Koffiemachines - MKB

Het is van belang om op het werk jezelf en je collega’s te voorzien van lekkere en goede koffie. Of heb je regelmatig klanten over de vloer? Dan wil je je klanten natuurlijk graag snel kunnen voorzien van een kopje koffie. In de meeste gevallen wordt een koffiemachine aangeschaft op basis van het aantal personen die er gebruik van gaan maken. Afhankelijk van jouw situatie kan je een keuze maken uit ons ruime assortiment met koffiemachines.

Waar heb je je koffiemachines voor nodig?    HORECA    MKB    Voor thuis

Welke soort koffiemachines zoek je?    Espressomachine    Volautomaat    Filtermachine

Filter je resultaten
Er zijn 38 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Crem One 2B R-GSP Dual

Animo OptiMe 12

wfo1 Op = Op

Expobar Cafelino trio

Bravilor Solo Choco

Animo Optime 22

Fiamma Marina CV Pro

Aequator Bolivia touch 2.0

wfo1 Meest populair

Aequator Salvador touch zwart

Animo Optibean X 12

Bravilor THa koffiezetapparaat

Bravilor TH koffiezetapparaat met waterreservoir

Bravilor Bolero 32

Bravilor THa (set) koffiezetapparaat met thermoskan

Bravilor TH (set) koffiezetapparaat met thermoskan

Bravilor Bolero 11

Bravilor Bolero 43

wfo1 Nieuw!

Fiamma Marina CV DI

Bravilor Esprecious 12

Bravilor Esprecious 11

Bravilor Bolero 21

Bravilor Esprecious 21 L

Bravilor Sego 12

Dr. Coffee F11 Black Edition koffie volautomaat 2 ltr

Crem One 2B Dual

Animo Optivend 42 NG

Animo Optibean 3XL Touch

Animo Optibean 3 Touch

Animo Optibean 2 Touch

Animo Optibean 2 XLTouch

Animo Optibean 4 Touch

Animo Optibean 4 XLTouch

Animo Optibean 2 NG

Animo Optibean 2 XL NG

Animo Optibean 3 NG

Animo Optibean 3 XL NG

Bravilor Sprso

Expobar Office Control 1 groep

Crem One 1B Dual

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Koffie op het werk

De lekkerste koffie op het werk

De juiste koffie is niet alleen lekker, het is ook een extra service die je aan medewerkers, partners en klanten biedt. Wij denken graag mee over een passend koffieconcept voor het bedrijf.

Wanneer je koffie zakelijk wil gaan gebruiken is het verstandig om enkele zaken te overwegen voordat je een keuze maakt voor een bepaalde koffie machine.

  • Hoeveel medewerkers heeft het bedrijf?
  • Welke koffie wordt er het liefst gedronken?
  • Hoeveel koffie wordt er gemiddeld gedronken?
  • Zijn er ook liefhebbers voor cappuccino, soep en/of chocolademelk?
  • Water- en elektriciteitsvoorziening

Op basis van de antwoorden kunnen wij je helpen met de keuze voor het juiste koffieapparaat en de beste koffie. Ons assortiment koffie bestaat uit vele verschillende soorten koffie: van koffiebonen en filtermaling tot vriesdroog. Bestel je koffie op het werk, dan is het natuurlijk ook handig als je meteen melkcupssuikerzakjes en lekkers voor bij de koffie kunt bestellen. Dit is dan ook een van de vele opties die Fleur de Café je biedt!

Bravilor Bolero

De beste koffiemachine voor op het werk

Naast koffiebonen is een juiste koffiemachine enorm belangrijk. Een volautomatische koffiemachine die de koffiebonen vers maalt is een optie voor op het werk. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel medewerkers je hebt en hoeveel koffie er per dag gedronken wordt. 

De naam van een volautomatische koffiemachine geeft het al aan, deze koffiemachine doet alles automatisch. Het enige wat je moet doen is het bijvullen van het bonenreservoir en het waterreservoir. Met een druk op de knop kan je al snel genieten van een vers kopje koffie.

Of wil je liever als een Barista op het werk koffie gaan zetten? Dan raden wij je aan om te gaan voor een half automatische espressomachine met stoompijpje en een losse koffiemolen.

Daarnaast is onderhoud aan de koffiemachine niet geheel onbelangrijk, het onderhoud dat nodig is verschilt per machine. De meeste koffiemachines geven aan wanneer onderhoud nodig is. Heb je problemen met je koffiemachine? Neem dan contact op met onze technische dienst. Samen zoeken we graag naar een passende oplossing.  

Animo koffiemachine

Koffie uit een Animo koffiemachine

Echt lekkere koffie, dat is pas genieten en daar moet je zeker ook de tijd voor nemen, hoe druk het ook is op het werk. Met een OptiBean en Optime koffiemachine van Animo maak je in no time een echte espresso en vele andere varianten. Hiermee wordt elk moment een perfecte koffiemoment. De geur van koffiebonen, de damp die van het kopje koffie af zweeft en koffie op de juiste temperatuur, veel mensen genieten hier van.

Een krachtige dubbele espresso, een volle cappuccino of gewoon hele lekkere koffie. Het gaat om de smaak. De pure smaak van versgemalen koffie die creëer je met de OptiBean of Optime van Animo. Het koffie apparaat maalt de bonen en zet authentieke espresso. De OptiBean is er voor genieters, voor puristen, mensen die houden van echte verse koffie.