Sluiten
Nicaragua 'Un regalo de Dios' 1 kilo gebrande koffiebonen

Nicaragua 'Un regalo de Dios' 1 kilo

Deze koffiebonen komen van een boerderij genaamd Un regalo de Dios wat betekend 'geschenk van God'. De koffie is al meerdere keren erkend als beste koffie van Nicaragua en won de Coffee of the Year competitie op SCAA in 2010. Daarna won het de 3e plaats in de Cup of Excellence in 2010. De koffieboer schonk vervolgens de hele opbrengst van deze koffieprijs, aan het dorp om huizen en een kerk te kunnen bouwen. Door de vrijgevigheid van de koffieboer, staat hij in hoog aanzien in het gebied. Deze 'washed' arabica boon heeft een aroma van melkchocola met een ondertoon van banaan, bruine suiker en geroosterde amandelen. Met een gebalanceerde zuurgraad.
 • Koop 8 en ontvang 2% korting
 • Koop 24 en ontvang 7% korting
 • Koop 48 en ontvang 8% korting
 • Koop 96 en ontvang 10% korting
20,17
Aantal
excl 6% BTW € 19.03

Inhoud 1 kilo. Medium-dark tot dark roast.

Un Regalo de Dios

De boerderij Un regalo de Dios ligt in de gemeente Quisuli arriba, gemeente Mozonte, departement Nueva Segovia, Nicaragua. Deze boerderij ligt op 26 km van Ocotal, de hoofdstad van de provincie. Het terrein is heuvelachtig, omringd met prachtige bergen en kristalwaterbronnen, met een gevarieerde flora en fauna die helpt bij de duurzaamheid en het evenwicht van het ecosysteem. De hoogte van de boerderij is van 1350 m tot 1800 m boven de zeespiegel met de gemiddelde temperatuur van 20 ºC. 

De eigenaren van 'Un Regalo de Dios' zijn toegewijd om te streven naar het produceren van hoge kwaliteit koffiebonen en ook om het leven van de behoeftigen in Nicaragua te verbeteren. Daarom zal de koffieboer een deel van de opbrengst investeren in de bouw van huizen en een kerkgebouw in de gemeente Mozonte.

  Artikelnummer GKG27
  Koffiesoort Arabica, Single origins
  Smaak koffie Chocola, Mild, Zoet
  Hoeveelheid koffie 1 kilo
  Herkomst Nicaragua

  Waarom bestellen bij Fleur de Cafe

  • Voor 12 uur besteld
   volgende werkdag in huis.
  • Dagelijks levering.
   Kwaliteit is verslavend!
  • Voor persoonlijk advies
   staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722
  Is dit ook iets voor u?
  Costa Rica Tarazzu
  Vanuit het absolute top segment uit Costa Rica bre...

  Meer informatie

  € 18,51 incl. BTW€ 17.46 excl. BTW