Koffiemachines - Dr Coffee

Genieten van een verse kop koffie? Een professionele koffiemachine is daarvoor essentieel. Met de moderne dr. Coffee koffiemachine bereidt je eenvoudig overheerlijke koffiesoorten. Op deze manier genieten jij, maar ook jouw klanten, gasten en medewerkers van onvergetelijk lekkere koffie. De Dr. Coffee koffiemachine is voorzien van moderne technologieën en is erg gebruiksvriendelijk. Zo zet je met slechts één druk op de knop de perfecte espresso, cappuccino en latte macchiato. Benieuwd hoe het strakke design van de dr. Coffee koffiemachine volstaat in jouw keuken of horecavestiging? Bekijk ons aanbod op deze pagina!

Waar heb je je koffiemachines voor nodig?    HORECA    MKB    Particulier

Welke soort koffiemachines zoek je?    Espressomachine    Volautomaat    Filtermachine

 

Filter je resultaten
Er zijn 1 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Dr. Coffee F11 Black Edition koffie volautomaat 2 ltr

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract
Dr coffee volautomaat met verse melk

Onze volautomatische dr. Coffee koffiemachine

De dr. Coffee koffiemachines uit ons assortiment werken met echte koffiebonen. Zo weet je zeker dat je altijd lekkere en verse koffie bereidt. Dat kan alleen met de perfecte machine. De perfecte combinatie van kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zie je terug in het moderne design. Elk model is voorzien van unieke functies. Ervaar de ultieme koffiebeleving nu zelf met een koffiemachine van dr. Coffee.

Onderhoud van je dr. Coffee koffiemachine

Om langer te kunnen genieten van overheerlijke koffie van jouw dr. Coffee koffiemachine is onderhoud erg belangrijk. De meeste koffiemachines geven automatisch aan wanneer er onderhoud nodig is. Welk onderhoud nodig is, verschilt per koffiemachine. Bij een volautomatische koffiemachine gaat het bijvoorbeeld om regelmatig ontkalken. Dan is het een kwestie van een waterontharder gebruiken en de reinigingsvoorschriften opvolgen.

Voor het reinigen van je dr. Coffee koffiemachine zijn diverse onderhoudsproducten nodig. In ons assortiment vind je verschillende reinigingsmiddelen om jouw machine grondig te reinigen. Blijkt nu dat er sprake is van een storing? Of heb je last van andere problemen? Neem dan contact op met onze technische dienst. Samen zoeken we met jou naar een passende oplossing. Een goedwerkende koffiemachine mag immers niet ontbreken.

Jouw dr. Coffee koffiemachine kopen bij Fleur de Café

Heb je een geschikt model op het oog? Koop deze vandaag nog bij Fleur de Café. Bij ons geldt dat je jouw dr. Coffee koffiemachine zowel kunt huren als kopen. Kies je ervoor om deze te kopen? Dan doe je dit zonder koffiecontract. Daarmee bedoelen we dat de koffiemachine helemaal jouw eigendom is.

Ook helpen we je met onze eigen technische dienst in huid graag verder dan alleen van deur tot deur. Heb je problemen met je dr. Coffee koffiemachine? Dan helpen we je graag verder. Bestel daarom op werkdagen voor 12:00 uur jouw nieuwe aanwinst en deze wordt vandaag nog verzonden. Echte kwaliteit laat niet op zich wachten.