Melkopschuimers en Slush machines - Slush machine

Wil jij tijdens de hete zomerdagen genieten van een verfrissend en verkoelend ijsdrankje? Of wil je als horecaondernemer jouw klanten voorzien van een smaakvolle dorstlesser? Maak nu zelf de lekkerste slush klaar met de professionele slushmachines van Fleur de Café. Het smaakvolle drankje van water, ijs en verfrissende aroma’s is bij veel mensen enorm populair. Naast de traditionele slushdrankjes met aardbei-, kers- en colasmaak, kun je de machines ook gebruiken om ijskoffies, sorbets, smoothies en cocktails van te produceren. De bediening van de machines is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Zo zijn de veelzijdige slushmachines echte omzetmakers voor jouw horecagelegenheid, of lekker voor eigen gebruik. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze slushmachines? Bekijk ons aanbod op deze pagina!

Filter je resultaten
Er zijn 2 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Slush machine Cab Skyline 10 liter Zwart

Slush machine 3 liter

Zo gaan slushmachines te werk

Door de ingrediënten van water, ijs, suiker en verfrissende smaakstoffen te koelen en te roeren, produceer je een overheerlijk ijsdrankje. Dit drankje staat beter bekend als slush. De Slushmachines beschikken vaak over twee reservoirs, om ijs uit het ene reservoir en vloeistoffen uit het andere reservoir samen te laten komen. Heb je alle ingrediënten aan de machine toegevoegd? Dan koelt het koelsysteem het mengsel af tot een specifieke temperatuur, meestal rond de -5°C tot -10°C. Hierdoor blijft de slush heerlijk koel, maar ook nog lekker slushy en drinkbaar.

Als alle ingrediënten in de slushmachine zitten, houdt de gekoelde bak het mengsel goed vast. Een mengblad houdt de slush vervolgens in continue beweging, waardoor dat slush niet gaat stollen. Je bepaalt zelf de consistentie van de slush aan de hand van de vriestemperatuur en roersnelheid. De slushmachine is ontworpen om gemakkelijk grote hoeveelheden slushdranken te bereiden. Is het ijsdrankje tot een perfect mengsel geroerd? Serveer deze dan eenvoudig in de juiste portie met een schenktuit aan de slushmachines.

Slushmachines voor diverse gerechten

Met de handige slushmachines van Fleur de Café produceer je eenvoudig de lekkerste slushes. Maar wist je dat deze machines ook kunnen worden gebruikt om andere ijsdrankjes en lekkernijen van te maken? De veelzijdige slushmachines zijn bijvoorbeeld ook heel populair om cocktails van te maken. Zo meng je eenvoudig verfrissende vruchtensappen en alcoholische drankjes met de machine, die er een gladde en consistente textuur van maakt. Daarnaast worden slushmachines ook vaak gebruikt om ijskoffies van te maken. Meng koffie, melk, suiker en andere ingrediënten eenvoudig met de slushmachine. De vriesvakken zorgen ervoor dat jouw ijskoffie heerlijk koel blijft. Tot slot maak je ook de lekkerste sorbets met de slushmachines. Fruitpuree, suiker en water kunnen in de machine worden bereid, waardoor je een romige textuur krijgt. Hoe handig is dat?

Professionele slushmachines van Fleur de Café

In ons assortiment heb je keuze uit verschillende professionele slushmachines om de lekkerste ijsdrankjes mee te serveren. De machines variëren onder andere in model en reservoir, om verschillende hoeveelheden mee te bereiden. Zo is de Slush machine Cab Skyline 10 liter Zwart een perfect tafelmodel, waarmee je gemiddeld 10 liter overheerlijke slush bereidt. Wat ook bijzonder is aan dit model, is de nachtmodus. Hierdoor verbruiken deze slushmachines minder energie, terwijl de slush of ijskoffie wel gekoeld blijft.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook kiezen onze Slushmachines van 3 liter. Het doorzichtige reservoir van 3 liter is gemaakt van gifvrij polycarbonaat en is eenvoudig schoon te maken. Met een geluidsniveau onder 70 decibel is het een erg handzaam model. Dit model is compact en erg makkelijk in gebruik. Hiermee bereid je met deze slushmachines tot wel 3 liter overheerlijke slush.