Koffiemachines - 3 groeps

Fleur de Café is importeur van de verschillende merken professionele koffiemachines voor de horeca zoals Expobar, BFC, Fiamma, Fracino en diverse andere merken. Als horecaondernemer wilt u uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren, maar ook thuis een goede kop koffie is een must. Een professionele koffiemachine voor de horeca is daarbij van belang. De horeca koffiezetapparatuur uit ons assortiment staan erom bekend de beste prijs/kwaliteitsverhouding te hebben. Op al onze barista koffiemachines bieden wij u goede service, duidelijke uitleg en scherpe prijzen. Onze professionele koffiemachines en molens zijn direct uit voorraad leverbaar.

Filter je resultaten
Er zijn 7 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Expobar Diamant Pro 3 groeps single boiler

Expobar Diamant Pro 3 groeps multi boiler

Expobar Onyx 3 groeps

Expobar Onyx pro 3 groeps multiboiler TS

Expobar G10 3 groeps

Expobar Onyx pro 3 groeps multiboiler

BFC Galileo 2 groeps 14 liter

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Importeur van professionele koffiemachines voor de horeca

Wij zijn sinds 2012 importeur van verschillende merken koffiemachines zoals Expobar, Fiamma, Reneka, Fracino, en diverse andere merken. Wij verkopen per jaar meer dan 250 barista koffieapparaten. Alle machines worden door onze eigen technische dienst geinstalleerd. Doordat wij alle horeca koffiezetapparaten zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als Horeca. Wij leveren voornamelijk aan horeca en koffie- en theespeciaalzaken. Onze klantenkring is verspreid door heel Nederland en zelfs België.

Een koffiemachine zonder koffieverplichting

Bij Fleur de Café koopt u een professionele koffiemachine voor de horeca zonder contract. Dit wil zeggen, na de koop is de machine helemaal uw eigendom en heeft u verder geen verplichtingen. Wel geniet u nog een jaar lang van garantie op uw koffiemachine. Natuurlijk willen wij u wel graag verder helpen om uw koffie en thee concept compleet te maken. Dat heeft zeker voordelen. Kiest u namelijk voor koffie van Fleur de Café dan ontvangt u het serviesgoed gratis in bruikleen en bovendien ontvangt u als koffieklant 25% korting op de onderhoudsbeurt van uw machine.

Horeca koffie apparatuur

Een horeca koffiezetapparaat van hoogwaardige kwaliteit is de basis voor het schenken van lekkere koffie. Bij Fleur de Café bent u aan het juiste adres voor de aankoop van een professionele koffiemachine voor uw horecaonderneming. Of het nu gaat om een volautomatische koffiemachine of een halfautomatische espressomachine. De professionele koffiemachines voor de horeca die wij verkopen staan beend om hun uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daardoor koopt u een betrouwbare koffiemachine voor uw horeca en schenkt u uw klanten de lekkerste koffie.

Professionele koffiemachine

Zoekt u nog net een stapje meer? Laat je dan verleiden door het beste van het beste. Een echte professionele koffiemachine van Expobar, Fiamma, Fracino of CBC Royal bijvoorbeeld. Een echte koffiemachine met de juiste uitstraling om je barista vaardigheden mee te oefenen. Voor thuisgebruik is een 1-groepsmachine voldoende, waarbij soms rekening gehouden moet worden met een aansluiting op de waterleiding.

Onderhoud van een barista koffiezetapparaat voor thuis 

Om langer te genieten van heerlijke koffie uit uw professionele koffiemachine is onderhoud belangrijk. De meeste koffiemachines geven automatisch aan wanneer onderhoud nodig is. Welk onderhoud nodig is verschilt per machine. Bij een volautomatische machine gaat het om regelmatig ontkalken. Dan is het een kwestie van een waterontharder gebruiken en de reinigingsvoorschriften volgen. Een professionele espressomachine vereist een iets ander soort onderhoud. Hier moeten de ring en douche uit de zetgroep ieder jaar vervangen worden. Daarnaast is dagelijks reinigen van de zetgroep nodig. Dit kan met een borstel en reinigingsmiddel. In ons assortiment vindt u verschillende onderhoudsproducten. Heeft u problemen met uw koffiemachine? Neem dan gerust contact met onze technische dienst op. We zoeken graag samen met u naar een oplossing.

Arabica koffie en andere heerlijke koffiesmaken 

Naast het kiezen voor de beste barista koffiezetapparaten is het kiezen voor de beste koffiebonen net zo belangrijk. In ons ruime assortiment vindt u diverse soorten espressobonen. Voor een volle koffie met een zoete en fruitige smaak is Arabica koffie een perfecte keuze. Bent u op zoek naar een donkere, krachtige gebrande espressobonen? Probeer dan de Noir Desir of Style Italien bonen.