het herkennen en beoordelen van de beste branding voor de juiste bonen. Een belangrijke taak die daarbij hoort is het onderhouden van de vier verschillende koffiebranders, de ontstener, maler en de inpakmachine. Het branden van koffie is, naast het checken en inruimen van de inkomende goederen, meer dan een dagtaak geworden. Binnenkort komt er versterking voor Tonny. Tot die tijd brandt Tonny rustig door.

Bericht over Tonny op facebook

Dorien Kornet Warmels - Miss Thee

Onze goedlachse Dorien werkt 4 dagen per week in ons bedrijfsmagazijn. Daar heeft ze diverse taken zoals bestellingen klaarmaken, thee melangeren, thee en koffie verpakken. Bovendien zorgt ze samen met andere collega’s voor het schoonhouden van ons pand. Dorien zorgt voor gezelligheid, is super lief en daarnaast ook nog eens een harde werkster. Een topcollega!

Bericht over Dorien op Facebook

Erwin Holleboom - Brandt, selecteert, proeft en verpakt daarna onze koffie.

Erwin werkt inmiddels alweer meer dan vijf jaar bij Fleur de Café als brandmeester. Hij brandt, selecteert en proeft de koffie. En dat doet hij erg goed, zelfs al is het soms wel erg heet rond zijn werkplek. Laat Erwin een blik op de koffiebonen werpen en hij weet je er alles over te vertellen. De brandgraad, de kwaliteit, de soort koffiebonen. Erwin is een echte koffiefanaat en heeft bij ons van zijn hobby zijn werk gemaakt.

Bericht over Erwin op Facebook

Gilles van den Berg - Technische man, repareert en onderhoudt zeer secuur uw espressomachine

Gilles van den Berg is onze technische man, hij weet alles van koffie machines af. Hij gaat heel het land door om de beste service te bieden, om onderhoud te plegen, nieuwe machines te installeren maar ook om storingen te verhelpen. Gilles gaat voor het beste resultaat.

Bericht over Gilles op Facebook

Marijntje Goovaerts - Onze gepassioneerde koffiebrandster

Marijntje is een gepassioneerde koffiebrandster, ze heeft veel ervaring met koffiebranden en het melangeren van thee en is daardoor een echte expert geworden op dit gebied. Het is haar passie om de lekkerste koffie en thee te creëren en ze doet er dan ook alles aan om de perfecte smaken te ontwikkelen. Als koffiebrandster staat Marijntje goed haar mannetje. Ze is niet bang om haar handen vuil te maken en houdt haar hoofd koel tijdens het brandproces. Maar Marijntje heeft meer in haar mars dan alleen koffiebranden. Ze is ook een echte teamspeler en werkt samen met haar collega's om ervoor te zorgen dat de koffiebranderij op rolletjes loopt.

Bericht over Marijntje op Facebook
Fleur de Café logo

Jurriën Bouwkamp - De zingende koffie brander

Jurriën werkt als koffiebrander en magazijnmedewerker bij Fleur de Café. Zijn werkzaamheden bestaan uit o.a. het melangeren, branden en verpakken van de heerlijke koffie die Fleur de Café biedt. Daarnaast heeft Jurriën diverse taken in het magazijn, zoals het verpakken van thee, het verzamelen van orders en het klaarmaken van bestellingen.

Onlangs heeft Jurriën ook zijn heftruckcertificaat behaald, waardoor hij nog meer waarde kan toevoegen aan het team. Met deze nieuwe vaardigheid kan hij namelijk nog sneller en efficiënter werken. Door zijn hobby’s in de theaterscene is Jurriën dan ook een geweldige gangmaker en brengt altijd vrolijkheid en optimisme mee naar het werk.

Rene van der Ven | Fleur de Café

René van der Ven - De thee melangeur maar drinkt het liefst koffie

René is onze thee specialist maar drinkt het liefst koffie. René melangeert en verpakt thee, hij houdt de voorraden hiervan goed in de gaten want hij geeft altijd precies aan wanneer ingrediënten bijna op zijn. René heeft veel leuke verhalen over zijn voormalige taxi bedrijf en het allerbelangrijkste is dat René altijd een lach op zijn gezicht heeft.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere bloggen van Fleur de cafe

20.05.2022

Klantenservice

De Klantenservice van Fleur de Cafe helpt u graag bij al uw vragen. Het lokale telefoonnummer en overige contactmogelijkheden vind je op deze pagina.
Lees meer
08.04.2022

Werken bij

Lijkt het je leuk om bij Fleur de Café te werken of stage te lopen? Maar staan er op dit moment geen vacatures open? Fleur de Café staat open voor open sollicitaties en denkt graag onder het genot van een kopje koffie of thee met jou mee over de mogelijkheden.
Lees meer
14.09.2020

Het ontstaan van Fleur de cafe

Marc en Eugenie Steenhuis hebben jarenlange ervaring in koffie en thee. Begonnen op een zolderkamer is Fleur de Café nu uitgegroeid tot leverancier van espressomachines, koffie en thee.
Lees meer
07.09.2020

Privacy statement

Fleur de Café gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt om onze dienstverlening zo goed mogelijk te verrichten.
Lees meer
07.09.2020

Algemene voorwaarden

Bekijk onze Algemene voorwaarden.
Lees meer
07.09.2020

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag aan Fleur de Café? Kijk dan eens in de lijst veel gestelde vragen, wellicht staat jouw vraag erbij en vind je daar ook het antwoord op jouw vraag over koffie, thee, bestellingen en de bezorging.
Lees meer