Melkopschuimers en Slush machines - Horeca

Serveer jouw klanten uitmuntende service met professionele melkopschuimers en slushmachines van Fleur de Café. Hiermee creëer je de perfecte schuimlaag en versterk je de warme en volle smaken van de koffiebonen. In een mum van tijd voorzie je elk kopje koffie van een perfect opgeklopte schuimlaag. Zo haal je het beste uit jouw cappuccino of latte macchiato en creëer je een lust voor het oog. Binnen ons assortiment zijn verschillende melkopschuimers verkrijgbaar. Zo kun je een cappucionotore op het stoompijpje installeren, of kun je voor een losse melkopschuimer kiezen. Naar welke voorkeur ook uitgaat, je bent met onze melkopschuimers voorzien constante kwaliteit melkschuim. Benieuwd naar onze machines? Bekijk ons aanbod hieronder.

Wil je jouw klanten nog meer bieden dan enkel koffie, thee en fris? Kijk dan ook eens naar onze slushmachines. De heerlijke ijsdrankjes zijn een echte favoriet en zijn eenvoudig zelf te bereiden. Met keuze uit verschillende reservoirs en functies bereid je een heerlijke voorraad met slush.

Filter je resultaten
Er zijn 1 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Bravilor percolator B5HW

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

De perfecte melkopschuimers voor horeca

Voor een overheerlijke cappuccino of latte macchiato zijn goede melkopschuimers in jouw horecaonderneming onmisbaar. De perfecte laag van schuimend melk complementeert voortreffelijk met de verse smaken van de koffieboon. De schuimlaag is niet alleen een unieke beleving voor de smaakpapillen, mag ook voor het oog. Door melkopschuimers te gebruiken, kun je als barista drankjes van hoogstaande kwaliteit maken, die zowel visueel aantrekkelijk zijn als heerlijk smaken. Zo verbeter je gegarandeerd de koffie-ervaring van jouw klanten. Zo bied je de klant écht uitmuntende service.

Niet alleen zijn professionele melkopschuimers een aanwinst voor de koffiebeleving van de klant, maar ook voor barista’s. Het bespaart hen namelijk enorm veel moeite en tijd bij het bereiden van een geweldige schuimlaag Het handmatig kloppen van melk kan erg tijdrovend zijn en vereist een hoge vaardigheid om de gewenste textuur te krijgen. Kies je voor professionele en elektrische opschuimers van Fleur de Café? Dan biedt je jouw klanten de perfecte kop koffie aan met overheerlijk opgeklopt schuim, zonder dat zij hier lang op hoeven te wachten. Verbeter de klantervaring en geniet van perfect opgeklopt schuim.

De werking van melkopschuimers

Professionele melkopschuimers brengen gelijkmatig lucht in melk, dat een romige en schuimige melktextuur creëert. Het verwarmingselement in de machine zorgt ervoor dat de melk verwarmt. Het staafje dat in de melk wordt gestoken laat de melk snel trillen, waardoor kleine belletjes om worden gezet in schuim. Zo wordt een prachtige schuimlaag gemaakt. Je kunt ervoor kiezen om een cuppucciontore te installeren op het stoompijpje van jouw koffiemachine, maar je kunt ook een losstaande melkopschuimer gebruiken. Beide melkopschuimers hebben dezelfde werking. Sommige professionele melkopschuimers zijn ook voorzien van instelbare instellingen, waarmee je zelfstandig de temperatuur en opschuimtijd regelt. Zo maak je heel eenvoudig een zachte en romige schuimlaag en voorzie je jouw koffie met een extra vleugje elegantie.

Professionele melkopschuimers van Fleur de Café: LATTIZ

Of je nu een melkopschuimer voor eigen gebruik zoekt, of een professionele variant voor jouw horecagelegenheid; bij Fleur de Café heb je keuze uit verschillende melkopschuimers. Schenk je binnen jouw horecavestiging wel meer dan 100 cappucino’s of latte’s per week? Dan is de Lattiz melkopschuimer een perfecte uitkomst. Met deze melkschuimers creëer je het mooiste melkschuim, en dat met slechts één druk op de knop. De Lattiz melkschuimer produceert binnen één minuut wel 6 overheerlijke melkkoffies. Met een constante kwaliteit melkschuim en snelle bereidingstijd, zijn deze melkschuimers een echte aanrader. Daarnaast is het makkelijk in gebruik te nemen en geeft het geen afval. Zo wordt koffiedrinken een echt duurzame en unieke beleving.

Daarnaast is de Gastroback melkopschuimer ook een uniek model. Deze elegante melkopschuimer is voorzien van 4 programma’s om de lekkerste en meest passende soorten schuim te produceren. Zo geniet heeft het een unieke stand ‘warm roeren’ om het lekkerste schuim voor een Koffie Latte of Koffie Verkeerd te maken en een stand voor ‘warm schuimen’ voor jouw Cappuccino. Naast passend melkschuim voor koffie, heeft het ook de mogelijkheid om schuim te maken voor jouw milkshake en warme chocolademelk. Voor de milkshake is een programma ‘koud schuimen’ beschikbaar, en voor de warme chocolade melk ‘warm roeren’ om echte chocolade te laten smelten.

Veelzijdige slushmachines

Naast onze melkopschuimers hebben we ook slushmachines in ons assortiment opgenomen. Dit zijn machines die speciaal ontworpen zijn om de lekkerste ijsdrankjes van water, ijs en verfrissende aroma’s te produceren. Zo kun je heel eenvoudig jouw favoriete smaken toevoegen en voorzie je jouw klanten van de perfecte slushdrankjes. Het mengblad brengt het mengsel continu in beweging, waardoor het niet gaat stollen en goed drinkbaar blijft. De koelbakken van de slushmachines zorgen er weer voor dat de slush op een perfect koele temperatuur blijft. Buiten dat je er de perfecte slush mee kunt maken, worden slushmachines ook vaak gebruikt om er overheerlijke sorbets, cocktails, smoothies en ijskoffies mee te maken. De veelzijdige machines zijn een echte aanwinst voor jouw horecagelegenheid en brengt een glimlach op het gezicht van jouw klanten.