Sluiten
horeca-thee
Neo barista cleaning tablets 60 x 1,5 gram

Neo Barista cleaning tablets 60 x 1,5 gram

De Neo Barista tablet is een product dat periodiek wordt gebruikt tegen verstopping en overgebleven koffiegeur die kunnen ontstaan in de espressomachine, waarbij koffieresten en vetten worden verwijderd.

18,15
Aantal
excl 21% BTW € 15

Neo Barista cleaning tablets 60 x 1,5 gram

Doe 1 Neo Barista tablet in de filterdrager van uw machine. Tenzij anders aangegeven in de gebruiksaanwijzing van de machine.

Zet de machine 5 maal aan en uit met een interval van 10 seconden. Spoel uw koffiemachine-systeem vervolgens af met ruim water.

Voor de reiniging van de filterdrager, zeef en soortgelijke metalen espresso-onderdelen, voeg 2 Neo Barista tabletten toe aan 1 liter heet water in een bakje en wacht totdat het is opgelost. Plaats de metalen onderdelen van de filterdrager verticaal in een bakje met heet water, zo dat de handvaten (van rubber, plastic of hout) niet in contact komen met het water. U kunt de filterdragers voor een half uur of langer in het water houden. Nu kunt u gemakkelijk de binnenkant van de filterdrager schoonmaken met een spons of doek.

Dit product laat geen enkel restje achter in de machine of drank en bevat geen schadelijke stoffen.

De NEO BARISTA tablet kan makkelijk breken vanwege de structuur. De poederformule van de espressomachine-reiniger is omgevormd tot tablet, zonder enige additionele chemische stof en zonder aantasting van de oplosbaarheid.

 • Voorraad: 1
 • Levertijd: 21 dagen
Artikelnummer DRC005

Waarom bestellen bij Fleur de Cafe

 • volgende-werkdag-in-huisVoor 12 uur besteld
  volgende werkdag in huis.
 • dagelijks-geleverdDagelijks levering.
  Kwaliteit is verslavend!
 • persoonlijk-adviesVoor persoonlijk advies
  staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722