Koffiemachines - 2 groeps

Wil je jouw medewerkers op kantoor of jouw gasten in jouw horecaonderneming laten genieten van de rijke en gedurfde smaken van espresso? Dan is een 2 groeps machine een echte must voor jou. Een goede kop koffie mag natuurlijk niet ontbreken. Is jouw oude espresso koffiemachine toe aan vervanging of wil je deze een upgrade geven? Met een professionele 2 groepsmachine van Fleur de Café serveer je voor een scherpe prijs enkel de lekkerste koffie. Onze professionele 2 groepsmachines zijn direct uit voorraad leverbaar. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan snel ons assortiment en ontdek jouw favoriet.

Waar heb je je koffiemachines voor nodig?    HORECA    MKB    Particulier

Welke soort koffiemachines zoek je?    Espressomachine    Volautomaat    Filtermachine

Filter je resultaten
Er zijn 27 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Crem EX3 zwart compact 2 groeps

Fiamma Compass 2 DB TC Zwart

Fiamma Quadrant 2 DSP TC Barista Zwart

Fiamma Caravel 2CV Compact TC Restyle Zwart

Fiamma Caravel 2CV Restyle Zwart

Fiamma Quadrant 2 DSP TC Barista Wit

Fiamma Compass 2 DB TC Wit

Fiamma Caravel 2CV Compact TC Restyle Wit

wfo1 Nieuw!

Unic Aura V2 2 groeps

Fracino Dual Fuel Retro 3 groeps

Crem EX3 Smartsteam zwart 2 groeps

BFC Classica GT 2 groeps

Crem EX3 Smartsteam compact zwart 2 groeps

wfo1 Nieuw!

Lanorma LN1 zwart 2 groeps

wfo1 Nieuw!

Lanorma LN1 zwart 2 groeps hoogmodel

BFC Aviator 5 keys espressomachine zwart

Fracino Dual Fuel Retro 2 groeps

Fracino Dual Fuel Contempo 2 groeps

Expobar Diamant Pro 2 groeps single boiler

Crem EX3 wit 2 groeps

Crem EX3 zwart 2 groeps

CBC Royal Synchro 2

Expobar Diamant Pro 2 groeps multi boiler

Expobar Carat 2 groeps zwart

Expobar G10 2 groeps

Expobar G10 2 groeps wit

wfo1 Meest populair

Expobar Onyx 2 groeps laag model

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Wat is een 2 groepsmachine?

Een 2 groepsmachine is eigenlijk gewoon een piston koffiemachine met, zoals de naam al zegt, 2 zetgroepen. Een piston machine kenmerkt zich door het losse filterdrager waarin je gemalen koffie terecht komt. Anders dan bij een volautomaat koffiemachine, moeten de bonen bij een pistonmachine zelf gemalen worden. Het malen van de bonen kan je doen in een grinder, of terwijl, een koffiemolen. We hebben verschillende koffiemolens in het assortiment die hiervoor gebruikt kunnen worden. Je zou natuurlijk ook gemalen bonen al kunnen kopen zodat je ze zelf niet meer hoeft te malen. Iedere koffieboon is geschikt voor een pistonmachine, zolang de bonen maar gemalen zijn.

Professionele 2 groepsmachine van Fleur de Café

Heb je een professionele 2 groepsmachine op het oog? Door hem bij Fleur de Café te bestellen profiteer je van veel diverse voordelen. Zo kun je bij ons jouw espresso apparaat kopen voor een scherpe prijs, en dat zonder koffieverplichting. Wat bedoelen we hiermee? Bij Fleur de Café koop je een hoogwaardige koffiemachine, zonder dat je aan een contract vastzit. Na de koop is de machine helemaal jouw eigendom en ben je verder niet gebonden aan verplichtingen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat dat je van een eenjarige-garantie op jouw espressomachine profiteert. Zo schenk je jouw klanten voor een prachtige prijs overheerlijke kwaliteitskoffie van de espressomachine.

Onderhoud aan je 2 groepsmachine

Om voor lange tijd van jouw espressomachine te genieten, is het belangrijk deze goed te onderhouden. Voor bijna alle koffiemachines van Fleur de Café geldt dat deze automatisch aangeven wanneer en waarvoor onderhoud nodig is. Een professionele espressomachine vereist daarentegen iets meer aandacht. Zo moeten de ring en douche van de zetgroep ieder jaar worden vervangen. Daarnaast is het belangrijk dat je de zetgroep dagelijks reinigt, wat je eenvoudig met een borstel en reinigingsmiddel kan doen. Heb je geen reinigingsmateriaal op voorraad? In ons assortiment vind je verschillende onderhoudsproducten voor jouw koffiemachines. Ook vind je verschillende onderdelen van koffiemachines om deze bij storing of slijtage te kunnen vervangen.