Koffiemachines - Dr Coffee

Bent u op zoek naar een koffiemachine voor thuis of voor op uw kantoor? De koffiemachines van Dr. Coffee staan bekend om de eenvoudige bediening en het strakke design. Met een Dr. Coffee koffiemachine zet u met één druk op de knop een perfecte koffie. Zo ervaren uw klanten, gasten en medewerkers een ultieme koffiebeleving. Dr. Coffee koffiemachines zijn een goede oplossing.

Filter je resultaten
Er zijn 4 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Dr. Coffee Silver Edition Espresso koffie volautomaat 2 ltr

Dr. Coffee F12 Silver Edition incl. koelkast.

Dr. Coffee Silver Edition Espresso koffie volautomaat 5,8 lr

Dr. Coffee Vinto F10 volautomaat met 7 inch touchscreen

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract
Dr coffee volautomaat met verse melk

Dr coffee volautomaat met echt koffiebonen

De Dr. Coffee koffiemachines werken met echte koffiebonen, het schenken van lekkere verse koffie is erg belangrijk. In het assortiment van Fleur de Café vindt u gebrande koffiebonen van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden u koffie uit wel 20 verschillende landen. Zo zijn onze Kenia koffiebonen van AA kwaliteit, de Arabica koffiebonen geen B-keuze uit Brazilië maar mooie koffiebonen uit onder andere Colombia en Costa Rica.  Ervaar de ultieme koffiebeleving nu zelf met een Dr. Coffee koffiezetapparaat en de koffiebonen van Fleur de Café.

Onderhoud van uw Dr. Coffee koffiemachine

Om langer te kunnen genieten van heerlijke koffie uit uw Dr. Coffee koffiemachine is onderhoud hieraan erg belangrijk. De meeste koffiemachines geven automatisch aan wanneer er onderhoud nodig is. Welk onderhoud nodig is verschilt per koffiemachine. Bij een volautomatische koffiemachine gaat het bijvoorbeeld om regelmatig ontkalken. Dan is het een kwestie van een waterontharder gebruiken en de reinigingsvoorschriften opvolgen.

In het assortiment van Fleur de Café vindt u verschillende onderhoudsproducten voor uw Dr. Coffee koffiemachine. Heeft u problemen met uw koffiemachine? Neem dan contact op met onze technische dienst, we zoeken graag samen met u naar een oplossing.

 

Onderhoudsproducten voor Dr. Coffee koffiemachines

Neo Barista melkschuimreiniger 1 liter

Neo Barista ontkalker fles 1 liter

Neo Barista cleaning tablets 60 x 1,5 gram