Koffiemachines - Nieuw!

Als horecaondernemer wil je jouw gasten natuurlijk de beste kwaliteitskoffie serveren. Een goede kop koffie is een must voor het aanbod van elke horecaonderneming. Professionele koffiemachines zijn daarbij van belang. Natuurlijk mag een goede koffiemachine thuis of op de werkvloer ook niet ontbreken. Met de professionele koffiemachines van Fleur de Café serveer jij jouw klanten van een unieke koffiebeleving. Al onze professionele koffiemachines zijn direct uit voorraad leverbaar en worden voor een scherpe prijs aangeboden. Is jouw koffiemachine wel toe aan vervanging of wil je jouw horecaonderneming een upgrade geven? Kijk dan snel naar ons assortiment en ontdek jouw favoriet.

Filter je resultaten
Er zijn 2 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op
wfo1 Nieuw!

Azkoyen Vitro S1 Espresso

wfo1 Nieuw!

Unic Aura V2 2 groeps

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Importeur professionele koffiemachines van hoogwaardige merken

Een koffiemachine van hoogwaardige kwaliteit is de basis voor het schenken van overheerlijke koffie binnen jouw horecagelegenheid. Fleur de Café helpt jou verder in jouw zoektocht naar de perfecte machine. Wij verkopen sinds 2012 jaarlijks meer dan 250 barista koffieapparaten aan diverse horecavestigingen. Of het nu gaat om een volautomatische koffiemachine of een halfautomatische espressomachine. Wil jij jouw klanten ook overheerlijke koffie serveren? Neem dan een kijkje in ons veelzijdige aanbod.

Zo heb je keuze uit hoogwaardige koffiemachines van Expobar, Fiamma, Fracino, Nivona, Dr. Coffee, CBC Royal en diverse andere merken. Deze machines hebben een stijlvolle uitstraling binnen de zaak en lenen zich perfect om je barista vaardigheden op te schroeven. Voor efficiënt en veelvuldig gebruik hebben we 2- en 3-groepsdesigns opgenomen voor horecaondernemingen. Voor thuisgebruik is een volautomaat van Nivona of Dr. Coffe al voldoende of een 1-groepsmachine waarbij soms rekening gehouden moet worden met een aansluiting op de waterleiding.

Koffiemachines van Fleur de Café

Heb je professionele koffiemachines op het oog? Door hem bij Fleur de Café te bestellen profiteer je van veel diverse voordelen. Zo koop je bij ons jouw koffiemachines van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, zonder koffieverplichting. Wat bedoelen we hiermee? Bij Fleur de Café koop je een hoogwaardige koffiemachine, zonder dat je aan een contract vastzit. Na de koop is de machine helemaal jouw eigendom en ben je verder niet gebonden aan verplichtingen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat dat je van een eenjarige-garantie op jouw koffiemachines profiteert. Ook ontvang je als horeca koffieklant 25% korting op een onderhoudsbeurt en ontvang je het serviesgoed gratis in bruikleen, dit geldt alleen voor de horeca. Zo schenk je jouw klanten voor een prachtige prijs overheerlijke kwaliteitskoffie.

Onderhoud volautomaten

Om lang te genieten van prachtige smaakaroma’s uit jouw koffiemachines, is het belangrijk deze goed te onderhouden. De koffiemachines geven automatisch aan wanneer onderhoud nodig is.

Een professionele espressomachine vereist daarentegen iets meer aandacht. Zo moeten de ring en douche van de zetgroep ieder jaar worden vervangen. Daarnaast is het belangrijk dat je de zetgroep dagelijks reinigt, wat eenvoudig met een borstel en reinigingsmiddel kan worden gedaan. Heb je geen reinigingsmateriaal op voorraad? In ons assortiment vind je verschillende onderhoudsproducten voor jouw koffiemachines. Ook vind je verschillende onderdelen van koffiemachines om deze bij storing of slijtage te kunnen vervangen.

 

Veel gestelde vragen

Wat kost een professionele koffiemachine?

De kosten voor een professionele koffiemachine verschilt per type, merk en model. Zo betaal je voor een filtermachine bij Fleur de Café ongeveer €180,- exclusief BTW. Een grote en moderne 3-groeps koffiemachine kost daarentegen ongeveer €7.665 exclusief BTW. Wanneer je hier BTW bij bovenop rekent, ben je een scherpe prijs van €9.270 kwijt. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Hoe moderner en groter het model, hoe duurder de professionele koffiemachine is.

Wat is een goede koffiemachine?

Een goede koffiemachine is een apparaat dat verder gaat dan het zetten van koffie. Zo kun je kiezen voor een standaard filterkoffiemachine of 1-groepskoffiemachine, die van alle basisfuncties zijn voorzien. Deze zijn voor gebruik in huis voldoende. Echter kun je ook een stapje verder gaan door naar een 2-groeps of zelfs 3-groepskoffiemachine te kijken. Deze zijn voorzien van de nieuwste moderne functies en verbeteren de kwaliteit van jouw koffie. Met hoogwaardige koffiemachines van Expobar, Fiamma, Fracino en CBC Royal zit je altijd goed.

Welke bonen voor koffiemachine?

Welke bonen je nodig hebt is afhankelijk van jouw koffiemachine en hoe je jouw koffie het liefst drinkt. De Arabica en Robusta zijn de meest gebruikte koffiebonen. De Robusta is stevig van smaak, terwijl de Arabica wat bitterder smaakt. De Robusta bonen worden ook vaak in vers gebrande en hele vorm gebruikt bij volautomatische koffiemachines. Dit geeft een licht zure en donkere blend. Raadpleeg bij twijfel over de juiste bonen de verkoper voor persoonlijk advies.