Sluiten
horeca-thee
Nicaragua 'Un regalo de Dios' 1 kilo ongebrande koffiebonen

Nicaragua 'Un regalo de Dios' 1 kilo ongebrande koffiebonen

Deze ongebrande koffiebonen komen van een boerderij genaamd Un regalo de Dios wat betekend 'geschenk van God'. De koffie is al meerdere keren erkend als beste koffie van Nicaragua. Deze 'washed' arabica boon heeft een aroma van melkchocola met een ondertoon van banaan, bruine suiker en geroosterde amandelen. Met een gebalanceerde zuurgraad.
16,08
Aantal
excl 9% BTW € 14.75

Inhoud 1 kilo ongebrand.

Un Regalo de Dios

De boerderij Un regalo de Dios ligt in de gemeente Quisuli arriba, gemeente Mozonte, departement Nueva Segovia, Nicaragua. Deze boerderij ligt op 26 km van Ocotal, de hoofdstad van de provincie. Het terrein is heuvelachtig, omringd met prachtige bergen en kristalwaterbronnen, met een gevarieerde flora en fauna die helpt bij de duurzaamheid en het evenwicht van het ecosysteem. De hoogte van de boerderij is van 1350 m tot 1800 m boven de zeespiegel met de gemiddelde temperatuur van 20 ºC. 

De eigenaren van 'Un Regalo de Dios' zijn toegewijd om te streven naar het produceren van hoge kwaliteit koffiebonen en ook om het leven van de behoeftigen in Nicaragua te verbeteren. Daarom zal de koffieboer een deel van de opbrengst investeren in de bouw van huizen en een kerkgebouw in de gemeente Mozonte.

 • Voorraad: 16
 • Gewicht: 1.0
Artikelnummer OK27
Koffiesoort Arabica, Single origins, Specialty coffee
Koffiesmaak Chocola, Mild, Zoet
Cuppingscore 85 - 90
Verwerkingsproces Washed
Hoeveelheid koffie 1 kilo
Werelddeel Midden-Amerika
Land Nicaragua

Waarom bestellen bij Fleur de Cafe

 • volgende-werkdag-in-huisVoor 12 uur besteld
  volgende werkdag in huis.
 • dagelijks-geleverdDagelijks levering.
  Kwaliteit is verslavend!
 • persoonlijk-adviesVoor persoonlijk advies
  staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722