Koffiemachines - 3 groeps

Wil je jouw medewerkers op kantoor of jouw gasten in jouw horecaonderneming laten genieten van de rijke en gedurfde smaken van espresso? Dan is een 3 groeps machine een echte must voor jou. Een goede kop koffie mag natuurlijk niet ontbreken. Is jouw oude espresso koffiemachine toe aan vervanging of wil je deze een upgrade geven? Met een professionele 3 groepsmachine van Fleur de Café serveer je voor een scherpe prijs enkel de lekkerste koffie. Onze professionele 3 groepsmachines zijn direct uit voorraad leverbaar. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan snel ons assortiment en ontdek jouw favoriet.

Waar heb je je koffiemachines voor nodig?    HORECA    MKB    Particulier

Welke soort koffiemachines zoek je?    Espressomachine    Volautomaat    Filtermachine

Filter je resultaten
Er zijn 4 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

BFC Galileo 3 groeps 21 liter

BFC Monza K 3 groeps

BFC Galileo 2 groeps 14 liter

Crem EX3 zwart 3 groeps

Wat is een 3 groepsmachine?

Een 3 groepsmachine is eigenlijk gewoon een piston koffiemachine met, zoals de naam al zegt, 3 zetgroepen. Een piston machine kenmerkt zich door het losse filterdrager waarin je gemalen koffie terecht komt. Anders dan bij een volautomaat koffiemachine, moeten de bonen bij een pistonmachine zelf gemalen worden. Het malen van de bonen kan je doen in een grinder, of terwijl, een koffiemolen. We hebben verschillende koffiemolens in het assortiment die hiervoor gebruikt kunnen worden. Je zou natuurlijk ook gemalen bonen al kunnen kopen zodat je ze zelf niet meer hoeft te malen. Iedere koffieboon is geschikt voor een pistonmachine, zolang de bonen maar gemalen zijn.

Professionele 3 groepsmachine van Fleur de Café

Heb je een professionele 3 groepsmachine op het oog? Door hem bij Fleur de Café te bestellen profiteer je van veel diverse voordelen. Zo kun je bij ons jouw espresso apparaat kopen voor een scherpe prijs, en dat zonder koffieverplichting. Wat bedoelen we hiermee? Bij Fleur de Café koop je een hoogwaardige koffiemachine, zonder dat je aan een contract vastzit. Na de koop is de machine helemaal jouw eigendom en ben je verder niet gebonden aan verplichtingen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat dat je van een eenjarige-garantie op jouw espressomachine profiteert. Zo schenk je jouw klanten voor een prachtige prijs overheerlijke kwaliteitskoffie van de espressomachine.

Onderhoud aan je 3 groepsmachine

Om voor lange tijd van jouw espressomachine te genieten, is het belangrijk deze goed te onderhouden. Voor bijna alle koffiemachines van Fleur de Café geldt dat deze automatisch aangeven wanneer en waarvoor onderhoud nodig is. Een professionele espressomachine vereist daarentegen iets meer aandacht. Zo moeten de ring en douche van de zetgroep ieder jaar worden vervangen. Daarnaast is het belangrijk dat je de zetgroep dagelijks reinigt, wat je eenvoudig met een borstel en reinigingsmiddel kan doen. Heb je geen reinigingsmateriaal op voorraad? In ons assortiment vind je verschillende onderhoudsproducten voor jouw koffiemachines. Ook vind je verschillende onderdelen van koffiemachines om deze bij storing of slijtage te kunnen vervangen.