Sluiten
horeca-thee
Nicaragua Catuai Finca Aurora ongebrand 1 kg

Nicaragua Catuai Finca Aurora ongebrand 1 kg

Nicaragua is misschien niet het meest bekende land van Midden-Amerika waar koffie geproduceerd wordt door koffieboeren. Nicaragua staat bekend als het land van 'los lagos y los volanes'  of wel meren en vulkanen, op een hoogte van 1200 tot 1400 meter werkt de familie Ferrufino al sinds 1992 op hun koffiebedrijf.

In het aroma vind je abrikoos, sinaasappelschil en een milde kruid. In de smaak is deze koffie vol, licht fruitig als sinaasappel en het heeft een volle body met een mooie zoetheid. Een absolute aanrader.

 • Koop 5 en ontvang 5% korting
14,72
Aantal
excl 9% BTW € 13.5

De familie Ferrufino richtte in 1992 hun koffiebedrijf op en verwierf Finca Aurora in 2004. De hele familie werkt samen om heerlijke koffie te produceren met behulp van biologische-dynamische methoden.

Een van de kernwaarden van het bedrijf is om mensen te inspireren door middel van koffie. Door de jaren heen hebben ze geïnvesteerd om arbeiders eerlijke lonen, veilige levensomstandigheden, gezondheidsdiensten, voedsel en onderwijs te bieden. Tevens werken ze samen met kleinere producenten in het gebied om hen te helpen hun landbouwpraktijken te verbeteren.

 • Voorraad: 328
Artikelnummer OK102
Label Nieuw!
Land Nicaragua
Regio Matagalpa

Waarom bestellen bij Fleur de Cafe

 • volgende-werkdag-in-huisVoor 12 uur besteld
  volgende werkdag in huis.
 • dagelijks-geleverdDagelijks levering.
  Kwaliteit is verslavend!
 • persoonlijk-adviesVoor persoonlijk advies
  staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722