Macap tamper Iberital

Met de Macap professional tamper, druk u de koffie eenvoudig altijd met 20 kilo, en recht aan. Door de ingebouwde moment sleutel maakt het dus niet meer uit wie er achter de bar staat. Ook kunt u door deze constante druk uw molen hier exact op afstellen.
Op voorraad
302,50 incl. BTW
250,00 excl. BTW
wfo1
wfo1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
Dagelijks levering. Kwaliteit is verslavend!
Voor persoonlijk advies staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722

Grote oplage of zakelijk bestellen?

Bestel je voor op kantoor, als horecabedrijf, wil je reseller worden of je eigen private label starten? Wordt zakelijke klant en profiteer van kortingen.

Doe een aanvraag
  • Meer informatie
  • Specificaties

Waarom is goed tampen belangrijk?

Hoewel het vaak onderschat wordt, is goed tampen wel degelijk van belang voor de smaak van de koffie. Door het gelijkmatig tampen van de gemalen koffie wordt de druk op het maalsel gelijkmatig opgebouwd. De losse maling verandert daarbij in een dikke koek. Het water zal daardoor door de gehele koek gedrukt worden en gelijkmatig extraheren. Wordt het maalsel scheef aangedrukt dan zal het water de weg van de minste weerstand zoeken en dus overwegend door het dunnere gedeelte van de koek dringen. De koffie zal daardoor niet geheel extraheren en minder vol en smaakvol zijn. Lees meer over tampen.

Artikelnummer KP035
Voorraad 3 stuks
Barista tools Tamper
Levering Kan worden opgestuurd