Koffiebranders

Wil je genieten van een optimale koffiebeleving? Brandt dan zelf je koffie met een koffiebrander. De geur van vers gebrande koffiebonen uit jouw eigen koffiebrander. Met een unieke en professionele koffiebrander brand je zelf jouw koffiebonen. Geef de koffiebonen body en haal zelf de complexe smaakaroma’s naar boven. Op deze manier voorzie je iedere belangstellende van een overheerlijk kopje koffie en wordt koffie drinken bij jouw horecazaak een onvergetelijke ervaring. Brand bijvoorbeeld jouw eigen koffiebonen melange met de speciaal ontwikkelde Kuban koffiebranders van Fleur de Café. Wil je graag een professionele koffiebrander kopen voor jouw horecavestiging of koffiebranderij? Bekijk dan nu ons assortiment op deze pagina.

Welke soort machine zoek je? Koffiebrander    Inpakmachine    Sealer    Koffiebrander tools    Ontstener    Naverbrander

Filter je resultaten
Er zijn 31 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Impulse Heat sealer PI200

Kuban Base 1,5 Electric

Kuban Coffee Destoner 12 en 18 kilo

Colino Screen size kit

Kuban Supreme 3 kg Coffee roaster

Aanrechtframe op automatische schaal

Automatische schaalframe-uitbreiding

Polystar sealer 400 DSM

Kuban Supreme 24 kg koffiebrander

Kuban Supreme 1,8 kg Coffee roaster

Kuban Naverbrander 12 kilo

Gene Cafe coffee roaster CBR-101 Zwart

Gene Cafe coffee roaster CBR-101 Rood

King Coffee Bean Cooler

Gene Cafe coffee roaster zwart pakket

Gene Cafe coffee roaster rood pakket

Profiel systeem voor Kuban Supreme roasters

Automatisch schaalmondstuk voor kleine zakjes

Koffiebonen automatische lader

Kuban Supreme 6 kg Coffee roaster

Kuban Naverbrander 3 & 6 kilo

Automatisch weeg en doseermachine 1500

Kuban Supreme 18 kg Koffiebrander Coffee roaster

Kuban Supreme 12 kg Coffee roaster

Kuban Coffee Destoner 3 tot 6 kilo

Automatisch weeg en doseermachine 3000

Vochtmeter Draminski

Fracino Roastilino Coffee roaster

Kuban Supreme 30 kg koffiebrander

Tiny Tonino Set

Voetpedaal voor sealer

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Optimale branding voor geavanceerde software

Speciaal voor alle verschillende koffiebranders van het merk Kuban Supreme hebben we een profiel systeem ontwikkeld. Met dit profielsysteem kun je alle variabelen instellen en automatiseren. Je kan een profiel aanmaken voor de verschillende koffiesoorten, dit profiel is aanhoudend aan te passen en op te opslaan. De koffiebrander zal het gekozen brandprofiel elke keer exact afspelen. Het gaat dus om een volledig brandproefiel waarbij het mogelijk is om de exacte temperatuur per seconde in te stellen.

Koffiebranders voor horeca

De aanschaf van een professionele koffiebrander van Fleur de Café biedt kwaliteit. Door een perfect gebrande kop koffie te serveren, zal de klanttevredenheid toenemen. Daarnaast heeft het branden van jouw eigen koffiebonen ook enorme voordelen voor de inkoop van jouw koffie. Zo bespaar je op extra kosten voor het brandproces van de koffiebonen. Brand nu zelf voordelig jouw jute zakken met ongebrande groene koffiebonen voor de lekkerste smaakaroma’s. Kwaliteit proef je.

Als eigen koffiebranderij voorzie je niet alleen de klanten in jouw onderneming van kwaliteitskoffie, maar kun je ook b2b klanten jouw eigen gebrande koffiebonen verkopen. Wil je het nog groter aanpakken? Dan adviseren we je graag over de benodigde producten en instrumenten om dit te realiseren. Als groothandelaar in koffieproducten kun je bij ons terecht om de perfecte koffie te produceren en verkopen.

Koffiebranders voor particulieren

Houd je van koffie en ben je hier ook in geïnteresseerd? Maak dan van koffiebranden jouw nieuwe thuis hobby. De eerste stap om thuis koffie te gaan branden is om te beginnen met het uitzoeken van de geschikte koffiebrander. Afhankelijk van het budget en je doel kan je een koffiebrander gaan zoeken. De Gene Café Roaster is een geschikte koffiethuisbrander. Deze brander is ontwikkeld om het proces te vereenvoudigen en combineert dat met een modern design en een simpele werkwijze. Brand zelf jouw uitgekozen mooiste groene bonen en maak het gehele brandproces mee. De koffiebranders zijn door ons getest op kwaliteit en als groothandelaar in koffiebranders vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

Bij de koffiebranders

Als je een koffiebranderij wil gaan beginnen heb je natuurlijk ook groene ongebrande bonen nodig. Wij bieden zowel ongebrande Arabica bonen als Robusta bonen aan. Deze bonen komen uit verschillende landen, zogenoemde Single Origins of zelfs van één boerderij als Single Estate bonen. Deze groene koffiebonen kun je meteen gebruiken of melangeren met een andere boon tot jouw ideale smaak en branden naar eigen voorkeur! De smaakbeleving van zelf gebrande koffie is eigenlijk met geen pen te beschrijven, maar sensationeel komt in de buurt. Op onze website vind je ongebrande koffiebonen per kilo, wil je koffiebonen per baal in een jute zak inkopen? Neem dan contact met ons op, graag vertellen wij je meer over de mogelijkheden.

Ontstener: zuiver jouw gebrande koffiebonen

Heb je jouw verse koffiebonen gebrand? Dan is het belangrijk alle koffiebonen door een ontstener te halen. Tijdens de oogst en het verwerkingsproces van de groene koffiebonen kunnen natuurlijke resten achterblijven, zoals takjes en steentjes. Wanneer je jouw vers gebrande koffiebonen en deze resten in de koffiemolen stopt, kan het een defect geven aan jouw professionele koffiemolen. Om enkel de vers gebrande bonen over te houden en de voorraad te zuiveren van productvreemde restjes, raden wij aan een ontstener te gebruiken. Deze kun je gebruiken nadat jouw koffiebonen zijn gebrand en afgekoeld. Een ontstener zuigt de licht gebrande koffiebonen op, waardoor overige restjes achterblijven. Zo zuiver je gebrande koffiebonen van productvreemde deeltjes die mogelijk nog aanwezig zijn. Als resultaat kun je zuivere koffie leveren.

Eenvoudig wegen, verpakken en sealen

Heb je de ambitie om een professionele koffiebranderij op te zetten? Of wil je met jouw koffiebrander grote hoeveelheden in één keer branden? Dan is een weeg- en inpakmachine een belangrijke aanvulling voor jouw koffiebranderij. Met deze machine kun je makkelijk jouw vers gebrande koffiebonen wegen en verpakken. Zo voorzie je jouw klanten van de juiste hoeveelheden en bespaar je kostbare tijd aan het verpakken van jouw koffieproducten. Voor effectief en mobiel gebruik is de inpakmachine in ons assortiment voorzien van wieltjes. Deze is instelbaar op gewichten en varieert in twee snelheden. Zo bepaal je de juiste plek en snelheid om jouw koffiebonen te wegen en verpakken. Daarnaast bieden wij ook een sealapparaat om jouw koffiezaken direct en zorgvuldig te kunnen sluiten. Dit kan eenvoudig met cellofaan, papier-, aluminium- en andere laminaatfolies. Zo  weet je zeker dat jouw koffieproducten goed verpakt zijn.

De juiste verpakking voor verse koffie

Direct nadat de koffiebonen zijn gebrand, geven de bonen kooldioxide en andere gassen af. Door de grote hoeveelheid van deze stoffen, is de koffie nog niet van optimale kwaliteit. Hierom is het belangrijk de gebrande koffiebonen te laten rusten en ontgassen, ook wel het rustproces genoemd. Rust zorgt ervoor dat jouw gebrande koffiebonen een betere body krijgt. Aromabestanddelen binden zich met de oliën, waardoor de prachtige smaken vrijkomen. Om rekening te houden met dit rustproces, bevatten de koffiezakken uit ons assortiment een ventiel. Gassen kunnen via dit ventiel uit de verpakking gezuiverd. Zuurstof kan daarentegen de verpakking niet in. Hierdoor krijgen jouw gebrande koffiebonen prachtige smaken en blijven ze voor lange tijd goed.

Interesse in een koffiebrander?
Wij geven graag advies!