Koffiemolens - Industrieel

Wil je genieten van de lekkerste en fijnste koffiesoorten? Maal jouw koffiebonen tot een perfecte textuur met de professionele koffiemolens van Fleur de Café. Om verschillende niveaus van precisie en consistentie te bieden, hebben we unieke machines van bekende merken in het assortiment opgenomen. Zo heb je keuze uit koffiemolens variërend in type maalschijf, productieproces en snelheid. Of je nu een koffiekenner bent of van een overheerlijke kopje koffie wilt genieten, een koffiemolen is een waardevolle en professionele toevoeging aan elke keuken. Vind jouw favoriete koffiemolens in ons assortiment hieronder.

Filter je resultaten
Er zijn 2 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Kuban koffiemolen Sharp

Kuban koffiemolen Sharp pro

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Koffiemolens kopen?

Koffiemolens kopen?

Voor wie wil genieten van een vers en smaakvol kopje koffie, is het belangrijk een professionele koffiemolen in huis te halen. Hele koffiebonen blijven langer vers en houdbaar dan voorgemalen koffie. Door zelf jouw koffiebonen te malen geniet je nog langer van écht verse koffie. Met een professionele koffiemolen maal je jouw koffiebonen tot een perfecte textuur en haal je het beste uit jouw koffie. Wil jij weten welke koffiemolens het best bij jouw voorkeuren en die van jouw klanten aansluiten? Je leest het hier.

Professionele koffiemolens

Professionele koffiemolens

Om het beste uit jouw koffie te halen, biedt Fleur de Café enkel professionele koffiemolens aan. Zeker wanneer je de koffiemolen in jouw horecavestiging wilt gebruiken, moet het aan belangrijke eisen voldoen. Zo is een gelijkmatige maling heel belangrijk, elke koffievariant kent een eigen specifieke grofheid. Om de perfecte maling te krijgen zijn er verschillende soorten professionele koffiemolens te koop. Zo vind je in ons assortiment een koffiemaler met buffer, maar ook grond on demand koffiemolens.

Koffiemolens met messen of schijven

Koffiemolens met messen of schijven

Moderne koffiemolens zijn voorzien van messen of schijven om de koffiebonen tot een perfecte textuur te brengen. Koffiemolens met messen hebben dezelfde werking als een blender: twee messen draaien snel rond en versnijden de koffiebonen in kleine fijne stukken. Een schijfmaler beschikt over twee maalschijven van staal of keramiek, waardoor de koffie wordt verpulverd. Hierbij geldt dat hoe consistenter de maalgraad is, hoe beter de koffie wordt gemalen.

Jouw koffiemolen afstellen

Jouw koffiemolen afstellen

Heb je mooie koffiemolen gekocht? Dan is het belangrijk om deze goed af te stellen. Alleen krijgt jouw koffie de beste bereiding. Ook is het belangrijk om de maalgraad en de dosering goed af te stellen. Een koffiemaalsel mag niet te grof zijn, liever iets fijner. De juiste dosering en constante manier van aanstampen geven jou de beste koffie. Wil je weten hoe je koffiemolens op de juiste manier afstelt? Je vind het hier.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt een koffiemolen?

Een koffiemolen verpulvert of versnijdt de koffiebonen door het gebruik van twee metalen oppervlaktes. Zo kan een koffiemolen zijn voorzien van messen of schijven. Doordat de koffiebonen worden aangestampt en versnippert, ontstaat een gelijkmatige textuur. Van deze maling kun je vervolgens een heerlijke koffie zetten.